Здравейте,
Имам въпросче. Аз бях пуснала нова тема в bg-mamma със същото питане, но осъзнах, че нито съм го формулирала правилно, нито съм го пуснала на точното място.
Та, ние след няколко години репродуктивни терзания и изследвания постигнахме спонтанна бременност. Не съм от Плевен, но в момента посещавам КИРМ заради д-р Тодорова, която ми следи щитовидната и между другото ми пуска и някои допълнителни кръвни тестове заради високрисковата бременност. И тъй като към 28-29 седмица на бременността ми се пада да се срещам с нея, се замислих дали да не направя и подробен ехографски преглед на бебчо с доплер в клиниката. И тъй като ще ходя в събота, единственият ми избор е д-р Емин. Някой има ли представа доколко е опитен в ехографските прегледи на бебчета и занимава ли се с такива? Не поставям под съмнение уменията му като лекар, но все пак основният му предмет на дейност е друг. Дотук мненията, които получих, бяха да отида при специалист по ФМ в София, защото в Плевен няма такъв специалист, звучи разумно, но София ми е твърде далеч. По-скоро въпросът ми е има ли смисъл изобщо да правя такъв преглед в КИРМ, че София би бил оптималният вариант не се съмнявам.