0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #220 -: Май 22, 2008, 08:22:39 am »
Бени честитоооооооо!Лека бременност,а на вас момичета благодаря за отговорите-доста ме поуспокоихте и сега няма да си мисля глупости,а ще чакам да не ми дойде :D

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #221 -: Май 22, 2008, 08:30:41 am »

Добро утро, мили мои!
Гледам, че снощи сте заформили що-годе приличен купон, завършен по най-добрия начин - БЕНИ!
Честито, миличка, искрено се радвам за теб!
А сега се успокой, за да дадеш най-доброто на твоето детенце, че то заслужава най-доброто, че толкова много го чакаше и толкова майчина обич се събрала.
Прегръщам те, миличка, и ти желая най-прекрасните и спокойни девет месеца. :bighug: :bighug: :bighug:
Пък аз се опитвах да не заспя на мача.
Ох, толкова обичам да гледам футбол, но напоследък съм толкова уморена и само ми се приспива :oops:
Е, догледах си го де, че Манчестър нали ме зарадваха все пак :pipy_longstocking:.

Лаконично....като ме скастри нета....публикувам и ....нъцки-няма отговор. Ееееее, че аз бях написала цял ферман, ама пусто как се повтаря толкоз нещо.....не мойм да помним толкозззззззззз.

Дани, мила и на мен ми се случва така, че аз нали съм си многословничка :oops:, ама вече си сложих обица и преди да прегледам или пусна готовото си мнение първо го копирам и ако нещо се прецака, не зареди и ми се изтрие само го паствам наново и така...
Че и на мен ми омръзна само да ми се изтриват ферманите :D
Ама ти си била в Силистра - по кое време, че аз съм оттам родом и много си го обичкам градчето и много ми липсва. :(
А иначе и аз като малка играх футбол - ама в махалата( не циганската де, нашата си, че напоследък като кажеш "махалата" и се сещат за циганската такава) с момичетата - голям смях беше - тогава около световното 94 всички бяхме някои си - сестра ми беше Костадинов, че моминските ни фамилии бяха Костадинови :D, а аз - Боримиров, че си го харесах тогава от едната дузпа срещу Мексико. :oops: Абе, голям смях, но от малка си го обичкам футбола. Все бях защитник - нищо, че съм дребосък - никой не можеше да мине през мене :D :D :D
Меги, стискам ти палци, мила  и само те мисля, нищо че си цскарче :bighug:
Прегръщам ви всички, милички! :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Желая ви най-прекрасното събуждане и още по-прекрасен ден!
Целувки! :blowingdust:
И Бени, събирай плюнки и плюй на воля - ние сме насреща :D

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #222 -: Май 22, 2008, 08:31:30 am »
Добро утро! Да се отчета и аз - джинът е изпит, маслинки вече няма, кексът го забъркахме още в 19ч, а мачът...ни държа будни до 01:00ч...Няма такъв кеф...след всички изброени хубави неща...Гигс вдигна купата...невероятно беше...а най-прекрасната новина я прочетох току що. Честито на новата бременелка! Пожелавам ви успешен ден момичета!
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #223 -: Май 22, 2008, 08:49:18 am »
Еее каква хубава новина за добро утро :)Честито Бени! Лека и спокойна бременност!
Дании,обичам теее :) Ще се венчаем,но няма да е сега..Бойко не е кръстен,но след сватбата ще отидем да го кръстим и ще си направим и църковен брак след това..Сега нямахме време ..

Момичета ,днес няма да имам никакво време да влизам ,но ще си мисля много за вас..Лек ден,въпреки че тук е много мърчаво времето...
*
« Отговор #224 -: Май 22, 2008, 09:00:14 am »
Моми4ета,БРЕМЕННА СЪМ !!!!!!!
В4ера си направих теста и какво да видя: ++++++++++++++++++++
Още не мога да го повярвам! А по повод на симптомите при мен няма никакви.Аз то4но затова си мислех,4е този месец не е станало,ама ето 4е стават 4удеса!!!!

Veni_I_Koci,здраво вла4иш кра4енца,повле4е и мене и Shushy!!!Браво на тебе!!

