0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Съобщение.
« Отговор #120 -: Ноември 03, 2008, 21:55:52 pm »
Аз си взех документите от тях които трябва да се попълнят и следващите дни ще подам целият комплект :wink: Иначе сутринта като минавах към 9ч. беше отворено но от колко започват незнам.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #121 -: Ноември 03, 2008, 21:58:28 pm »
Благодаря,dendy!
*
« Отговор #122 -: Ноември 03, 2008, 22:40:44 pm »
Чудя се какво да пиша в полето : "Основание за искане на финансова помощ ................................................"  :?
« Последна редакция: Ноември 03, 2008, 22:42:49 pm от dendy »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #123 -: Ноември 04, 2008, 06:32:46 am »
А какво стана само в Олимед ли ще са процедурите?Май испуснах пак нещо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #124 -: Ноември 04, 2008, 07:31:42 am »
И аз това се питам, вече знае ли се кои са избраните клиники или още не?

*
« Отговор #125 -: Ноември 04, 2008, 12:09:21 pm »
Чудя се какво да пиша в полето : "Основание за искане на финансова помощ ................................................"  :?
Ами моя примерно е стерилитет с тубарен произход, питай в АГ-то да ти подскажат.
Денди, моля, ако можеш дай повече инфо - какво се прави, колко стари са ти изследванията, имаш ли заключение от клиника, кога ще се ползва помощта - сега или догодина и такива работи. От къде взе молбата - долу на първия етаж до стълбите ли?
Ако не те затруднява,де!
Успех, мила!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #126 -: Ноември 04, 2008, 16:20:38 pm »
Здравейте, на всички, които очаквахме този момент да дойде най-накрая.
Току-що се връщам от общината със списъка който трябва да се попълни и съответно да се приложат необходимите изследвания. Имам няколко въпроса относно изследванията. Ако някой вече си е взел този списък, дали може да ми отговори какво означава т.6 Разширени изследвания и консултации по индикации? Благодаря
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #127 -: Ноември 04, 2008, 17:32:04 pm »
Момичета аз днес си пуснах документите, написах на онова редче - "стерилитет"
Предполагам, че това се изследвания и заключения на специалисти отнасящи се към проблема ти, аз например съм приложила изследвания на хормоните на щитовиднта жлеза, пролактина,изследванията на НК-клетките и генетичнити и заключенията да доц. Конова.
Това, което не съм направила е, че не съм приложила Изследване на микробиологията, защото то се прави до 30 дни преди инвитро процедурата и нямам такова, също така не си приложих ренгеновите снимки, а ксерокопирах заключението от цветната снимка, приложих и последната снимка от УЗД, която имам. Останалите изследвания сме ги правили през м. август.
Успех на всички!
Аз също се интересувам за кога ще се отпускат парите, до кога трябва да се напрявят поцедурите ако някой бъде одобрен. Девойката, която приемаша документите, каза че зе повече инфо да се обръщаме към д-р Тунчев 13 ет., ама аз нямах време.
Това е от мен за сега.
*
« Отговор #128 -: Ноември 04, 2008, 17:54:46 pm »
Ето ме и мен, утре сутрин ще подам папката с документи. Приложих всичко онова което бях подала в ЗК. Питах относно давността на докумените, казаха 4е няма такава, стига да не са  много стари, от преди няколко години. МОлбите се вземат от инф. център, попълват се и се подписват от вас и половинките, после отивате за становище от клиниката къде ще правите инвитро, прилагате и всички останали изследвания които искат, между другото може да се поровите в темата за ЗК там е обяснено кое какво е подробно /за изследванията/  и така...  :lol:
Относно изследванията по индикации те са всичко онова което имате във връзка със специфичния слу4ай, примерно епикризи, цветни снимки и пр. Упсех мацки, дано не ни излъжат пак!
Едно ме притеснява, че Ани ми объркала на станвището писала - Втори4ен вместо първи4ен стерилите, надявам се да не се хванат за това  :?
« Последна редакция: Ноември 04, 2008, 17:59:11 pm от dendy »
*
« Отговор #129 -: Ноември 05, 2008, 00:41:50 am »
Едно ме притеснява, че Ани ми объркала на станвището писала - Втори4ен вместо първи4ен стерилите, надявам се да не се хванат за това  :?
Денди, може Ани да не е объркала, а да те водят така, защото си забременявала досега. Та затова си вторичен.
Успех!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

