0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #100 -: Юни 17, 2008, 08:06:12 am »
И аз желая на всички лек ,успешен,хубав и слънчев ден!!ние чак след 2-3 месяц ще почнем с бебеправенето  :balk_134:искам на всички да пожелая само положителни тестове :bfp: и здрави бебенца. :bori_002: :bori_002: :bori_002:

« Отговор #101 -: Юни 17, 2008, 08:22:45 am »
Добро утро. Да се отчета. Снощи и днес сутринта тестовете са отрицателни. :bfn: :balk_145: :balk_145: :balk_145: Днес сутринта мерих БТ- 37.30. Това ме озадачи, защото днес трябва да ми дойде, а нямам почти никакви симптоми. Появило ми се е едно такова бяло течение,което днес по принцип тлябваше да го няма. А миналия месец на тази дата температурата ми беше 36.8!!!!!!!!!!!!! Какво сатва??????????? 8O
« Отговор #102 -: Юни 17, 2008, 08:28:18 am »
Добро утро. Да се отчета. Снощи и днес сутринта тестовете са отрицателни. :bfn: :balk_145: :balk_145: :balk_145: Днес сутринта мерих БТ- 37.30. Това ме озадачи, защото днес трябва да ми дойде, а нямам почти никакви симптоми. Появило ми се е едно такова бяло течение,което днес по принцип тлябваше да го няма. А миналия месец на тази дата температурата ми беше 36.8!!!!!!!!!!!!! Какво сатва??????????? 8O
:bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:дано да стане..пожелавам ти го от все сърце,направи си теста след 2 дни,и з бях стакава температура когато се чудих дали съм бременна,и бях бременна ,ама не задълго..на теб успех ,стискам палци :crossfingers:

« Отговор #103 -: Юни 17, 2008, 08:31:24 am »
Добро утро и от мен,
Новилка - стискам палци да е бебок  :wink: и ако ти трябва добра генеколожка и си от София, кажи, моята е страхотна
Аз да ви се оплача, че два дни нищо не правим, супер нервно ми е и не ми се иска секс по задължение. Но пък болките и гаденето не спират, което ме обнадеждава и се надявам другата седмица да ви се похваля с двете чертички.
На всички бременилки, много спокойствие и + емоции през цялата бременност.На останалите - айде в индиянска нишка към другата тема :wink:
Целувки и прегръдки

*
« Отговор #104 -: Юни 17, 2008, 09:04:57 am »
добро утро и от мен

добавете и мен към ловуващите от 18 нататък, въпреки че действаме всеки ден от края на щикъла

честито на бременелките. пожелавам ви лека  preggo и здраво бебче на финала  :D

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #105 -: Юни 17, 2008, 09:11:35 am »
Добро утро приятелки!
Честито на Хриси - дано от тук натам само хубави моменти да имаш и останалите 7 месеца да са най-прекрасните в твоя живот :)
На Бебе и Сара - много силно стискам палци дано момичета вие да сте следавщите - тук направо заваля порой от +++++ тестчета  :balk_46:
КРАСИИИИИИ - твоята ръчичка мила сътвори това чудо!!!  :bighug:
Новилче, благодаря ти мила за стиснатите палци, и на останалите момичета също! Ти нали не се отчайваш че теста е бил "-". Това нищо не значи, още повече че лелката я нямаш още, а температурата ти е много хубава  :crossfingers: А като каза кучето - що не качеш някоя скорошна снимчица да го видя - нали знаеш че съм кучеманка - много сладко беше като бебе  :lol:
Сега аз да докладвам, моята киста/кисти не са се махнали, в левия яйчник имам все още образувание, което си е променило формата и структурата, но не се е махнало, за това ми изписаха още един месец противозачатъчни.... Стана ми много тъжно, още един пропуснат месец... но явно така ми е било писано. Почвам ги от довечера, ами това е около мен.
А сега ще поработя, но ще ви наглеждам  :wink:
« Отговор #106 -: Юни 17, 2008, 09:16:16 am »
Добро утро приятелки!
Честито на Хриси - дано от тук натам само хубави моменти да имаш и останалите 7 месеца да са най-прекрасните в твоя живот :)
На Бебе и Сара - много силно стискам палци дано момичета вие да сте следавщите - тук направо заваля порой от +++++ тестчета  :balk_46:
КРАСИИИИИИ - твоята ръчичка мила сътвори това чудо!!!  :bighug:
Новилче, благодаря ти мила за стиснатите палци, и на останалите момичета също! Ти нали не се отчайваш че теста е бил "-". Това нищо не значи, още повече че лелката я нямаш още, а температурата ти е много хубава  :crossfingers: А като каза кучето - що не качеш някоя скорошна снимчица да го видя - нали знаеш че съм кучеманка - много сладко беше като бебе  :lol:
Сега аз да докладвам, моята киста/кисти не са се махнали, в левия яйчник имам все още образувание, което си е променило формата и структурата, но не се е махнало, за това ми изписаха още един месец противозачатъчни.... Стана ми много тъжно, още един пропуснат месец... но явно така ми е било писано. Почвам ги от довечера, ами това е около мен.
А сега ще поработя, но ще ви наглеждам  :wink:

