З
Saule_Nova, как се чувстваш, дебелееш ли вече
Meggy, хич не си мисли, че съм ви забравила
Не минава ден, без поне три пъти да проверя как сте! Знам кай се е оженил, кой се е изпокарал със свекървата, кой забременял (при това без инсеминация, а с малко чудо), знам наизуст кой чака, кой ловува и кой - уви - остава за следващия месец (но този път - със сигурност!)
Всеки път стискам палци и се вълнувам, а като дойде на някого гадната лелка - и аз се натъжавам...
Въобще не дебелея, миличка! Подкарах четвърти месец и съм минус 1 килограм от обичайното си тегло. Много съм смешна - четрири клечки за ръце и крака и нещо, което се опитва да се оформи в корем, ама едва-едва. А, и бледозеленикав тен
Ама то не беше прилошавания като прилошавания, а денонощна мъка някаква. На всичкото отгоре се обзаведох и със 6 сантиметрове киста, та и с операция ме плашат сега, ако не се махне. Но си струва всеки ден!!! Изобщо не се оплаквям. А който е чакал дълго - после му е по-следко. Не сте ли съгласни? Чакането си е изпитание, но ще свърши за всички, ще видите!
Само да кажа, че Новилка с тая графика... а и каквато е емоционална последнит дни... много ще се изненадам, ако утре - другиден не се появи и втора черта!