Хайде,мацки,вие сте наред!!!!!!!!!! :party: :party:

страхотна новина! Пожеалавам ти многоооо лека бременост и едно здраво и силно бебе! :bighug: И не забравяй да влачиш и ти краченца  :wink:
*
« Отговор #225 -: Май 22, 2008, 09:03:33 am »
Добро утрооооооооо!

Първо и най-важно, БЕНИ, честито и много леки 9 месеца и здраво бебче ти пожелавам.

Дани, и аз като Мимето първо копирам поста и после само пействам, щото и аз така все пишех по едно време и накрая нъц. А и нямам нищо против левскарите, просто като има мач само се бъзикаме. Даже любимите ми братовчеди са левскари, но все пак са ми любимите. Иначе и аз съм спортувала какво ли не, но чак такива трагични загуби май сме нямали  :D.
Честито и на МАН Ю, макар че много ме е яд, че заспах към края  :lol:, какво да се прави, нещо напоследък не изтрайвам до късни доби, сигурно е от годинките.

*
« Отговор #226 -: Май 22, 2008, 09:05:08 am »

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

beni79                20.05.
  nin4eto76           22.05
  hrisibg                 22-24.05
  eveishan             25.05
  tancheto             25.05
  anjela80             28-29.05
  Pipi_M                 30.05.05
  parsi                   1.06

ЛОВУВАЩИ         :00001754:

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   krasiko
   ВиЛиЛи
   Raliuna
   tani77

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #227 -: Май 22, 2008, 09:06:24 am »
Добро утро, красавици! :)
Благодаря ви за всички пожелания, дано Господ да ме дари с това щастие, мен и моите близки скоро!  :D
До скоро с милото като спорехме кой колко деца иска, и той вика че иска близнаци, а аз не и аз отричах че това няма как да стане, щото нямаме близнаци в родата, обаче наскоро разбрах че точно в моята рода прадядо ми е бил близнак. хихихи така че колкото е рекъл Господ - ще ги приема на драго сърце само да стане!
Бени - ЧЕСТИТО! Лека бременност и здраво бебче,
Време беше някой да се похвали :)
МИМИИИИИИИИИ - заради теб снощи гледах мача... е до едно време  :oops: после съм заспала, но сутринта веднага се поинтересувах от резултата :) Бихме ги бе!!!!! Аз даже се хванах на бас с татко, той беше за Челси - и сега ще има да изпълнява обещаното хихихихихи  :lol: Целувам те!!!!

Айде кукли бачкайте, аз после пак ще ви навестя
*
« Отговор #228 -: Май 22, 2008, 09:07:56 am »
С най-голямо съжаление се изтрих от очакващите, но какво да се прави, хубава, хубава графика, но резултата пак е същия. Благодаря ви за стиснатите палци, този месец ще се нуждая повече от тях за инсето. Утре съм на док да видим дали все пак не е останал някой задържан фоликул и дали всико е наред и да почваме.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #229 -: Май 22, 2008, 09:09:03 am »
МЕГГИИИИ, дойде ти нали? УФ!!!!  :balk_154: Ебаси, сори, много се надявах да те подмине за около година лелището гадно!!!
Гушкам те силно, не се ядосвай, скоро пак ще сме в отбора на ловуващите
*
« Отговор #230 -: Май 22, 2008, 09:12:09 am »
МЕГГИИИИ, дойде ти нали? УФ!!!!  :balk_154: Ебаси, сори, много се надявах да те подмине за около година лелището гадно!!!
Гушкам те силно, не се ядосвай, скоро пак ще сме в отбора на ловуващите

Даааааааааа, дойде ми  :(, и аз се надявах, но не се ядосвам, само, че така като ми закъснява много ме е яд, а двайсет години съм била като часовник. Но поне така избегнахме варианта инсето и кръщенето да са в един ден :-), че щеше да бъде голям екшън иначе.

« Отговор #231 -: Май 22, 2008, 09:16:32 am »
Здравейтееее! Нали не сте ме забравили? Аз ви чета всеки ден, ама нямах време да пиша. Е, вече съм по-свободна. Та, още съм в отбора на бебеправещите и чакащи ++++++ резултат.

