Здравейте и от мен.
Върнах ме се от моренцето във вторник вечерта, но нямах време да ви пиша. Ходихме в Каварна на рок фестивала, е аз не ходих по концерти не съм чак такъв фен на рок музиката.
Използвах вечерите да се понаспя и да полежа, че така ме бяха натоварили в работата. Времето беше прекрасно, но определено Каварна и околните места не стават за плаж. Ходихме до нос Калиакра и до Ботаническата градина в Балчик. На плаж ходихме 1 ден в Балчик и 1 ден на някаква лагуна между Балчик и Каварна, определено не ми хареса нито водота, нито плажа. Намокрих се само до коленете и 2-та пъти, студена вода, гаден пясък, вятър който посипа кърпите за 30 мин с пясък.......... Но все пак си беше една мини почивчица, следвашата ще е края на август и този път ще е истинска почивка на море.
Иначе с беба сме добре, бях получила контракции преди почивката от нерви и напрежение покрай работата ми, но си казах че повече няма да им се връзвам след като са решили че бременните трябва да се товарят повече от някой други колежки.
По време на почивката нямах контракции, което означава че всичкото е било от напрежение и нерви. И сега ще я карам по леко колкото мога толкова, да си намерят персонал.
Иначе да се похваля че вече усещам беба и знам че е тя със сигурност. Още от 16 седмица усещам леки движения и ритничета, но миналата седмица ме изнененда като усетих няколко ритника и даже видях как корема ми подскочи.
Сега съм по спокойна и не мисля глупости.
В понеделник съм на ЖК да видим колко сме пораснали, нямам търпение.
Някой питаше кога може да се види пола на бебето, при мен се видя края на 16 седмица и 2 дни след това и доц. Томова потвърди че е девойка. Мисля че и по-рано може, но зависи от ехографа, положението на бебето и естествено от Доктора който гледа.
Стана дълго спирам.