baracuda

• 5348
« Отговор #130 -: Ноември 05, 2008, 19:49:44 pm »
   :D Аз нямах възможност да подам документите лично,но девера ми отиде,т.к. и двамата с мъжа ми сме на работа.Та,не е задължително личното ви присъствие.Приели са ми документите,дали са ми входящ номер и след около месец трябвало да се обадим на д-р Тунчев,да питаме за резултат.Това е моята информация.Успех на всички!
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #131 -: Ноември 06, 2008, 18:02:38 pm »
И аз днес им звънях.Казаха, че още не се знае кои ще са клиниките и си нямат представа кога ще се разбере. :(

*
« Отговор #132 -: Ноември 07, 2008, 09:34:49 am »
Filadelfia незнам на кого си звъняла, но ми направи впе4ателние че тия моми4ета от информация нищо не знаят. По принцип неофициално стана ясно, че хората сами ще си избират клиниката. Писа се в пресата и т.н. Успех!
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #133 -: Ноември 07, 2008, 15:12:17 pm »
Благодаря ти Dendy, ще си подам документите и аз. Успех и на теб!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #134 -: Ноември 09, 2008, 09:23:20 am »
Момичета, може ли да помоля, някой от подалите вече документи да напишат какви документи са подали.Назад в темата има предположения и чуденки, но ако не ви затруднявам, моля опишете ги. Аз никога не съм кандидатствала по ЗК и честно казано не ми е ясно какви са.

И един въпрос имам.
и двамата ли трябва да сме здравно осигорени.понеже съпругът ми е освободен от здравни вноски, тъй като отсъства от страната повече от 180 дни в годината. Това би ли било проблем?
*

baracuda

• 5348
« Отговор #135 -: Ноември 09, 2008, 20:26:28 pm »
  Lisko,важно е твоите здравни осигуровки да не са прекъснати,за мъжа ти не е от значение.Когато отидеш на гише 23,ще ти дадат две бланки-декларации за попълване и трети лист към тях,на който пише какви медицински изследвания са необходими.Именно по този списък ще се подготвиш.Успех!
« Отговор #136 -: Ноември 12, 2008, 10:33:53 am »
някой имали информация кога щте има одобрени
който пее зло не мисли
*
« Отговор #137 -: Ноември 19, 2008, 12:05:33 pm »
Какъв документ прилагате за здравноосигурителен статус?
*
« Отговор #138 -: Ноември 19, 2008, 13:59:29 pm »
Трябва да се вземе удостоверение от НАП за здравноосигурителен статус със зелен печат/те си го издават с такъв де :)/.Намира се срещу завод "Дружба", до Данъчното има Мисля беше "Инвест банк" и точно до нейния вход е входа на НАП,на първия етаж в дясно,101 или 102 стая.
Аз искам да попитам и съпруга ли трябва да е здравноосигурен, че само на това не отговаряме,ако го има като изискване?!
« Отговор #139 -: Ноември 19, 2008, 14:49:00 pm »
Трябва да се вземе удостоверение от НАП за здравноосигурителен статус със зелен печат/те си го издават с такъв де :)/.Намира се срещу завод "Дружба", до Данъчното има Мисля беше "Инвест банк" и точно до нейния вход е входа на НАП,на първия етаж в дясно,101 или 102 стая.
Аз искам да попитам и съпруга ли трябва да е здравноосигурен, че само на това не отговаряме,ако го има като изискване?!
Не трябва да се взема специален документ за здравния статус от НАП!
 http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_15_out.asp  от този саит си правите разпечатка достатъчно е