0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #80 -: Юни 23, 2008, 22:29:47 pm »
вили, :crossfingers: за утре.
07.10.2009
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #81 -: Юни 23, 2008, 22:39:56 pm »
Явно се очертава тежка седмица  :(
Две момичета се завърнаха , дано няма повече  :crossfingers:
В групата на сина ми има Варицела и Скарлатина  :(
Той лежи с температура , а аз се моля да ни подмине , защото аз не съм била болна от шарка и ако ме хване....
Много хубаво не е на хубаво  :(

Лека вечер милички , обичкам ви !
     :bighug:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #82 -: Юни 23, 2008, 23:03:04 pm »
Момичета днес е много гаден ден.
Не стига, че е понеделник, ами и толкова неприятни новини.

Любче, сори за лелката, гони я бързо, че на годишнината трябва да сте увеличили броя :wink:.
Вили, ще стискам палци  за прегледа утре.
Мимче, не мисли за графиката и за предизвесттието.Почивай си това лято пък на есен с песен  :wink:
 5ja,  съжалявам за загубата ти, може да разчиташ на всички нас.
Краси, трябва някаква изолация.Сега се сетих за едно лекарство, което се взима в такива случаи- казва се изопренозин.
Консултирай се с твоя лекар дали може да го взимаш, и ако да в каква схема, че са много сложни.
Приемът му намалява риска от заразявне и проява на инфекционни заболявания.

А и днес за първи път се изплаших сериозно, откакто имам кола(вече една година)
 днес щях да катастофирам и то челно , защото както се движих по главен път с предимство
един глупак , който беше спрял встрани, просто завъртя волана за обратен и спря пред мен.
Набрах се на спирачките и едвам на 20 см. спрях,
идеше ми да сляза и да му опукам едни яки... Сега съм по-уплашена от днес.
Добре, че се размина.

ПП Сори за дългия пост, ама емоции...
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 23:07:41 pm от _Elfita_ »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #83 -: Юни 23, 2008, 23:20:26 pm »
Мерси  _Elfita_ , утре рано отиваме при док , защото наистина съм много уплашена  :?
А днес си беше куц ден , дано да няма други такива  :x
*
« Отговор #84 -: Юни 23, 2008, 23:47:00 pm »
Ехее, здравейте мацки!То вие вече сте по леглата май- и аз натам се запътвам след малко.
Питя, мила съжалявам много за теб.
Вили, дано да няма кофти новини утре, слънце
Елфита, и аз имам от една година и кола и книжка и няколко пъти ми се случват разни подобни дивотии.Сега много внимавам да гледам кой къде е спрял,винаги имам едно наум че може да му хрумне да тръгне рязко и т.н.Понякога заради такъви притеснения пъпля, ама предпочитам да стигна където отивам...Прегръщам те и споко!
Аз днес прах килими и после се зарових в градината та докат мръкне.А то днес най-дългия ден било.
А нзи ден като бяхме за риба с мойто мъж, докато седях и си блеех блажено насам натам в един момент вперих поглед в един стълб.Не знам защо, все едно някой ме накара да го погледнаи там имаше ЩЪРКЕЛ!!!Един единствен беше наоколо.Много ми стана яко.НЕ се втелявам де, ама ....
Аре аз отивам на лов, че неска май е ОВУ-то.
До утре милички.
*
« Отговор #85 -: Юни 24, 2008, 07:10:57 am »
Добро утро :) Пожелавам един по- успешен ден от вчера и много поводи за усмивки!

Вили,успех днес и много ще стискам палци всичко да е наред!

Момичета ,ние от вчера сме в ремонт на банята и сега се къпем в другия апартамент (на свекитата) и сега като съм цъфнала е много гадно.. Омазала съм се до ушите тази нощ.. Ако някой знае как се маха кръв от матрак ,да споделя ,защото моя на нищо стана..
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #86 -: Юни 24, 2008, 07:19:06 am »
Krasiko най-добре е да се отделиш от детенцето докато премине карантината от варицела. И то не в същия дом, а някъде при родители или  приятели, още преди да е проявило симптомите.  И аз не съм карала варицела и много добре те разбирам. В нашата градина варицелата  беше април и сега се моля да не ни застигне пак. :crossfingers: детенцето да не я хване :bighug:
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 07:20:40 am от qwertyasd »
« Отговор #87 -: Юни 24, 2008, 08:04:00 am »
Добро утро :) Пожелавам един по- успешен ден от вчера и много поводи за усмивки!

Вили,успех днес и много ще стискам палци всичко да е наред!

Момичета ,ние от вчера сме в ремонт на банята и сега се къпем в другия апартамент (на свекитата) и сега като съм цъфнала е много гадно.. Омазала съм се до ушите тази нощ.. Ако някой знае как се маха кръв от матрак ,да споделя ,защото моя на нищо стана..

Добро утро на всички.
Любекс почти всеки месец и аз си омазвам матрака. Специално аз използвам Вениш- белината. Разтварям на око в леген с вряла вода белината и с една четка с мек косъм изтърквам матрака. Нищо не остава. :P
*
« Отговор #88 -: Юни 24, 2008, 08:51:04 am »
Мерси миличка,още довечера ще го направя :)
« Отговор #89 -: Юни 24, 2008, 08:52:25 am »
Хайде момичета. Време е за++++++++++ резултати!!!! :P :P

ВиЛи какво каза докторчето? :wink:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #90 -: Юни 24, 2008, 09:10:05 am »
Добро утро, приятелки
Любе - съжалявам за лелката, а относно матрака, наистина пробвай с Вениш, аз така се бях омазала но на работа.... дрехите на мен и стола на който седях.... беше много гадно едвам се прибрах, но се изчисти след това.
Петя, съжалявам за загубата ти... с теб сме винаги! Ако имаш нужда от нещо.. насреща сме
Миме, радвам се че най-после се реши на тази промяна. Вярвам че сега ще си починеш хубаво и на есен с песен, ще търсиме работа за теб :)
Вилили - успех днес при док, ще чакам по-късно да ни кажеш какво е станало  :crossfingers:
Светалче, ти как си мила? Оправиха ли се нещата при вас?
Елфита, съжалявам за стреса който си изживяла, но това е неизбежна част от трупането на шофьорски стаж. И аз съм имала подобни случки, веднъж щях да се навра отзад под един тролей... просто не знаех че там има спирка и той ще спре... както и да е. Важното е този опит после да ни е като обеца на ухото. Дано днес си по-добре.
Краси, и аз мисля че трябва да помислиш за някаква изолация. Какво ви каза док?
Нови - ти как си миличка?
На отпадналите - мога да кажа сори, но идва нов месец. А на ловуващите - Постарайте се малко де!!!!!!!!  :wink:
Сега трябва и да работяяяяяяяяя ...........  :balk_153:
Хубав ден!
*
« Отговор #91 -: Юни 24, 2008, 09:12:26 am »
Добро утро !
Вили  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
лек ден на всички  :grouphug2:
Виксънче как  си мила?
« Отговор #92 -: Юни 24, 2008, 09:16:47 am »
Добро утро, приятелки
Любе - съжалявам за лелката, а относно матрака, наистина пробвай с Вениш, аз така се бях омазала но на работа.... дрехите на мен и стола на който седях.... беше много гадно едвам се прибрах, но се изчисти след това.
Петя, съжалявам за загубата ти... с теб сме винаги! Ако имаш нужда от нещо.. насреща сме
Миме, радвам се че най-после се реши на тази промяна. Вярвам че сега ще си починеш хубаво и на есен с песен, ще търсиме работа за теб :)
Вилили - успех днес при док, ще чакам по-късно да ни кажеш какво е станало  :crossfingers:
Светалче, ти как си мила? Оправиха ли се нещата при вас?
Елфита, съжалявам за стреса който си изживяла, но това е неизбежна част от трупането на шофьорски стаж. И аз съм имала подобни случки, веднъж щях да се навра отзад под един тролей... просто не знаех че там има спирка и той ще спре... както и да е. Важното е този опит после да ни е като обеца на ухото. Дано днес си по-добре.
Краси, и аз мисля че трябва да помислиш за някаква изолация. Какво ви каза док?
Нови - ти как си миличка?
На отпадналите - мога да кажа сори, но идва нов месец. А на ловуващите - Постарайте се малко де!!!!!!!!  :wink:
Сега трябва и да работяяяяяяяяя ...........  :balk_153:
Хубав ден!

Добре съм си аз. Странно,лелището ми беше този месец мнооогооо скромно. Снощи "сгънах" мъжо, и мислех да си остана върху него цялата нощ ама на 5-тата минута ме избута- било му горещо. Е тази вечер включвам вентилаторът към него и да видим как ще му е жега. :lol: :lol:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #93 -: Юни 24, 2008, 09:20:08 am »
Радвам се че си по-добре  :lol:
Не е ли по-добре той да е отгоре... та да се стичат момчетата където трябва?!?! :wink:
« Отговор #94 -: Юни 24, 2008, 09:22:47 am »
Не е ли по-добре той да е отгоре... та да се стичат момчетата където трябва?!?! :wink:

А като не ще?! :x
*
« Отговор #95 -: Юни 24, 2008, 09:26:26 am »

:lol: няма "неискам" ! я го стегни малко! :wink:
« Отговор #96 -: Юни 24, 2008, 09:29:39 am »

Фразата му е "Жена, стар съм вече, да си изпрала някое агънце"!!!!! Абе,...... думи нямам. Мързелчо. :lol:
« Отговор #97 -: Юни 24, 2008, 09:31:07 am »
Здравейте мили момичета!!!
 :hello2:Надявам се тази седмица да е успешна за всички ни!!!

Много бих искала да ви помоля за съвет!
Днес ми е 15-ти ден след ову, според вас разумно ли е да направя един тест или още да изчакам?????

Благодаря ви от сърце!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #98 -: Юни 24, 2008, 09:37:45 am »

Фразата му е "Жена, стар съм вече, да си изпрала някое агънце"!!!!! Абе,...... думи нямам. Мързелчо. :lol:
Абе не съм изненадана  :lol:, то пък не пречи да си кексите ти отгоре, но преди кулиманцията да смените позата и ти да си отдолу, за да си полежиш после с дупе върху една възглавничка  :wink:
« Отговор #99 -: Юни 24, 2008, 09:39:15 am »
Доброоооооооооо утро.
Аз преди малко се излюпих  и смея да кажа ,че денят започва добре,защото съм доволна от темепературата си.А на лекар съм следобед,така че каквото има за казване ще е над вечер и то,ако успея да пиша,че от 8 съм на работа и не знам  как ще съм с времето.
Ама пак е една жега.
Снуки,според мен може да направиш тестче вече,има няква вероятност,но ако е утре -вдругиден шансовете са по-големи.А вече закъснява ли ти???