Здравей мила. Обещавам ,че ще кача снимки на звяра , но трябва да го хвана и да го снимам. То лудо е станало от всякъде. Като стрела е. А за теста- да отчаях се,защото дори и БТ да е висока-теста е---------------. Мамкаму.

А за твоето- спокойно. Сигурна съм,че това ти е поледния месец на "въздържание".
Оф,хич не мога да се съсредоточа, само за теста мисля. М...ка му, пак не е станало.Нещо ми писва вече. :x
*
« Отговор #107 -: Юни 17, 2008, 09:20:56 am »
Здравейте, компания  :lol: :lol: :lol:.

Такааааа, оформя се още една прекрасна седмица, дано да продължава все така.

Хриси, честито и от мен, прекрасни 9 месеца и още по-прекрасно бебе накрая.

Сара, Новилка, Бебе,  много, много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен. Да се похвалите съвсем скоро.

Виксън, мила, защото така с твоите кисти. Не се ядосвай, жалко наистина за пропиления месец, но все пак не се отчайвай. А и сменили противозачатъчните?

shu6enceto, съжалявам много, но и тя ще мине о пак ще откриеш ловния сезон, да се надяваме по-успешен от сега.

Saule_Nova, как се чувстваш, дебелееш ли вече :-)

Айде приятен ден и от мен и още +++ тестчета до края на деня и на седмицата.

П.П. Красииииииииии, страшна си  :wink:

*
« Отговор #108 -: Юни 17, 2008, 09:25:29 am »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:         

simoni                        05.06.
  Biserche                     09.06.
  siska_rs                     16.06.
  sunny_flower             16-18.06.
  Nowilka                      17.06.   
  viki_vat                      18.06.
  tancheto                     18.06.
  Meggy                        18-20.06.
  malkoto_dqvolche      19.06.
  nomine                       20.06.
  eveishan                    22.06
  Pipi_M                        24.06

ЛОВУВАЩИ   :00001754:                           

tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   elenakg
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21

« Отговор #109 -: Юни 17, 2008, 09:38:02 am »
Пак бягах до тоалетната. Нищо няма още. Не ме болят вече яйчници.  8O 8O 8O Аааааааааа,тъпа работа. Не може ли да се измисли тест с огромна чувствителнос,за да не си задаваме винаги глупави въпроси?
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #110 -: Юни 17, 2008, 09:40:27 am »
Мегги, благодаря ти мила, и аз не знам защо така ... и това е въпроса който си задавам постоянно... Смени ми ги противозачатъчните, сега ще пия Регулон, миналия месец бях на Линдинет 30. Регулона бил по силен... ама в какво не разбарх.

