0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!Соф,прегръщам те!Много усмихнат ден ви желая!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Милички мои, много ви обичкам!
Толкова съм ви благодарна за подкрепата и обичта!
Вие сте ми най-миличките приятелки и сестрички, че на рождения ден всичките ми приятелки ме забравиха. :(
А относно моите нерви и напрежение на моменти наистина се плаша от себе си.
Най-ми е мъчно, че милото не ме защитава и подкрепя. :(
Че той ми е много добричък и не е конфликтна личност.
Колко хиляди пъти сме говорили за това, колко литри сълзи съм проляла....
Той е на мнение, че няма смисъл от скандали и въобще, знае, че баща му или брат му или който и да е не са прави, но нямало смисъл от това да се кара, че нещата няма да се променят и те няма да се променят.
От една страна е прав, но от друга само плача и се ядосвам като не ме защитава..
Не харесвам брат му, но когато стане нещо дума за етървата вдига цялата къща и махала на крак.
Те и затова свекъра и свекървата на нас могат да ни кажат някои неща, че ние нали сме добричките и не се караме.
Пък те се развикват и ги е страх да не се скарат нещо...
Много ми е мъчно така...
Чувствам се толкова самотна и сама в цялата тази ситуация и затова нямам сили да се боря. :(
Пък и то толкова години ми се насъбра - 4 дълги години, търпя, търпя, но то вече чашата прелива от повече от година... :(
Падам, изправям се, докато след два-три дни не се получи пак такава ситуация, която да ме събори отново...
Всички сме с една баня,тоалетна,кухня и т.н. и не мога да върша нормалните битови неща и така не се чувсствам нормален и пълноценен човек...
Да не говорим за вечния стрес,когато искам, а не мога да се изкъпя...
Едва ли има друг човек, който се нервира и стресира толкова, когато стане дума за баня.
Защото от десет човека никой не се съобразява с мен, а аз с всички - какво ли не правих, и графици, и се обаждах да си запазя час :( :) :( и като че ли всички напук ми правят-само на мен..
Снощи бях по хавлия, когато брат му ме върна, че влизал той и съответно нямах време да чакам два часа да се стопли вода и тепърва да се къпя и да имам избор или да лягам с мокра коса, или да се суша, а имам много дълга и ГЪСТА коса и ставам като кошница като се изсуша :) :(
Просто няма как да се чувствам пълноценна и да имам някакво самочувствие...
Та така де, при мен няма оправия докато не се отделим, а аз вече нямам сили и търпение...
Все пак ви благодаря за милите думи и подкрепата!
Много, много ви обичкам и ви прегръщам толкова силно!
Целувки, милички, и дано Симони( толкова ми липсваше, мила) наистина повдигне духа на всички!
« Последна редакция: Май 15, 2008, 12:56:49 pm от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Еееех, Симони...каква сими лъ4езарна винаги...време бе6е да се появи6 и да разсее6 малко тъмните сенки :D
*
Адриянка,съжалявам за слу4илото се с ба6та ти..пожелавам бързо оздравяване.
А на приятелката ти 4естито и лека бременност. Скоро да я последва6  :crossfingers:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте момичета!

наскомими,успокой се миличка всички имат лоши моменти и когато аз изпадна в подобно положение си чета едни мисли,който съм си извадила от "алхимикът". искам да споделя едно от тях с вас,защото на всички им е трудно понякога.

"Преди да осъществи някоя наша мечта, Всемирната душа винаги ни подлага на изпитание,за да прецени какво сме научили по пътя към целта.Тя прави това не защото е зла, а за да можем заедно с мечтата си да овладеем уроците,които сме научили,вървейки към нея.Именно в този момент повечето хора се отказват.Това е ,което наричат на езика на пустинята "да умреш от жажда, когато палмите вече са се появили на хоризонта."Всяко едно търсене започва с Късмета на начинаещия.И винаги завършва с Изпитание на завоевателя.
Най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето."

Обичам ви и  :bighug:
07.10.2009
Наскомими,миличка,съжалявам за всичко през което преминаваш.Но бъди силна и не им се давай .Бори се и отстоявай мнението си .И да знаеш ,че ще ти се карам ,какви са тези вени ......вярвам ,че много скоро ще излезеш от тази дупка и ще сте щастливи и самостоятелни .
Shu6enceto,съжалявам за лелката .
Соф,направо не вярвам и аз ,че те е посетила онази гад,така ме е яд ,но тка е било писано .Нов месец -нова надежда :bighug:
Адашке,стискам палци за добри резултати на спермограмата и хормоните.Ако може направи цветна снимка. :crossfingers:
Адрияна ,съжалявам за баща ти ,дано се възстанови бързо.
Светалчи,дай си почивка бе жена :D
*
здравейте момичета!

наскомими,успокой се миличка всички имат лоши моменти и когато аз изпадна в подобно положение си чета едни мисли,който съм си извадила от "алхимикът". искам да споделя едно от тях с вас,защото на всички им е трудно понякога.

"Преди да осъществи някоя наша мечта, Всемирната душа винаги ни подлага на изпитание,за да прецени какво сме научили по пътя към целта.Тя прави това не защото е зла, а за да можем заедно с мечтата си да овладеем уроците,които сме научили,вървейки към нея.Именно в този момент повечето хора се отказват.Това е ,което наричат на езика на пустинята "да умреш от жажда, когато палмите вече са се появили на хоризонта."Всяко едно търсене започва с Късмета на начинаещия.И винаги завършва с Изпитание на завоевателя.
Най-тъмен е часът преди изгрева на слънцето."

