0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #100 -: Юни 24, 2008, 09:39:22 am »
Добро утро, милички!
Много ви обичкам всички, да знаете!
Краси, да се пазиш много, че много те обичкаме и се притесняваме за тебе! :bighug:
Любе, радвам се, че си в настроение и си по-добре! Хубавото на по-краткия цикъл е, че бързо идва времето за нова надежда и ново ловуване..
Че много мразя тези дълги наши цикли и това дълго очакване....
Нови, ти ще ме скъсаш, миличка!
Много си те обичкам и много се радвам, че като чета какво пишеш - вървят нещата около вас с милото - а това е най-важното- то бебче вече ще си дойде - при такива готини родители :wink:
Вики :bighug:
Вили :crossfingers: дано всичко  енаред при доки, макар че и аз се притеснявам за теб, но поне е хубаво, че скоро отиваш на доки - да не чакаш и се притесняваш излишно...
Пък знаеш ли - може  да ни поднесеш най-приятната изненада :wink:
Момичета милички, сестрички мои - много, ама много ви прегръщам и целувам!
Аз днес съм по-добре- сутринта температурата странно ми се е повишила ( ама малко де - че този месец напук на жегите тя си седи тъпа и ниска :( :) :(
И така го налегнах милото сутринта :oops: :D
Ама се чудя и той как така се даде без бой :)
Че преди година - когато започнахме опитите ми се сърдеше, че съм искала всеки ден и така ставало насила и като по учебник и много се карахме като пропуснем ден..
Ама сега нещо този месец не се дърпа много - че вижте за какви сърца става дума :wink: :D
Жалко е, че ще е без резултат - с тази тъпа графика, но знае ли се...
Не ми се иска да се надявам заради тази БТ и изобщо, но нали знаете - никога не можеш да забраниш на сърцето и очакващата си душичка :(.....
Ама ще видим- каквото сабя покаже - или не точно сабя :D :wink:
Още веднъж гушки и хубав ден от мен!
:bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #101 -: Юни 24, 2008, 09:42:14 am »
Доброоооооооооо утро.
Аз преди малко се излюпих  и смея да кажа ,че денят започва добре,защото съм доволна от темепературата си.А на лекар съм следобед,така че каквото има за казване ще е над вечер и то,ако успея да пиша,че от 8 съм на работа и не знам  как ще съм с времето.
Ама пак е една жега.
Снуки,според мен може да направиш тестче вече,има няква вероятност,но ако е утре -вдругиден шансовете са по-големи.А вече закъснява ли ти???

Да, закъснява според мен 1 ден, обикновено ЛФ ми е 14 дни... пък ще видим... :crossfingers:
« Отговор #102 -: Юни 24, 2008, 09:43:36 am »
Здравейте мили момичета!!!
 :hello2:Надявам се тази седмица да е успешна за всички ни!!!

Много бих искала да ви помоля за съвет!
Днес ми е 15-ти ден след ову, според вас разумно ли е да направя един тест или още да изчакам?????

Благодаря ви от сърце!!!  :bighug: :bighug: :bighug:

Специално аз бих изчакала един ден след датата на М. :wink:
*
« Отговор #103 -: Юни 24, 2008, 09:47:16 am »
Аз пък не мога да изчакам и закъснение,пък то и не ми закъснява де ;)
« Отговор #104 -: Юни 24, 2008, 09:47:44 am »
Добро утро, милички!
Много ви обичкам всички, да знаете!
Краси, да се пазиш много, че много те обичкаме и се притесняваме за тебе! :bighug:
Любе, радвам се, че си в настроение и си по-добре! Хубавото на по-краткия цикъл е, че бързо идва времето за нова надежда и ново ловуване..
Че много мразя тези дълги наши цикли и това дълго очакване....
Нови, ти ще ме скъсаш, миличка!
Много си те обичкам и много се радвам, че като чета какво пишеш - вървят нещата около вас с милото - а това е най-важното- то бебче вече ще си дойде - при такива готини родители :wink:
Вики :bighug:
Вили :crossfingers: дано всичко  енаред при доки, макар че и аз се притеснявам за теб, но поне е хубаво, че скоро отиваш на доки - да не чакаш и се притесняваш излишно...
Пък знаеш ли - може  да ни поднесеш най-приятната изненада :wink:
Момичета милички, сестрички мои - много, ама много ви прегръщам и целувам!
Аз днес съм по-добре- сутринта температурата странно ми се е повишила ( ама малко де - че този месец напук на жегите тя си седи тъпа и ниска :( :) :(
И така го налегнах милото сутринта :oops: :D
Ама се чудя и той как така се даде без бой :)
Че преди година - когато започнахме опитите ми се сърдеше, че съм искала всеки ден и така ставало насила и като по учебник и много се карахме като пропуснем ден..
Ама сега нещо този месец не се дърпа много - че вижте за какви сърца става дума :wink: :D
Жалко е, че ще е без резултат - с тази тъпа графика, но знае ли се...
Не ми се иска да се надявам заради тази БТ и изобщо, но нали знаете - никога не можеш да забраниш на сърцето и очакващата си душичка :(.....
Ама ще видим- каквото сабя покаже - или не точно сабя :D :wink:
Още веднъж гушки и хубав ден от мен!
:bighug:

Аууууууууууууууууууууу 8O 8O 8O 8O 8O,каква етази графика ??????? :lol: Вие ставате ли от леглото? Край,сега я разпечатвам и я давам довечера на моя за да я спазва. :lol: :lol: :lol:
« Отговор #105 -: Юни 24, 2008, 09:49:07 am »
Аз пък не мога да изчакам и закъснение,пък то и не ми закъснява де ;)

Абе Любе, аз миналата седмица направих 5 теста още преди да ми дойде.  :oops:
« Отговор #106 -: Юни 24, 2008, 09:52:48 am »
 :lol:Новилче,те Наско и МИми имат да наваксват за предните месеци,така че....
Ох,аз ако имам повод за тест ще го направя след 2 дни закъснение.
 :oops:Ама да ви призная по преди де :oops:ми се е случвало,много като си въобразя,че може и да е станало и след като ми е минал цикъла да правя,щото все се надявах на цветна няква бременност. :oops: :D
*
« Отговор #107 -: Юни 24, 2008, 09:56:26 am »
Оо,да не мислиш че си само ти,аз от 4-ти ден след ову ги почвах всеки ден по два.. :)
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #108 -: Юни 24, 2008, 09:57:12 am »
Аууууууууууууууууууууу 8O 8O 8O 8O 8O,каква етази графика ??????? :lol: Вие ставате ли от леглото? Край,сега я разпечатвам и я давам довечера на моя за да я спазва. :lol: :lol: :lol:
Ами то затова милото не се дърпа май :D, че предишните месеци имахме по две-три сърчица само :( и дори сега като се притеснявам за графиката той ми вика, че може да ми е дошло в повечко :D, че преди суша, суша, а сега.... :D
Дано само и човеченцата не са се стресирали, че преди си стояха на топличко, а сега трябва да се трудят :D :D :D
Не могат да сварят да узряват, ама то милото все се бъзика, че ако са стока трябва да са издръжливи..... :D

*
« Отговор #109 -: Юни 24, 2008, 10:00:10 am »
И е прав :)
« Отговор #110 -: Юни 24, 2008, 10:01:28 am »
Мими,той твойто мило ще излезе голям капацитет.Ма не може да му се отрече,че ги налучква нещата! :D
Любе,така ми се иска вече да ги видя тия две черти,че не е истина.И даже този месец за първи път овулационен тест ми отчете овуто и въпреки,че е на него ,адски се изкефих като ги видяхтия 2те сладурки червени! :DА дано скоро да са там където трябва!!! :D
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #111 -: Юни 24, 2008, 10:03:57 am »
Здравейте и от мен красавици!!!
Да понеделникът мина и беше ужасен.
Да докладвам за вчерашният ми прегледа - киста на десният яйчник, която е неактивна, неразвиваща се, непродуктивна или каквото и за значи това, просто ми стана супер кофти и вече неслушах, та сега съм на хапчета - противозачатъчни  Регулон- цели два месеца - край с моето лолуване, от вчера 10 дни трябва да ги пия и забравих да питам от кои ден, така че реших вчера ми е 18 и взех хапче 18, пък каквото стане, незнам дали е от хапчето, снощи съм го пила, но преди малко повръщах, чувствам се ужасно  :balk_145: :balk_145:

Вивили успех днес при док  :crossfingers:
Пргръщам ви всичките и много ви обичам.
Някои можели да ме махме от списъка на лолуващтите, аз немога да го направя.
Мимче още вчера видях твоят графика, наистина е за показване на мъжет, да ги хване срам.
 :bighug: :bighug:

« Отговор #112 -: Юни 24, 2008, 10:05:39 am »
Мими,той твойто мило ще излезе голям капацитет.Ма не може да му се отрече,че ги налучква нещата! :D
Любе,така ми се иска вече да ги видя тия две черти,че не е истина.И даже този месец за първи път овулационен тест ми отчете овуто и въпреки,че е на него ,адски се изкефих като ги видяхтия 2те сладурки червени! :DА дано скоро да са там където трябва!!! :D