Новилче - искам да те гушна силно  :bighug:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #111 -: Юни 17, 2008, 10:00:30 am »
Добро утро, милички!
Как сте?
Виждам, че много "бременни" симптоми има, ох, дано наистина този път са истински, че знаем колко боли когато се надяваме толкова много, а дойде пак гадната лелка...
Искрено и от сърце ви желая това да са най-истинските и реалните симптоми, че като гледам как сте обнадеждени и хем искам да ви дам надежда, хем искам да ви кажа да не търсите тези симпоми и тестове преди датата на МЦ, защото само се натъжавате..
Много, много ви обичкам и още веднъж се надявам този месец да е Вашият и да издигнем Краси на пиедестала на най-заразното и късметлийско момиче. :ballons:
Аз иначе съм добре!
Опитвам се да се държа на положение :D, че на работата идват само луди хора и понякога излизам пак извън кожата си.
Дори днес ми е малко криво на работата...
Че колежката, с коеято се разбираме толкова добре напуска и аз също ще напускам, че не издържам другата :x
И няма да остана с нея....
Аз го мислих този вариант и говорихме със шефа, но той ни обеща да ни вдигне заплатите и да сме самички...
Ама така.....
Сега живи и здрави лятото ще се запиша на борсата, че тепърва да търся сега и като започна някъде няма да мога да взема никаква отпуска и да идем малко на моренце и почивчица.....
И ще се притеснявам...
Пък и после тепърва да търся работа, каквато съм притеснителна и с мноооооого ниско самочувствие.... Тепърва нов стрес за мен - дето не обичам промените точно заради ниското самочувствие...
Милото пък се радва, че съм имала нужда от промяна, пък и съм заслужавала нещо по-добро и развитие, но аз не вярвам в себе си и това...
Пък и сега тъкмо се успокоих, а сега пак ще се притеснявам за парички и изобщо.... :(
Ще видим, дано всичко се нареди, че да не се върна старата "Мими", че хич не я харесвам......
И така, милички, още веднъж ви гушкам толкова силно и стискам палци за най-желаните и чакани две чертички!
Целувки и хубав ден от мен!
:grouphug: :youwoman: :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #112 -: Юни 17, 2008, 10:01:22 am »
Виксънче, важното е да има ефект най-накрая от противозачатъчните и следващия месец да половувате на воля, че и крайния резултат да е +++.

Новилче, за съжаление все още няма такива тестове. Много ни се иска наистина да има, но .... Продължавам да се надявам, че гадината няма да ти дойде поне 9 месеца.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #113 -: Юни 17, 2008, 10:02:57 am »
Хей Красавици Здравейте и от мен!!!
Такива хубави новини днес - ех докъто четъх и се просълзих!!
Честито на новите мами, леки 9 месеца, а на всички които чакат  :bfp: да са много тлъстии и да ни зарадвате!!  :bighug:
Новичле, мила, исчакай още някои ден, лелка няма да има 100 % нали това сме си поръчали,  :bighug:
Вискън съжалявам мила за кистата, но негуби надеждата, толкова много чакахем още мъничко и мечтата ще се сбъдне. :bighug:
Leila защо толкова трябва да изчикате, но пък щом е за хубавата ни нажедна ще изчакате.
На всички  :crossfingers: които имат нужда днес, а на тези като мен ловуващите много много  :bfp: вече ние е време да се похвали.
Красиииии супер си, такава седмица не е имало от доста време насам  :bighug:
Мимче  :bighug: само така с хубаво настроение те искаме.
Лек и усмихнат ден.

*
« Отговор #114 -: Юни 17, 2008, 10:06:08 am »
Мимче, в никакъв случай да не допускаш "старата Мими", новата е къде по-хубава. Може би пък наистина имаш нужда от почивка и промяна малко, мисля, че ще ти се отрази добре. Парите не винаги са най-важни, вярно е, че е трудно без тях, но няколко месеца ще изтраете и после ще бъдеш заредена с нови сили. Почини си, няй-вече психически, вече сте отделно, наслаждавайте се един на друг и вярвай, че най-хубавото за вас предстои.

Прегръщам те силно!

« Отговор #115 -: Юни 17, 2008, 10:10:57 am »
Бибче, прегръщам те. :P Благодаря на всички че вярвате че няма да ми дойде. Еххххххх,само и аз да си бях повярвала. :? Но след толкова години разочарование всеки месец,вече съм "невярваща".НО БТ ме изненадва нещо.
Започвам да се повтарям,потретвам,извинявам се на всички за това,но в момента много се вълнувам какво ще стане. :oops:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #116 -: Юни 17, 2008, 10:27:27 am »
Биби, Меги, Нови, толкова сте ми милички и така си ви обичкам!
Обичкам всички ви и ви прегръщам толкова много!
Ох, така ще се радвам за вас, милички мои!
Меги, Нови, ама вие сте наред, да знаете! :wink:
Искрено се радвам на всяка положителна и блага вест, но най-много ще се радвам на някои от нас - от старите кучета :lol:
Че толкова много сме изстрадали и толкова години безброй сълзички сме проляли....
Много, много ви прегръщам!
Нови, това с температурата е страхотно - как няма да го повтаряш - на мен този месец хич не ми е добре тази пуста БТ, но нищо...
Нали уж съм в успокоителен период :lol:
Още веднъж гушки от мен и горе главата, ей - трябва да сте много спокойни и щастливи като разберете най-щастливата вест, че бебчо вече ще си е вътре preggo
Целувки и до скоро!
:balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #117 -: Юни 17, 2008, 10:30:11 am »
Биби, Меги, Нови, толкова сте ми милички и така си ви обичкам!
Обичкам всички ви и ви прегръщам толкова много!
Ох, така ще се радвам за вас, милички мои!
Меги, Нови, ама вие сте наред, да знаете! :wink:
Искрено се радвам на всяка положителна и блага вест, но най-много ще се радвам на някои от нас - от старите кучета :lol:
Че толкова много сме изстрадали и толкова години безброй сълзички сме проляли....
Много, много ви прегръщам!
Нови, това с температурата е страхотно - как няма да го повтаряш - на мен този месец хич не ми е добре тази пуста БТ, но нищо...
Нали уж съм в успокоителен период :lol:
Още веднъж гушки от мен и горе главата, ей - трябва да сте много спокойни и щастливи като разберете най-щастливата вест, че бебчо вече ще си е вътре preggo
Целувки и до скоро!
:balk_21:

Притеснявам се, че дори и висока БТ това може да е само заблуда. Абе,побърквам се вече. Какво точно означава тази висока температура като днес ми е датата на М????????????? 8O Извинявам се пак за тъпия въпрос.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #118 -: Юни 17, 2008, 10:31:12 am »
Бибче, прегръщам те. :P Благодаря на всички че вярвате че няма да ми дойде. Еххххххх,само и аз да си бях повярвала. :? Но след толкова години разочарование всеки месец,вече съм "невярваща".НО БТ ме изненадва нещо.
Започвам да се повтарям,потретвам,извинявам се на всички за това,но в момента много се вълнувам какво ще стане. :oops:

Новилче мила, на мен твоята графика много ми харесва, наистина, но само днес си отбелязала температурата нали?? Не го мисли а вземи и си работи, защото така е много по тежко, не че няма да го мислиш, но се разейвай, и на мен като ми закъсня ми беше супер ужасно, но на теб ще закъснее цели 9 месеца. :P

« Отговор #119 -: Юни 17, 2008, 10:36:55 am »

Новилче мила, на мен твоята графика много ми харесва, наистина, но само днес си отбелязала температурата нали?? Не го мисли а вземи и си работи, защото така е много по тежко, не че няма да го мислиш, но се разейвай, и на мен като ми закъсня ми беше супер ужасно, но на теб ще закъснее цели 9 месеца. :P

Ами отбелязала съм я само днес- да,защото съм проста простакела. Две седмици я меря и съм мислела че я записвам, ама кой да натисне "Запис към календара"? Тъпа съм си,бе. :lol: Само помня ,че ми беше над 37.2, а онзи ден леко спадна на 36.9, но днес я виждам/ в ума си като си спомням/,че се покачи. И незнам какво да мисля. А че не мога да работя,то е ясно. Днес трябваше да сме перфектно облечени на работа. Днес ни е официалното откриване. Ама на мен в главата ми тестове,графики, ще ми дойде ли, ето- идва ми/сама така си мисля де/ :oops:, и пак с костюма, а не с дрехите които ги бях приготвила.