0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: пълна простачка и/или завършен егоист
« Отговор #20 -: Юни 06, 2008, 22:32:05 pm »
Ох бе Лили, днес съм била на работа от сутринта та чак до сега, влизам тук, цъквам на непрочетени публикации и какво да видя първо - твоята тема. Бива ли така да ме плашиш!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #21 -: Юни 06, 2008, 22:34:40 pm »
Уффф, лелеее ми представяш ли си аз каква съм дето всеки ден храня Цветомир с пюре пред други деца и не им давам! Ужас прото, ужассс! :lol:
Я се стегни бре ,момиче!
То даването е вредно.
1. Това са храни неподходящи за деца.
2. Възпитава едно таквози приемане без грам усилие. Децата не трябва да се учат на лесно, все пак трябва да положи старанието поне да помоли ако иска нещо.
« Последна редакция: Юни 06, 2008, 22:45:24 pm от Lan »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #22 -: Юни 06, 2008, 22:42:50 pm »
Ох бе Лили, днес съм била на работа от сутринта та чак до сега, влизам тук, цъквам на непрочетени публикации и какво да видя първо - твоята тема. Бива ли така да ме плашиш!
ми така е - мойте теми винаги водят класациите 8).
не помниш ли оная дето погнах младежа за спермограма в кандиларов колко време беше на първия ред :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Юни 06, 2008, 22:47:28 pm »
Верно беше култова тема.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Юни 06, 2008, 23:18:27 pm »
не помниш ли оная дето погнах младежа за спермограма в кандиларов колко време беше на първия ред :lol:

Ей за тва те обичам толкова :bighug: :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #25 -: Юни 06, 2008, 23:57:34 pm »

И аз я помня...

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #26 -: Юни 07, 2008, 00:19:47 am »
нито простачка, нито егоист. не и с тия прилагателни отпред. по-скоро малко егоизъм и известна липса на съобразителност.
не знам...мен са ме учили, че като ядеш нещо пред друг човек, е редно да му предложиш. също толкова редно е и той любезно да откаже, но се предлага. така беше поне по мое време и ми се е набило здраво в главата. гледам, че сред по-младите поколения тази условност не е популярна. случвало ми се е да съм на гости и домакинът да седне да яде, без да изчака гостите си даже...

хубавото е, че случката те е хвърлила в размисъл. това задрасква силните прилагателни, дето си ги натургала.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #27 -: Юни 07, 2008, 00:26:46 am »
Ооо, jam, няма егоизъм в това, стига бе за 2-3 солети. Просто е изключила. :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #28 -: Юни 07, 2008, 04:45:50 am »
 :Dабе лили,ще ме умориш,ми как може да се наречеш простачка ? 8O :lol:
ми случва се, :lol:на всеки може да се случи........понякога напрегнатото ежедневие ни прави разсеени,объркани,несъобразителни........
ако наистина беше простачка или егоист,дори нямаше да се замислиш над тази случка :D

май трябва да  си поговорим :lol: :bighug:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #29 -: Юни 07, 2008, 05:17:43 am »
Няма какво да говорим!Диагнозата е ясна:
типични прояви на садизъм и то към гладно дете,последвани от натрапчива невроза,без изяснена етимология, с тежки социални последици за личността и обществото,неподдаващи се на лечение и медикаментозно въздействие.
Препоръчва се настаняване в съответното заведение при първоначален строг режим!
 :lol: :lol: :lol:
Ама Лили,реших че кой знае с кого си се скарала и какво ли са чули...
Нищо не е станало!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #30 -: Юни 07, 2008, 10:34:17 am »
Между другото, онзи ден чух по тв., че стресът влияел на някакъв хормон. Който пък от своя страна се отразявал на паметта. И така хората под стрес все повече забравяли. Пък стреса при нас си е естествено състояние, така че.... :lol:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #31 -: Юни 07, 2008, 11:21:30 am »
темата е страхотна -мен си ме разсмя отвсякъде ,а Лили  е върха
я дайте жокер да разгледам темата за младежа и спермограмата в Кандиларов-ако е така разведряваща като  тази ,ще ми повдигне настроението :wink:
Разсеяноста  въобще не  бива да се бърка с  думи като егоизъм и простащина
По кофти би било да  не  предложиш на бременна жена ,а на дете не е чак престъпление за линчуване :jump12:

« Отговор #32 -: Юни 07, 2008, 12:01:26 pm »
Лили, стига бе! То бива и за такова нещо да се чувстваш виновна!
Голяма работа една солета! Ако ще ти стане по-леко, това си е заплес, не друго и аз съм в отбора. И стерилитата и т.н, според мен няма нищо общо.
*
« Отговор #33 -: Юни 07, 2008, 13:21:52 pm »
Лили,  :bighug:.
Както не съм обядвала още и на мен ми се доядоха солетки :lol:.
Относно егоизма и възпитанието, за което Джам отвори дума, ми прави впечатление, че повечто майки възпитават децата си да са егоисти и нахални.Такъв бил живота вече!Ако не са нахални нямало да си пробият път в живота :?.Щяли да ги тъпчат и да нямат самочувствие.Такова било нашето поколение и не искали и децата да са им такива.Знам ли ,може и да са прави.
Сори за отклонението просто темата на Лили ме провокира да се замисля върху това.
*

лили

• 2151
« Отговор #34 -: Юни 07, 2008, 15:30:06 pm »
не знам...мен са ме учили, че като ядеш нещо пред друг човек, е редно да му предложиш. също толкова редно е и той любезно да откаже, но се предлага. така беше поне по мое време и ми се е набило здраво в главата.
баш. и по мое време беше така...и аз си мислех че ми се е набило в главата...ама явно не е.
радвам се че всички се забавляват, но мене си ме е срам и това си е.

nimika, онази тема си беше купон, дори аз се забавлявах искрено с нея. тази обаче за мен си беше доста сериозна...поне преди забавните коментари.
ето ти линк към другата http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8733.0
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #35 -: Юни 07, 2008, 19:30:08 pm »
Лили, :)
я стига си се косила за това хлапе, което не си виждала няколко години и за някоя и друга солетка! Чак пък да не спиш!
По-спокойно го карай, моля те! :)
Както и другите са ти казали, те солетите са вредни. :wink:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #36 -: Юни 07, 2008, 23:19:06 pm »
Лили, :)
я стига си се косила за това хлапе, което не си виждала няколко години

а, с такъв тип утешения не мога да се примиря. по тая логика излиза, че ако пък изобщо не го е виждала досега, може и с чиста съвест да го изрита, примерно... нали така?
кво да се косим за дете, което и без това не виждаме. е да, ти знаеш най-добре за какво говориш, Милена Б ...

и изобщо, не мога да ви разбера всичките. едва ли Лили е написала темата, защото посред нощ я е обзел силен недостиг на комплименти и банални утехи в стил "майки трепят време на кварталното кафене". просто тя е свестен и съвестен човек, иначе нямаше да я развълнува случката.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #37 -: Юни 08, 2008, 00:05:32 am »
Джамо, то е ясно, че Лили не е пуснала темата щото й липсват комплименти, но в крайна сметка случва се. Аз уча моето дете, че не се взема от чужди хора храна. Не знам какво може да стане утре, ако той практикува такива неща. Ако в обкръжението на Лили, децата ги учат на същото, то е нормално да не се сети и да не предложи солета. Случва се, хора сме и е човешко да се греши, но пък да си посипем главата със сол и да си загубим съня... Просто следващия път ще е по-внимателна и няма да пропусне да даде на детето солета. 
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #38 -: Юни 08, 2008, 12:27:52 pm »
Абе , хора, наистина ли намирате практиката да се предлага от храната за полезна?! За мен това е вредна отживелица и трябва да отпадне. Ако на някой наистина толкова му се е прияло нещо - има уста да си каже, пък било то дете или бременна жена. Повечето деца вземат просто защото са им предложили, не че искат да ядат точно това, но си го и изяждат като са им го дали, а това им вреди на режима.
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 12:32:56 pm от Lan »
*

лили

• 2151
« Отговор #39 -: Юни 09, 2008, 11:13:43 am »
Просто следващия път ще е по-внимателна и няма да пропусне да даде на детето солета. 
абе дано следващия път да дъвча поне нещо по полезно от солети 8)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!