Обичам ви и  :bighug:

:good_post:
Благодаря на всички за успокояващите думи и напътствия. Вие сте невероятни!  :bighug:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
нещо не съм сигурна дали успявам да си сложа графиката...

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
nomine,трябва да я сложиш в подписа
07.10.2009
*
nomine,трябва да я сложиш в подписа

май стана, но всеки път ли като пиша ще трябва да я копирам и добавям?  :ask:

*
Ей, че съм!  :oops:
Честито на бременничките! Леки  :cloud9: и да се радвате на най-сладките бебчета след това!  :bori_017: :bori_020: :balk_16:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #332 -: Май 15, 2008, 14:58:02 pm »
... Най-ми е мъчно, че милото не ме защитава и подкрепя. :(
... От една страна е прав, но от друга само плача и се ядосвам като не ме защитава..
... Те и затова свекъра и свекървата на нас могат да ни кажат някои неща, че ние нали сме добричките и не се караме.

Чета чета, и ми става тъжно... щото те разбирам добре, но ако искаш приеми един съвет от приятелка: не бъди ти "добрата" на която всеки може да се скара и да обиди и да не знам си още какво. Жалко е че мъжа ти не застава на твоя страна - щото това би било твоето спасение. Но аз лично те съветвам, първо поговори с него спокойно и го предупреди, че следващия път когато се случи нещо подобно, ти ще се защитиш и ще си отстояваш правата, дори ако се наложи ще повишиш тон или ще направиш сценка, нека той да е наясно предварително, зада не се разсърди. И наистина следващия път не им мълчи на свекър ти и свекърва ти. Вероятно ще ти е криво че сте се посдърпали, но повярвай ми това е единственото спасение. След няколко подобни случки, ще видиш че ще им се посвият перките малко, да видят че и ти можеш да викаш и да се караш и че и от теб страх трябва да имат.
Знам че това не е идеалното решение, и аз не обичам караници и разправии, повишаване на тон на родители и т.н., но понякога това е единствения начин да сложиш някого на мястото му. Да си седиш в стаята и да плачеш не променя нищо. Бори се за щастието си с всички средства и прийоми. Успех
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
Тук съм я сега ми обяснете за този календар че нещо показва странни неща знам че не е точен ама поне малко пък то направо ме шашна  :ask: :balk_119:помагайте
*
Тук съм я сега ми обяснете за този календар че нещо показва странни неща знам че не е точен ама поне малко пък то направо ме шашна  :ask: :balk_119:помагайте

Би трябвало да показва каквото си попълниш вътре, кое точно те интересува?

*

petia_olq

• *
  • 27
Календара показва текущия месец а отдолу предния и следващия.Тоест в календара за месец юни трябва да ми показва кога трябва да ми дойде или се бъркам,ако е така при положение че цикала ми е 26 дена той показва че ще ми дойде след 47 дена тоест дойде ми на 30.04-05.05 и чак на 21.06 което е невъзможно
*
Дори, сигурна ли си, че си попълнила 26-дневен цикъл? При мен досега не се е получавало разминаване. Прегледай си пак настройките

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
в календара всичко трябва да се попълва точно,защото иначе няма смисъл от него
07.10.2009
*

petia_olq

• *
  • 27
немога да намеря началните настройки
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #339 -: Май 15, 2008, 15:41:51 pm »
... Най-ми е мъчно, че милото не ме защитава и подкрепя. :(
... От една страна е прав, но от друга само плача и се ядосвам като не ме защитава..
... Те и затова свекъра и свекървата на нас могат да ни кажат някои неща, че ние нали сме добричките и не се караме.

Чета чета, и ми става тъжно... щото те разбирам добре, но ако искаш приеми един съвет от приятелка: не бъди ти "добрата" на която всеки може да се скара и да обиди и да не знам си още какво. Жалко е че мъжа ти не застава на твоя страна - щото това би било твоето спасение. Но аз лично те съветвам, първо поговори с него спокойно и го предупреди, че следващия път когато се случи нещо подобно, ти ще се защитиш и ще си отстояваш правата, дори ако се наложи ще повишиш тон или ще направиш сценка, нека той да е наясно предварително, зада не се разсърди. И наистина следващия път не им мълчи на свекър ти и свекърва ти. Вероятно ще ти е криво че сте се посдърпали, но повярвай ми това е единственото спасение. След няколко подобни случки, ще видиш че ще им се посвият перките малко, да видят че и ти можеш да викаш и да се караш и че и от теб страх трябва да имат.
Знам че това не е идеалното решение, и аз не обичам караници и разправии, повишаване на тон на родители и т.н., но понякога това е единствения начин да сложиш някого на мястото му. Да си седиш в стаята и да плачеш не променя нищо. Бори се за щастието си с всички средства и прийоми. Успех

Миличка, толкова пъти сме говорили и говорили на тази тема и просто няма смисъл.
Мен ме боли най-много, че милото не ме защитава, нищо друго не ме интересува.
Чувствам се сама и самотна в цялата тази обстановка и нямам сили да се опълчвам или да си изкажа мнението, нищо няма значение, само той ми е важен, но....
Просто нямам сили и самоуважението, нямам желание за нищо и нищо не ме интересува...
Дори преди малко ми се обади милото за ми каже, че може да ми уреди интервю във фирмата на свой колега, че жена му се пенсионирала и търсели човек на нейно място - с компютърна възможност и развитие и т.н...
С хубава начална заплата ( над 500, че сега в момента вземам чисто 220 лв), но аз за нищо нямам желание и сили, просто вече не.......
Само да дойде водопроводчика и да направи банята и колкото може по-бързо да се махнем...
Друго нищо няма значение в момента в живота ми, само да сме сами и да престана да плача и да се чувствам толкова луда и невротична....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза