0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #300 -: Юни 18, 2008, 13:50:11 pm »
Привет отново, Роузи, и аз съм на Еутирокс  :lol: макар че не съм Роси :)

НОВИИИИ, много ти се кефя душа, хапвай си всичко което ти се дояде - това е толкова прекрасно - дано да е .... Онова за което всички си мислим  8)
Аз пък обядвах руло стефани... ама нещо от подправките сега ми пари на стомаха...  :?
Мацки, днес ще си ходя по-рано, за това ви пожелавам лек следобед и хубава вечер. Утре сутрин като дойда искам да видя много ++++++ резултати :D
Гушкам ви всичките
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #301 -: Юни 18, 2008, 13:55:10 pm »
Май наистина попрекалих затова приемете моите ИЗВИНЕНИЯ. Не искам да ви досаждам.

Миличка моя, на никого не досаждаш - да не ти минава въобще през хубавата главица. :balk_163:
Просто така се притесняваме за теб, че така като се превавиваш....
Ох, истински ще се радвам и ще чакам да ни покажеш двете чертички, но знаеш колко боли, когато си вкараме филми, симптоми и т.н....
И как всеки път ни е все по-трудно да се изправяме и да избърсваме сълзите си :(
Пак казвам - истински се надявам и преживявам с теб твоите вълнения, но искам и да те предпазя...
Знам, че това си мисли може би на "старата Мими", но пък от друга страна на новата, защото по-добре е да не се надяваме и след това да е нашето прекрасно и истинско чудо, което ще ни изненада толкова приятно!
Много, много те прегръщам и потрай още малко, миличка, опитай да се успокоиш и още и някой ден и дай Боже да ни извадиш очите с  :bfp: :bfp: :bfp:
Пък и защо не вземеш да си направиш кръвен тест, че да се успокоиш, пък и всички нас, че тия дни така тръпнем с теб!
Много, много те обичкам и прегръщам! :bighug: :bighug: :bighug:
И айде, дано са истински всички тези симптоми, че нали щяхме да бутаме колички заедно :wink:, но ти давай напред - аз ще те настигна :wink: :hug2:
Целувки, миличка!
:balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #302 -: Юни 18, 2008, 14:13:21 pm »
Ще си пусна кръвен за да мирна най-накрая. Ама толкова съм се смахнала,че не мога да намеря нито една лаборатория в София. Може ли да ми помогнете къде има такава? :oops:
« Отговор #303 -: Юни 18, 2008, 14:15:47 pm »
клиника Лора - Позитано 10
малко по-надолу, посока Хр. Ботев - Биомед

« Отговор #304 -: Юни 18, 2008, 14:25:01 pm »
Виксънче :bighug:знам миличка че и ти ги пиеш тези хапченца вълшебни :|Колко време ще пиеш противозачатъчните?Май и те не ти понасят добре.
« Отговор #305 -: Юни 18, 2008, 15:20:33 pm »
Чакайте да ви разсмея пак.  :D :D Сега се обади мъжа ми и ме пита:" Днес случайно няма ил да ме питаш дали не съм ти сложила рога?" А аз:" Неееееееее,но те задължавам да ме вземеш от работа". :lol: Опита  се да се измъкне с огромното задръстване,но аз му казах че в 18.00 го искам пред банката,а пък ако иска и сега да тръгва за да не попадне в задръстване. :P :lol: Милия той. Само го е страх да не му звънна. Ама така е, като ми казвате че съм рогато...... мъжлето ми страда и си го отнася. Както ми е лошо тази вечер може и да го сгъна да покексим,НО само ако няма пак мачове. Казвам ви това първенство ще ни разведе. 8) 8)
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #306 -: Юни 18, 2008, 15:33:44 pm »
NOWILKA страшна си мила  :jump12: само го страшкаш твоето мъжле, пък дано да няма мачове, вече ми писваха, ма кво да се парви мъже.

« Отговор #307 -: Юни 18, 2008, 15:41:03 pm »
NOWILKA страшна си мила  :jump12: само го страшкаш твоето мъжле, пък дано да няма мачове, вече ми писваха, ма кво да се парви мъже.

Тази вечер съм решила да застана пред телевизора по ..... жартиери. Пък да видим мача или мен!? Той само да посмее мача да избере.............. :x
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #308 -: Юни 18, 2008, 15:59:17 pm »
:jump12: :jump12: :jump12:
Вие ще ме побъркате с тези мачове! :D :D :D
То ние и двамата сме фенове, но пък като ни се прииска :oops: ( то напоследък много ни се иска :lol:) оставяме тв-то да си върви и се мятаме...
Пък те футболистите гледат да не правят много атаки, че да не повишават интонацията на коментатора да ни разсейва :D :D :D
Пък после аз си полежавам, а милото ако си иска да си гледа :D :D :D

*
« Отговор #309 -: Юни 18, 2008, 16:21:12 pm »
 :balk_46:
Ще ме уморите, ей! Май само моя мъж не гледа мачове
*
« Отговор #310 -: Юни 18, 2008, 16:32:16 pm »
ВиЛиЛи честита ти рожденичка :flower:.Да ти е здрава и щастлива и много скоро да я направиш баба!!!
Nowilka с тези хубави симптоми и това готино настроение страшно много ми харесваш!!нали знаеш,че стискам палци  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
Мeggy дано след 2-3 дни ни зарадваш с един хубав +++ резултат! :bfp: :crossfingers: yahoo_17
Танче и на теб много силни стиснати палци!!! :crossfingers:
Vickson хубава вечер и на теб миличка! :bighug:
nomine колко си права миличка за всички тези симптоми,които се появяват точно преди М.А за съжаление аз този месец ни един симптом.
« Отговор #311 -: Юни 18, 2008, 16:39:18 pm »
[
Nowilka с тези хубави симптоми и това готино настроение страшно много ми харесваш!!нали знаеш,че стискам палци  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
.

Ооооо, я стига сте стискали палци- ще ви заболят. Ако дойде- лошо,но ще се оправя. Ако не дойде- този път всички ще ви събера и една по една ще мина покрай вас за да ви благодаря за това че ме изтърпяхте. Айдееееееееееееее :lol: :P Весело ми е,нищо че ми е още зле на корема. Още не е дошло. А и вече не ме интерсува.
Гушкам си ви всички. :P
« Отговор #312 -: Юни 18, 2008, 16:42:13 pm »
едно гуш и от мен :bighug:
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #314 -: Юни 18, 2008, 16:54:19 pm »
Айдееееееееееееее :lol: :P Весело ми е,нищо че ми е още зле на корема. Още не е дошло. А и вече не ме интерсува.
Гушкам си ви всички. :P
Само така, моето момиче!
Само да си ми весела и спокойна!
Пък нали знаеш - ние винаги ще сме с теб, каквото и да става!
Прегръщам те толкова силно :bighug: и те целувам звучно!
  :balk_21:
« Последна редакция: Юни 18, 2008, 16:56:13 pm от naskomimi »

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #315 -: Юни 18, 2008, 17:04:04 pm »
Толкова сте мили всички!!!!!
:bighug: :bighug: :bighug:
Дано да не идва де..утре смятам да не правя тест, ще изчакам, пък ако не дойде, ще направя в петък..дано ви зарадвам с :bfp:
Новилка страшна си - така съм се смяла да знаеш, стискам палци и на теб и на Меги,bebebe и на всички нечакащи момичета!!!
На ловуващите късмет и любов!
« Последна редакция: Юни 18, 2008, 17:09:44 pm от tancheto »

« Отговор #316 -: Юни 18, 2008, 17:07:24 pm »
Nowilka миличка

Мила, ти кога ще правиш друг тест?  :P Хайде,ще чакам първо ти да се похвалиш и да те съпроводя до другата темичка. ък, ако е рекъл Господ, и ние ще те последваме още на следващия месец.
« Отговор #317 -: Юни 18, 2008, 17:09:42 pm »
Толкова сте мили всички!!!!!
:bighug: :bighug: :bighug:
Дано да не идва де..утре смятам да не правя тест, ще изчакам, пък ако не дойде, ще направя в петък..дано ви зарадвам с :bfp:
Новилка страшна си - така съм се смяла да знаеш, стискам палци и на теб и на Меги и на всички нечакащи момичета!!!
На ловуващите късмет и любов!

Ааааааааа, Танче. Айде първа Меги, втора -ти и ние другите сме след вас. Първо ще ви пуснем вие да идете в другата темичка,за да разузнаете как са момичетата там. И като ни дадете сигнал- ние всички в купом ще дойдем. :P :P :P :P :P
*
« Отговор #318 -: Юни 18, 2008, 17:11:08 pm »
Сладурке аз утре ще правя тест и каквото сабя покаже.Исках да си купя някакъв различен от Шуър чек,ама нямаше.
Дано всички вкупом им се натресем в темата на мамите.Ще има да се чудят от къде тази тълпа  :lol:
« Отговор #319 -: Юни 18, 2008, 17:15:21 pm »
Сладурке аз утре ще правя тест и каквото сабя покаже.Исках да си купя някакъв различен от Шуър чек,ама нямаше.
Дано всички вкупом им се натресем в темата на мамите.Ще има да се чудят от къде тази тълпа  :lol:

аБЕ ВСИЧКИТЕ ТЕСТОВЕ СА ЕДНАКВИ. Ще стискам палци. А ма ето ти пример- аз  3 правя и незнам дали са верни. Така че ако ти покаже---- не се притеснявай като мен веднага, а изчакай. :P