0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Почивка 2008
« -: Юни 11, 2008, 13:20:32 pm »
Момичета,
Хрумна ми идеята да отворим тема с плановете ни за почивка тази година, споделяне на впечатления от отделните курорти, препоръки за останалите както и евентуално стиковане...
Живот и здраве аз ще съм в Лозенец от 21 юли за 10 дни, ако някой е по това време там или в околността- ще ми е върло приятно да се видим ;-))))
Re: Почивка 2008
« Отговор #1 -: Юни 11, 2008, 21:15:12 pm »
От 12 юли съм в Китен за 10 дни - и на мен ще ми е драго да пийнем по бира ако има и други  :lol:
*
« Отговор #2 -: Юни 11, 2008, 21:55:47 pm »
Момичета искам да похваля едно семейно хотелче в Приморско.Онзи ден се прибрахме оттам  и сериозно сме се замислили пак да отскочим другия месец(евентуално).Цените са супер и обстановката е добра!(www.hoteljuliana.info)
*
« Отговор #3 -: Юни 14, 2008, 23:45:38 pm »
Аз се интересувам за почивка в Созопол. Някой може ли да ми препоръча квартирка на добра цена. Вчера си мислех, ако отидем без резервация, дали няма да си намерим по-изгодна квартира. Няма начин разни лелки да не чакат на автогарата и да не предлагат. Някой правил ли е такъв експеримент?
*
« Отговор #4 -: Юни 15, 2008, 08:37:09 am »
Аз се интересувам за почивка в Созопол. Някой може ли да ми препоръча квартирка на добра цена. Вчера си мислех, ако отидем без резервация, дали няма да си намерим по-изгодна квартира. Няма начин разни лелки да не чакат на автогарата и да не предлагат. Някой правил ли е такъв експеримент?
Да ние миналата година така направихме, но бяхме в Царево-квартирата беше добра и на супер цена!
« Отговор #5 -: Юни 15, 2008, 15:20:05 pm »
Да ние миналата година така направихме, но бяхме в Царево-квартирата беше добра и на супер цена!
Всяка година ходим без резервация. Много лелки чакат по спирките и предлагат изгодни квартири.
*
« Отговор #6 -: Юни 15, 2008, 18:10:33 pm »
А колко беше нощувката миналата година?
« Отговор #7 -: Юни 15, 2008, 18:35:35 pm »
Бяхме в Царево през юли.Стаята ни беше хубава,с хладилник,тв ,тераса, до плажа .10лв.беше нощувката.
*
« Отговор #8 -: Юни 15, 2008, 20:27:56 pm »
А колко беше нощувката миналата година?
При нас беше 7лв.-стаята беше с тераса,на мен ми хареса.На около 10мин от плажа.
На 2 стаи имаше баня и тоалетна и хладилник.
Става въпрос за края на август.
*
« Отговор #9 -: Юни 16, 2008, 14:21:06 pm »
Бяхме в Царево през юли.Стаята ни беше хубава,с хладилник,тв ,тераса, до плажа .10лв.беше нощувката.
Ми то без пари! Ние по-миналата година бяхме в Царево, кв. Василико, до плаж Нестинарка (хубавият плаж) в частен дом, взехме апартаментче за 60 лв. на вечер, но бяхме 4 души. Предната година също бяхме в Царево, но в по-центраната част, в близост до градския плаж, за 11 лв. на човек, стаята беше със самостоятелна баня и тераса.
Още по-предната бяхме за по 7 лв. на легло, после за по 5 лв, при лелки, но те бяха с общи WC и малко хигиената не беше на ниво.
За Лозенец знам, че миналата година било много скъпо?!
Тази година сме на Обзор, между 5 и 15 юли, за по 17 лв. (малко скъпичко ми се вижда, ама сме компания...). Ще ходи ли някой там по това време?
За хората, които обичат планината мога да препоръчам две места в Рибарица и Дряново в Родопите. Специално за в Родопите съм влюбена в това място, разкошно, еко-хотелчето и хората, които го държат също са разкошни. Като имам малко повече време ще ви пусна линк, имаха сайт, но трябва да го намеря.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 16:25:43 pm от ognyana »
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #11 -: Юни 16, 2008, 16:38:45 pm »
Тази година май ще сме в Поморие и ако котка не ни мине по път смятаме да е след 11 юли,без предварителни резервации,а на място ще търсим квартира-по евтино излиза!

А някой ходи ли на къмпинг???
« Отговор #12 -: Юни 16, 2008, 16:47:31 pm »
Вече се отчетохме като за начало - 3 дни в Гърция, на п-в Халкидики, средния ръкав Ситония, близо до Неа Мармара...страшно много плажове, спокойно, със заведения, без заведения..двете нощувки в 3-звезден хотел с включени закуски и вечери на шведска маса ни излязоха около 120лв на човек в двойна стая (климатик, хладилник, кабелна)http://www.poseidon.com.gr
Следващото предизвикателство е пак за 3 дни - отиваме карай Гоце Делчев, комплекс Барото (открит басейн, климатик, хладилник и т.н.)http://www.complex-baroto.com/, а оттам до Кавала са..има-няма 80км, така че пак ще направим морски тен.
Август...предстои
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #13 -: Юни 16, 2008, 20:41:43 pm »
Нинче,и ние ще ходим в Поморие,но незнам кога.Да пишеш кога заминаваш,може пък да се засечем :)
*
« Отговор #14 -: Юни 17, 2008, 12:17:44 pm »
Мой познати дават квартира в Сарафово по 9 лв. на човек. 3 стай на етаж са, банята е на етажа има и кухня, във всяка стая има телевизор. Има и хотел за 45 лв стаята и 60 лв. апартамента мисля /4 човека/. Ако ви интересува мога да ви дам телефон.Ако се интересува някой,на лични ми пишете да ви дам телефон
« Отговор #15 -: Юни 17, 2008, 13:28:28 pm »
Нинче,и ние ще ходим в Поморие,но незнам кога.Да пишеш кога заминаваш,може пък да се засечем :)

rouzi-anna май-май ще сме там между 19 и 27 юли /за датата-11-ти която писах вчера няма да можем,щото ни изникна ангажимент точно в този период/!Вие кога ще ходите?Ще се радвам да се засечем  :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #16 -: Юни 17, 2008, 13:35:56 pm »
А за Шкорпиловци някой нещо не знае ли?На там сме се насочили,но все са бунгала с по 2 стаи,а ние сме само двамата с мъжът ми и държим да е бунгало,а не стая от къща.Ще съм благодарна ако ми дадете някое телефонче за връзка и цени ако знаете.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #17 -: Юни 17, 2008, 13:39:31 pm »
Ние заминаваме в събота за Трявна. Ще престоим два дни да ни види прабабата и после газ към Черноморец. До сега не сме били там и много ще се радвам ако някой от вас сподели впечатления. Направили сме резервация тук http://www.hotel-veselina.com/
*
« Отговор #18 -: Юни 17, 2008, 14:33:33 pm »
ognyana, adriana - много ценни линкове, блягодаря момичета;-)))
ognyana, ако можеш да намериш линк за родопите ще съм ти страшно благодарна;-)) И аз съм голям фен, миналата година ходихме в село Долен , Шарковата къща - http://sharkov.hit.bg/ и останахме много доволни - препоръчвам;-)))
А за лятото пак да попитам...някой има ли в Лозенец през периода 21-31 юли?
« Отговор #19 -: Юни 17, 2008, 20:05:51 pm »
  Аз ще бъда в Лозенец,но след 1 август.  :P