Този месец трябваше да опитваме естествено забременяване, ходих на фоликулометрия и какво се оказа - нямам овулация точно този месец. Имах едно хилаво фоликулче от 13 мм, а другите бяха 10 и 6 мм. Днес трябваше да ми дойде лелката, ама и нея я няма, нито пък има някакви симптоми за идване. Ще си я почакам и започвам стимулация с Клостил и после сме на инсеминация. Това е при мен.

Стискам палци на всички тук скоро да видят така чаканите две чертички!  :bighug:
*
« Отговор #232 -: Май 22, 2008, 09:34:13 am »
Страхотна новина - БЕНИ честито мила - желая ти много лека бременност и сладко, здраво и ревливо бебче на финала. Благодаря ти за плюнката - дано ни изпръска всички тук и скоро да се съберем отново в бебешките теми!
« Отговор #233 -: Май 22, 2008, 09:41:36 am »
Добро утро мацки! Вчера ми пада нета цял ден и накрая се отказах само да влизами и излизам, и немога да насмогна да чета!
ЧЕСТИТО БЕНИ - ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ОТ НАС! НАЙ- НАЙ- НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ.
ПАРСИ какво става с теб, няма ли вече да ни зарадваш.
Снощи разпечатах плана за бременност, дето е публикувана статията в бебе центъра и я дадох на мъжо да чете и той да се запознава.Започвам  от 29. 05 да ловувам отново няма да се давам.
усмихнат ден от мен на всички!!!!! :D

Моята енергия за живот!
*
« Отговор #234 -: Май 22, 2008, 09:47:54 am »
Добро утро мацки! Вчера ми пада нета цял ден и накрая се отказах само да влизами и излизам, и немога да насмогна да чета!
ЧЕСТИТО БЕНИ - ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ОТ НАС! НАЙ- НАЙ- НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ.
ПАРСИ какво става с теб, няма ли вече да ни зарадваш.
Снощи разпечатах плана за бременност, дето е публикувана статията в бебе центъра и я дадох на мъжо да чете и той да се запознава.Започвам  от 29. 05 да ловувам отново няма да се давам.
усмихнат ден от мен на всички!!!!! :D
Има още време мила до 1.06,но надявам се да ви зарадвам :D

*
« Отговор #235 -: Май 22, 2008, 09:49:37 am »
Данииии,много съм смотана кака-нищо не направих с тази моя картинка.Копирах това което ми прати и пак нищо. :(Абе то тъпото си е тъпо :D

*
« Отговор #236 -: Май 22, 2008, 09:50:47 am »
Краси,четох че са ти боли дупето :lol:,с Прегнил ли?Какво стана с фоликулчето?-порасна ли

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #237 -: Май 22, 2008, 10:27:00 am »
Здравейте и то мен красавици! Да се запиша и аз за днес!
Първо Бени честито мила, благодарим за "плюнките" много много леки 9 месеца, голямо спокойствие да те гони, и накроя едно сладко малко ревящо бебче.
Мимче, честито за победата, гледах гледах и заспах :oops::bighug: Аз миках за Ман а татко за Челси, абе късмета си е късмет.
Вискън хайде действай за близници от сърце ти ги желая :crossfingers: :bighug:
Меги  :bighug: и идва следващият месец. :balk_7:
Парси  :crossfingers: и ще сме много щастливи.
Новилче рецептата изпълнена - сгащих го  :cheerleader:
Целувки на всички
 :bighug:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #238 -: Май 22, 2008, 10:39:46 am »
Привет момичета!Аз минавам да ви поздравя и сядам да уча,защото утре съм на изпит!Лек ден ви пожелавам и много положителни емоции!
*
« Отговор #239 -: Май 22, 2008, 10:42:50 am »
Привет момичета!Аз минавам да ви поздравя и сядам да уча,защото утре съм на изпит!Лек ден ви пожелавам и много положителни емоции!
Хайде почвай и успех ти желая :P