А аз като видях двете чертища на моя ову тест, дори се разплаках. Незнам,стана ми много весело и за миг бях забравила че е тест за овулация само. :?
« Отговор #113 -: Юни 24, 2008, 10:09:04 am »
Да докладвам за вчерашният ми прегледа - киста на десният яйчник, която е неактивна, неразвиваща се, непродуктивна или каквото и за значи това, просто ми стана супер кофти и вече неслушах, та сега съм на хапчета - противозачатъчни  Регулон- цели два месеца - край с моето лолуване, от вчера 10 дни трябва да ги пия и забравих да питам от кои ден, така че реших вчера ми е 18 и взех хапче 18, пък каквото стане, незнам дали е от хапчето, снощи съм го пила, но преди малко повръщах, чувствам се ужасно  :balk_145: :balk_145:

Мимче още вчера видях твоят графика, наистина е за показване на мъжет, да ги хване срам.

Бибче спокойно мила. Ще видиш че след като спреш хапчетата и веднага ще уловите яйцето. От доста познати знам,че след като са спрели противозачатъчни веднага са забременели. Така, че - горе главата, почини си малко от графики и незнам още какви си там. Няма да ставаш с мисълта "Къде е тоя термометър да меря БТ?". Прегръщам те. А и аз ще съм си в тази темичка и след два месеца дори. Така че, няма да си сама. :P
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #114 -: Юни 24, 2008, 10:12:08 am »
Дано, миличка, и аз така се кефех като ги видях да пръв път двечките, па макар и на тест за ову...
Ще доживеем, миличка, и ще ги видим - ще видиш - и тогава няма да можем да повярваме - в рамка ще си го сложа...
Пък да капацитета и милото - писна ми вече...
Всички са ми го признали и всички лекари, при които съм била като им говоря за него и той какво мисли - вде ми викат да го слушам :x
Ами искам и той да ме слуша :? :D
Ама такъв си ми е хубав- много си го обичкам...
И понякога като ми стане криво от неуспешните опити и тъпата лелка се сещам каква любов имаме двамата и как това е най-важно...
Защото има семейства, дето имат детенце или две, но не се обичат и нямат такова семейство...
Така че трябва да сме благодарни на Бог, че имаме такъв човек до себе си и искаме да създадем плода от нашата голяма любов.
Така чи понякога ако се отчаяте много, милички, прегърнете човека до себе си и оценете, че това е най-важното - бебче ще дойде рано или късно - и ще е плод на вашата истинска любов!
:dating: :heartbeat: :cuddle:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #115 -: Юни 24, 2008, 10:12:50 am »
Много ви благодаря, че все още фигурирам в списъчето!
Но ще ви помоля сл. път да ми изтриете името от там - eganeva съм.

:ask: :ask: :ask:

Защото вече се отказах от опитите!
От само себе си няма как да стане!

На всички желая успех!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #116 -: Юни 24, 2008, 10:15:22 am »

Миличка,:bighug: :bighug: :bighug:!
Много те обичкам - ещ видиш колко бързо ще мине времето и най-важното - като е за добро - пък и Нови е права!
Стискам палци нещата да се наредят около теб!
Цункам те
!
:balk_21:

« Отговор #117 -: Юни 24, 2008, 10:18:50 am »
Много ви благодаря, че все още фигурирам в списъчето!
Но ще ви помоля сл. път да ми изтриете името от там - eganeva съм.

:ask: :ask: :ask:

Защото вече се отказах от опитите!
От само себе си няма как да стане!

На всички желая успех!

От какво се отказа????? Я недей така,бе мацко. До миналата седмица аз исках да напускам форума. Я кажи какво ти тежи за да ти олекне.
*
« Отговор #118 -: Юни 24, 2008, 10:23:34 am »
Еганева,много силно се надявам това да не е последното ти и окончателно решение..
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #119 -: Юни 24, 2008, 10:29:10 am »
Еганева,много силно се надявам това да не е последното ти и окончателно решение..
И все пак предполагам, че никоя от нас няма да те махне от списъка и ако дори и го стори- аз пак ще си те слагам...
Никога не бива да се отказваме и докато се обичаме с любимите си и искаме детенце никога не се знае...
Махаме от списъка само ако ще местим в бременния - така че , мила, не се отказвай никога! :hug2:
Успех и ние сме с теб
!
:grouphug: :crossfingers: