Ох,
Лиле!
Значи спазвам ти искането и ти трия сол на главата. То пак добре че е момиченце детенцето, че ако беше момче.....
Ти знаеш ли какво може да стане ако не дадеш на момченце да си хапне нещо,а? А? То може и да не иска хайванчето, ама това са маловажни подробности. Та пак бъди доволна, че е малкия дявол - момиче. Иначе не една безсънна нощ щеше да прекараш с мисълта, че си увредила сериозно нечии много важни(както знаем) органи.
А сега сериозно и аз искам да питам като viketo
майтапа настрана, ама не знам откога да си заблеяна е порок, че и простак, че и егоист. и струва ли си безсънната нощ ...
ама много сериозно питам, щото забелязвам у себе си една такава силно изразена тенденция на прогресивно повишаваща се заблеяност. Та да знам от сега че съм и егоист, па и простак отгоре. То последното май е вярно, ама...
Самия факт, че пишеш за това тук и че не си спала цяла нощ от дертища говори само в твоя полза. Повярвай ми нито егоиста, а още по млко простака, ще седне да се кахъри за такива неща и половин минута. Такива хора даже няма да си помислят, че са направили нещо нередно. Не че ти си , но явно така си мислиш.