0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Забранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки.
Цитат на: bibica в Юни 26, 2008, 10:08:50 amЗабранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки.
здравейте,аз да ви се оплачасутринтта правихме теста, отрицателен, а преди малко и лелката дойде. Това е първия ни неуспешен опит, надявам се да и последния. Поплаках си стабилно.Да ме махнете от списъка на чакащите.Да всички вас успешен и усмихнат ден.
Цитат на: naskomimi в Юни 26, 2008, 10:17:46 amЦитат на: bibica в Юни 26, 2008, 10:08:50 amЗабранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки. дано наистина да е скоро..
Цитат на: rossy * в Юни 26, 2008, 10:23:41 amЦитат на: naskomimi в Юни 26, 2008, 10:17:46 amЦитат на: bibica в Юни 26, 2008, 10:08:50 amЗабранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки. дано наистина да е скоро.. Така ще е момичета, сестричета, красавици, Господ чува нашите молитви, те идват от сърцата ни, затова ще е скоро само нетрябва да губим надеждата и вярата. Нови не се ядосвай мила и то сгъни тези дни!!!
Офффффффффф, аз си редя ли редя тук едни архивииии. Главата ме боли зверски. Моя заминава на 5,07 на събиране с випуск, а май точно тогава ще ми е овуто. АААААААААААААААААААААААААААААААААА
ОООхххххооооо!!!!!!! Иве,браво душа! Така се прави, а той да си гледа мачовете! Ше го понапънеш малко преди да замине и после слагаш една тапа, да се съхрани материала, пък ще се надяваме да оцелеят до ову-то!
сутринтта правихме теста, отрицателен, а преди малко и лелката дойде. Това е първия ни неуспешен опит, надявам се да и последния. Поплаках си стабилно.elenakg, много съжалявам. И аз сутринта правих и е отрицателен. Много е гадно усещането, просто целия ден ми е криво
Цитат на: qwertyasd в Юни 26, 2008, 11:38:51 amсутринтта правихме теста, отрицателен, а преди малко и лелката дойде. Това е първия ни неуспешен опит, надявам се да и последния. Поплаках си стабилно.elenakg, много съжалявам. И аз сутринта правих и е отрицателен. Много е гадно усещането, просто целия ден ми е криво и аз съжалявам за тебе, дано следващия път да са две чертичкиаз още си плача, а така ми се искаше да е станало.Хубавото е, че следващата ми овулация се пода точно когато сме на почивка и ще е спокойно и там се надявам да стане бебока. Тя и кандидат свеки така казваше преди 2-3 седмици, че маса хора си правели бебетата на почивки. Дано и при нас да стане.
Цитат на: Vickson в Юни 26, 2008, 11:09:27 amОООхххххооооо!!!!!!! Иве,браво душа! Така се прави, а той да си гледа мачовете! Ше го понапънеш малко преди да замине и после слагаш една тапа, да се съхрани материала, пък ще се надяваме да оцелеят до ову-то! Абе мацки, довечера и мъжо е с мен. Само че той си тренира сам, а аз съм с моя "идол" Не ви ли разправях миналата седмица като ходихме двамата кво стана, когато моя инструктор ми показваше едно мнооооогооооо хубаво упражнение с надупване и съответно инструктора беше зад мен и ме навеждаше , а мъжа ми бягаше на пътеката и......спря да бяга като видя упражнението. Не съм ли ви разправяла случката? Ако не ще ви я разкажа.Ще има да се хилитеее