0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #180 -: Юни 24, 2008, 19:53:00 pm »
Момичета днес съм рожденничка !!! Не виждам списъчето !!! Моля да ме включите вече в очакващите, понеже си мисля че вече съм за там а ще съм много щастлива ако ми погледнете графиката и си дадете мнението...  :grouphug2:

Момичетааа много съм щастливааа... Днес е страхотен ден и моят човек и вие много ми помогнахте за това настроение което ме е обзело.  :balk_111:
DSC00102
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #181 -: Юни 24, 2008, 20:03:26 pm »
Здравейте. Честито на двете рожденнички и им пожелавам най-скоро да получат това, което ще осмисли живота им и да са здрави да му се радват.
Вили, съжалявам милчка. Да се оправяш скоро.
Красико, да се консултираш с док и да се пазиш.
Ох колко неща още исках да кажа, ама забравих.
Затова всички ви прегръщам.
Ние ще лекуваме някакво възпаление и след това продължаваме.

А на Kimi Raikonen стискам палци да получи своето чудо. Много, много се надявам.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #182 -: Юни 24, 2008, 20:04:17 pm »
Жени :bighug:,вярвам че ще продължиш борбата.Не се отказвай .
Соф,успех в четвъртък .Не се страхувай от цветната снимка,ще мине толкова бързо .Важен е резултата след нея.А болката се изтърпява.И мен скоро ме очаква такава :balk_159:
Вили,всичко ще е наред мила.Знам че не е приятно все да изникват проблемчета от някъде ,но да се надяваме в скоро време да свършат и вече да си бременеем всички заедно  :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #183 -: Юни 24, 2008, 20:08:14 pm »

Не си загубила войната, а само битката нали?

За кой ли път!? :(

Вие продължавайте да се борите!!!
Аз вярвам, че ще успеете!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #184 -: Юни 24, 2008, 20:09:16 pm »
Здравейте момичета!Честито на празнуващите!Какво става тази седмица???Миналата беше идеална,а тази ужасна!Да се бяхме наговорили всички в края на месеца да сме с кисти това нямаше да стане!Аз вчера бях на доктор и какво?Ми тя кистата си расте,неще да се спука и ей такива работи!Направо не ми се говори!Но не се отказвам,аз съм вироглаво магаре и ще се боря до край!Някаква си киста няма да ме уплаши!
*
« Отговор #185 -: Юни 24, 2008, 20:48:09 pm »
Еганева,аз много съжалявам за поредния неуспех на всяка една от нас. Теб не те познавам ,но знам че доста опит имаш зад гърба си и предполагам как се чувстваш. Аз нямам нито една арт процедура.Дори цветна снимка нямам зад гърба си ,но съм на мнение че ако до края на годината не стане,абсолютно се отказвам и продължавам живота си в друга сфера! Имаш моята подкрепа!

Соф,аз също ще правя цветна снимка скоро. На 02.07 ми е часа при Персенска. Ако тя направи нещо за нас о'к,ако ли не чао на идеята и тва е..

Вили ,за теб истински съжалявам,защото бях убедена ,че си бременна..

Еве,темата ни е като живота . Днес си горе на върха,утре на дъното.. Остава ни да чакаме пак върха и те така..
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #186 -: Юни 24, 2008, 20:59:27 pm »
Е, Любекс, май и двете ще го ядем юли месец. По мои сметки някъде към 10.07 трябва да ми дойде МЦ, значи евентуално за към 16-17 ще насрочим цветната снимка. Зависи в четвъртък как ще изглежда фоликула ми. Мен и друго ме притеснява - последния цикъл беше доста оскъден. Точно един ден ми тече, след това два дни зацапва само. Работата е, че по това време бях на път и ударих две ударни дози витамин ц. Ужасна съм! А имах и кистичка, за която днес нищо не чух... абе, тя моята стана... доста оакана работа! И този завишен естроген... това точно нищо не ми говори...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #187 -: Юни 24, 2008, 21:05:58 pm »
А естрогена не караше ли точно той фоликулите да растат или бъркам?! Май естрадиола беше.. Оф съвсем се обърквам вече...
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #188 -: Юни 24, 2008, 21:10:03 pm »
И аз се омотах като пате в калчища в тая тема, така че ще тегля по една майна на всичко и няма да си тормозя русата главица! Ще зяпам "Отчаяни съпруги" и ще се ровя във форума! Отивам да си налея бира!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #189 -: Юни 24, 2008, 21:36:39 pm »
Зяпай,това е последната серия на сезона май :)
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #190 -: Юни 24, 2008, 21:59:11 pm »
Добър вечер, момичета!

Не съм изчела темата от днес, бързам да напиша на Краси,че проверих за лекарството, за което  вчера писах.
За съжаление е противопоказано при бременност .Дано лекаря да ти е препоръчал какво да правиш, иначе остава само изолация.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #191 -: Юни 24, 2008, 22:12:28 pm »
Прочетох, ама хич не и ми се иска да бях чела.
Много ми е гадно, защо трябва постоянно да излизат няк'ви проблеми?
Направо не знам какво да кажа...

Аз бира не пия, ама си купих одеве кило сладолед, ще си сипя една голяма купа.

Целувки на всички.
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 23:05:33 pm от _Elfita_ »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #192 -: Юни 24, 2008, 22:29:56 pm »
но съм на мнение че ако до края на годината не стане,абсолютно се отказвам и продължавам живота си в друга сфера!

Ооооо, не!!!
Къде си ти?
Само на 27, имаш тоооолкова време....

НЕ СПИРАЙ ДА СЕ БОРИШ ЗА МЕЧТИТЕ СИ!
*
« Отговор #193 -: Юни 24, 2008, 23:32:13 pm »

Лека нощ милички и сладки сънища!
*
« Отговор #194 -: Юни 24, 2008, 23:36:59 pm »
НИщо няма да пиша сега.Ужасно ми е мъчно за Това че сте толкова объркани и че имате лоши новини момичета-Соф, ВилиПрегръщам ви!
Любче, ран ти е да се отчайваш моля!Много рано!Помисли за това!
ЕГАНЕВА, не знам какво е усещането да се откажеш от точно тази мечта...Надявам се и да не разбирам...Искам всички жени да бъдат майки, но това явно е доста глуповато желание, защот е невъзможно.Съжалявам че на такива хубави хора им се разминава тази мечта!

:(
« Отговор #195 -: Юни 25, 2008, 07:27:45 am »
добро утро
ДНЕС САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ
Вярвам, че всички ще успеем да станем мами и то скоро.

Аз се чуствам супер странно, гади ми се и ме болят гърдите (малко де)
Лелката Не я чакам утре. Много се надявам да е станало.

Целувки и прегръдки на всички

*
« Отговор #196 -: Юни 25, 2008, 07:35:58 am »
Елена ,малко остана :) Утре едно тестче и готово ;)

Приятен ден на всички момичета:)

Еганева,стисни зъби и захапи живота за врата.. ;)
« Отговор #197 -: Юни 25, 2008, 08:15:17 am »
добро утро
ДНЕС САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ
Вярвам, че всички ще успеем да станем мами и то скоро.

Аз се чуствам супер странно, гади ми се и ме болят гърдите (малко де)
Лелката Не я чакам утре. Много се надявам да е станало.

Целувки и прегръдки на всички
Добро утро мили дами!!!elenakg стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:дано да се похвалиш :)аз съм разочарована от моя гинеколог,предписа ми Клостилбегит без да ми каже да си направя цветна снимка,вчера се поразрових тук във форума,и исках още някакви изследвания да направя ,а тя ми дава вече "зелена светлина",а сме направили само ПКК и хламиди,утре ще правя токсоплазмоза и кръвна захар,не трябваше ли още някакви изледвания??Мисля от следващият месец вече да правим опити,нямам търпение...Желая ви един хубав и слънчев ден :balk_5: :balk_5:и ви обичам :oops:

« Отговор #198 -: Юни 25, 2008, 08:21:35 am »
Добро утро и от мен.
Момичета,какво сте правили снощи без мен? :BangHead: Я недейте така. Моля ви се. Помните ли ,че миналата седмица и аз исках да се откажа. НО, когато поговорих с моя мъж/за което му благодаря мнооого/,знаете ли той какво ми каза? " Ива/така се казвам/,никога няма да се откажем от мечтата си. Ще преодолеем всички препятствия заедно,ще се борим със зъби и нокти. Ето, и момичетата от форума ти помагат/ разказвам му за вас/. Всички там сте си като сестри. :lol:"
Това много ме надъха и съм решила вече да не обръщам внимание на симптоми,да не се шашкам от гадене,болки и тем подобни. Така,че- горе главите и .......нападаме. :grouphug2:
« Отговор #199 -: Юни 25, 2008, 08:22:39 am »
Елена, за утре  :bighug: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: