Здрвейте,
Честит празник на всички малки, по-големи и най-големи дечковци! Нека усмивките им да не спират да греят, да са много палави, здравички и да радват мама и тати.
Аз не съм се вясвала отдавна , но се опитвам да чета когато мога.
Имам голям проблем и имам нужда от Вашият съвет. От месец сме на гости на баба и дядо и серизно го закършихме.В града е фул с бълхи, няма градинки, няма паркове или предблоково пространство, което да не гъмжи от гадини.Гледам уж да не се врем из тревите, ама малката фурия няма как да я опазя.На всяко излиане се връщаме все по като индианци.Наядени сме сериозно, а и понякога си донасяме армагани отвън.
Дайте съвет с какво се предпазвате вие или сте чували, че мори тия гадове, че вече ще откача.Не съм спала поне 3 седмици, малката се върти по цяла нощ и реве и чеше ухапаните места.По съвет на педиатърката мажа с Фенистил, давам антиалергичен сироп, за да не стане някоя беля/сиропа е Кларитин/, но положението вече е много зле.За момента се опитвам да се пазим с репелент Аутан, но особен ефект не виждам.Габи е толкова наядена, че реално трябва да я намажа и напръскам от до.
ПЛС помагайте!
По-горе четох и видях, че сте подакарали друга болна моя тема за чувалчетата за спане.Ние преди ползвахме, но сега е ужас, щом се опитам да я сложа ще ни разбере целия свят.А и взе да пораства и хитрее, аз я сложа вътре и закопчавам тя го сваля и маха и докато е будна е просто невъзможно да я сложа, а ако заспи и се опитам си отварям голяма беля, защото след тва са ревове и вопли поне 3ч.
Няма ли някакви чували,които да се отварят трудно или закопаването да е на кофти място, което не може да стигне, че ми писна да треперя да не настине, че тя освен мятането насън дърпа и дрехите и си спи почти гола и отвита, а не е чак толкова топло в нас.Слава Богу за сега проблем няма с настинки, ама никога не е късно да ми направи някой номер, а на нея яко трудно се пробутват хапове.