0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Съобщение.
« Отговор #140 -: Ноември 19, 2008, 15:16:15 pm »
Мерси за информацията, а знаете ли до кога е крайният срок?
*
« Отговор #141 -: Ноември 19, 2008, 15:19:27 pm »
Преди 4 месеца,когато ми оформяха документите от клиниката, ме пратиха там за удостоверението.Щом не изискват да е от НАП още по-добре.Аз исках само да помогна...
« Отговор #142 -: Ноември 21, 2008, 08:09:36 am »
И аз се притеснявам за крайния срок, като звънях ми казаха че няма срок  8O.А от къде да взема документ за липса на медицински противопоказания? Ани ми каза, че от джипито , ама като и звъннах да я питам, беше леко озадачена.
« Отговор #143 -: Ноември 21, 2008, 09:07:17 am »
А от къде да взема документ за липса на медицински противопоказания?
Този документ е някаква недомислица , на мен д-р Тунчев от общината ми каза , че след като имам експертно становище значи нямам противопоказания . Не съм прилагала такъв документ. Успех
*
« Отговор #144 -: Ноември 21, 2008, 10:23:14 am »
Този документ е някаква недомислица , на мен д-р Тунчев от общината ми каза , че след като имам експертно становище значи нямам противопоказания . Не съм прилагала такъв документ. Успех
Но ти приеха документите, нали? И аз знам, че не се искал този документ, щом имаш становище от клиниката.
Успех на всички и ни дръжте в течение на нещата.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #145 -: Ноември 21, 2008, 10:41:08 am »
Но ти приеха документите, нали? И аз знам, че не се искал този документ, щом имаш становище от клиниката.
Успех на всички и ни дръжте в течение на нещата.
Да приеха ми документите
*
« Отговор #146 -: Ноември 21, 2008, 18:08:21 pm »
Момичета, този документ не ви трябва, питала съм на информация в Общината, казаха, че ако го нямаме не е фатално. Наистина е някаква недомислица!
Вчера по новините казали, че утре ще обявят избраните?! Варно ли? Някой може ли да потвърди дали е чул такова нещо?  8O
Иначе вижте какво намерих, явно ще удобряват на транжове http://moreto.net/novini.php?n=28431
« Последна редакция: Ноември 21, 2008, 18:11:21 pm от dendy »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #147 -: Ноември 21, 2008, 19:54:29 pm »
dendy,благодаря!Много-полезна и интересна информация.
« Отговор #148 -: Ноември 23, 2008, 11:15:52 am »
на 25 ноември ще има информация за 50 избрани.но не знам по какъв критерий ги избират
който пее зло не мисли
*
« Отговор #149 -: Ноември 25, 2008, 11:06:46 am »
на 25 ноември ще има информация за 50 избрани.но не знам по какъв критерий ги избират

А къде ще бъде изнесена тази информация?

Допълвам:
Току що звъннах в кабинета на д-р Тунчев - днес ще се разглеждат документи, комисията по здравеопазване ще заседава в четвъртък 27.11. и след това ще има яснота кой и колко са одобрени. Начина на обявяване не е измислен още, не можаха да мии кажат нищо. Явно ще е с питане по телефона.
« Последна редакция: Ноември 25, 2008, 11:10:26 am от ази »
« Отговор #150 -: Ноември 26, 2008, 11:15:09 am »
днес звънях в общината казаха след 10 да проверяваме
който пее зло не мисли
*
« Отговор #151 -: Ноември 26, 2008, 12:57:53 pm »
А дали приемат още документи? - мога и сама да отговоря вече.
Крайният срок е бил 21 ноември.
Успех на всички подали!
« Последна редакция: Ноември 26, 2008, 13:53:12 pm от Дживотинче »

*
« Отговор #152 -: Ноември 26, 2008, 15:20:17 pm »
Сигурно ли е, че не приемат документи?Щом сега одобряват само 50 човека, нормално е да приемат все още и после поетапно да изберат още.
Едно е логиката, съвсем друго е какво са решили в общината.
« Отговор #153 -: Ноември 26, 2008, 22:42:34 pm »
Абсолютно сигурно е че не приемат вече документи.И аз не успях да подам моите.Мъжа ми отиде в понеделник сутринта(24.11) и тогава разбрахме че срока бил до 21.11.А три пъти преди това звънях по телефона и ми казваха че няма обявен краен срок, ходих на място да питам - казаха ми същото, нито пък имаше някъде изложена информация за това. И накрая се оказва че имало срок  8O.Мъжа ми ходил горе до дирекцията и говорил лично с директора, помолил го да направи компромис, и той го върнал, не ги приел.А бяхме закъсняли само няколко часа. Егати човещината! Възмутена съм от безхаберието и безотговорността на тези общински служители. Мисля да напиша писмо до кмета.
*
« Отговор #154 -: Ноември 27, 2008, 00:03:13 am »
Не се ядосвайте, мили момичета! И аз не можах да ги подам, а като се знае, че ми бяха готови още на 17.11. Ама нейсе! Сама съм си виновна! Днес толкова се ядосах, че чак ми стана зле на сърцето и реших вече да не го мисля това. Явно така е трябвало да стане!
А колкото до крайния срок - и на мен казаха, че нямало и т.н., пък после ........... :x И за догодина още не приемали.
Така, че мили момичета ................весели празници и много им здраве на институциите - и без тях ще се справим, ............някак!

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #155 -: Ноември 27, 2008, 10:16:59 am »
Дживотинче,silvi4ka спокойно моичета, нали ви стана ясно, че никой нищо незнае в общината. Все пак остава надеждата, че за следващите един или два транша нещата ще са по-ясни и установени.
Не се ядосвайте, щадете здравето защото така или инъче сами си мъкнем кръстовете и трябва поне да сме здрави.
*
« Отговор #156 -: Ноември 27, 2008, 22:34:01 pm »
Привет момичета.Току що прочетох в Народно дело а и в други електронни издания че ''томбулата'' е приключила.Избрани са двоиките,които ще участват-29 в АГ,5-Маичин дом,а останалите в Олимед.Избрани са 50 двоики като критериите са-възраст от 37 до 40 години или няколко неуспешни опита.Ускех на късметлииките.
« Отговор #157 -: Ноември 28, 2008, 09:26:05 am »
ве4е има избрани 50 жени но ще ги кажат след общинското заседание на10 дек.не сам съгласна 4е първо трябва да са 37 40 год.защото вси4ки сме с разли4ни проблеми.успех на избраните
който пее зло не мисли
*
« Отговор #158 -: Ноември 28, 2008, 10:23:30 am »
Дайте линк към статията да видим за какво става въпрос... незнам какво да кажа, ако инфото е вярно..... не съм съгласна много с този критерий имам си достатъчно доводи... но ще замъл4а....
« Отговор #159 -: Ноември 28, 2008, 10:37:58 am »
съжалявам но незнам как.статиите са в позванете и народно дело варна.с кой критерий не си съгласна.изказвайте мнение.нали ние ги избираме
който пее зло не мисли