0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #300 -: Юни 26, 2008, 10:17:46 am »
Забранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки.

:balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #301 -: Юни 26, 2008, 10:23:41 am »
Забранявам отчаяни мисли и физиономии!!! Това е заповед - край - само усмивки и хубави мисли, има Господ и скоро всички ние ще сме щастливи маминки.

дано наистина да е скоро.. :grouphug2:
« Отговор #302 -: Юни 26, 2008, 10:35:54 am »
здравейте,
аз да ви се оплача
сутринтта правихме теста, отрицателен, а преди малко и лелката дойде. Това е първия ни неуспешен опит, надявам се да  и последния. Поплаках си стабилно.
Да ме махнете от списъка на чакащите.
Да всички вас успешен и усмихнат ден.

« Отговор #303 -: Юни 26, 2008, 10:36:38 am »
Офффффффффф, аз си редя ли редя тук едни архивииии. Главата ме боли зверски. :? Моя заминава на 5,07 на събиране с випуск, а май точно тогава ще ми е овуто. АААААААААААААААААААААААААААААААААА :x :x :x :x :x :x :x
« Отговор #304 -: Юни 26, 2008, 10:38:05 am »
здравейте,
аз да ви се оплача
сутринтта правихме теста, отрицателен, а преди малко и лелката дойде. Това е първия ни неуспешен опит, надявам се да  и последния. Поплаках си стабилно.
Да ме махнете от списъка на чакащите.
Да всички вас успешен и усмихнат ден.

Спокойно миличка. Хайде по-бързо изпращай неканената гостенка и се награбвайте пак. Горе главата, следващ цикъл никой няма да има тук от тази темичка. :P :P :P
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #305 -: Юни 26, 2008, 10:39:00 am »

Така ще е момичета, сестричета, красавици, Господ чува нашите молитви, те идват от сърцата ни, затова ще е скоро  :bighug: само нетрябва да губим надеждата и вярата. :balk_21:
Нови не се ядосвай мила  :bighug: и го сгъни още тези дни!!!
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 10:49:29 am от bibica »

« Отговор #306 -: Юни 26, 2008, 10:41:49 am »

Така ще е момичета, сестричета, красавици, Господ чува нашите молитви, те идват от сърцата ни, затова ще е скоро  :bighug: само нетрябва да губим надеждата и вярата. :balk_21:
Нови не се ядосвай мила  :bighug: и то сгъни тези дни!!!

оооооо, довечера познайте къде съм.  :oops: :oops: На  :balk_186: :balk_185: :balk_193: :shtangi: :cross:. И познайте кой ще видя? :oops: МОЯ ТРЕНЬОРРРР. :balk_80: :balk_95: :balk_96:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #307 -: Юни 26, 2008, 10:44:40 am »
Офффффффффф, аз си редя ли редя тук едни архивииии. Главата ме боли зверски. :? Моя заминава на 5,07 на събиране с випуск, а май точно тогава ще ми е овуто. АААААААААААААААААААААААААААААААААА :x :x :x :x :x :x :x
Не се ядосвай, миличка!
Ще го подхванеш предния и по-предния ден, пък то ако е рекъл Господ нали знаеш, че можеш да си пазиш и съхраняваш човеченцата в теб да си изчакат яйцеклетката  и да се боднат :D :00001754:
Аз също малко се ядосвам, че ако този месец лелката ме навести :fighting: :fighting: :fighting: другия ще го изтървем, че милото от 11-ти до 18-19-ти юли ще е в чужбина- точно когато ще ми трябва :D :(...
Ама пак не спирам да се надявам - дано пък този месец ако ще идва лелката да позакъснее малко, че и без това ову ми е по-късничка - да може като се върне да има още шанс.
Но какво да се прави - съдба и каквото реши Бог - така че можем само да не се отчайваме нито за миг и да вярваме, че той е решил точно този месец да ни изпрати най-голямото чудо и радост за нас.
:blowingdust: :bori_007: :bori_004:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532
« Отговор #308 -: Юни 26, 2008, 10:55:18 am »

[/quote]

оооооо, довечера познайте къде съм.  :oops: :oops: На  :balk_186: :balk_185: :balk_193: :shtangi: :cross:. И познайте кой ще видя? :oops: МОЯ ТРЕНЬОРРРР. :balk_80: :balk_95: :balk_96:
[/quote]

OOOOO 8O то си е много приятно и забавно там - пък и този красавец хихихихих

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #309 -: Юни 26, 2008, 11:09:27 am »
ОООхххххооооо!!!!!!! Иве,браво душа! Така се прави, а той да си гледа мачовете! Ше го понапънеш малко преди да замине и после слагаш една тапа, да се съхрани материала, пък ще се надяваме да оцелеят до ову-то!  :lol: :lol: :wink:
« Отговор #310 -: Юни 26, 2008, 11:26:57 am »
ОООхххххооооо!!!!!!! Иве,браво душа! Така се прави, а той да си гледа мачовете! Ше го понапънеш малко преди да замине и после слагаш една тапа, да се съхрани материала, пък ще се надяваме да оцелеят до ову-то!  :lol: :lol: :wink:

Абе мацки, довечера и мъжо е с мен. Само че той си тренира сам, а аз съм с моя "идол" :balk_600: Не ви ли разправях миналата седмица като ходихме двамата кво стана, когато моя инструктор ми показваше едно мнооооогооооо хубаво упражнение с надупване и съответно инструктора беше зад мен и ме навеждаше :oops: , а мъжа ми бягаше на пътеката и......спря да бяга като видя упражнението. Не съм ли ви разправяла случката? Ако не ще ви я разкажа.Ще има да се хилитеее :D
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #311 -: Юни 26, 2008, 11:38:51 am »

elenakg, много съжалявам. И аз сутринта правих и е отрицателен. Много е гадно усещането, просто целия ден ми е криво :(
« Отговор #312 -: Юни 26, 2008, 11:43:05 am »

elenakg, много съжалявам. И аз сутринта правих и е отрицателен. Много е гадно усещането, просто целия ден ми е криво :(

и аз съжалявам за тебе, дано следващия път да са две чертички
аз още си плача, а така ми се искаше да е станало.
Хубавото е, че следващата ми овулация се пода точно когато сме на почивка и ще е спокойно и там се надявам да стане бебока. Тя и кандидат свеки така казваше преди 2-3 седмици, че маса хора си правели бебетата на почивки. Дано и при нас да стане.

*

bobi 2

• 384
« Отговор #313 -: Юни 26, 2008, 11:45:59 am »
Дано, дано :blowingdust2: То това на нищо не прилича тази седмица,  няма ли някой да се похвали :P
« Отговор #314 -: Юни 26, 2008, 11:49:17 am »

На теб не ти ли е малко рано за тест.?Кога трябва да ти дойде? Изчакай поне един ден закъснение. Стискам палци,мила.

и аз съжалявам за тебе, дано следващия път да са две чертички
аз още си плача, а така ми се искаше да е станало.
Хубавото е, че следващата ми овулация се пода точно когато сме на почивка и ще е спокойно и там се надявам да стане бебока. Тя и кандидат свеки така казваше преди 2-3 седмици, че маса хора си правели бебетата на почивки. Дано и при нас да стане.

А на теб хубаво да си изкарате на почивката и да стане бебока,пък може и два. :P
« Отговор #315 -: Юни 26, 2008, 11:55:40 am »
Мерси НОВИ,
решила съм да се заредя с тестове за овулация. Поне проблеми със секса нямаме (освен че аз понякога съм супер уморена, иначе мъжо си иска всеки ден). И се надявам там да стане бебока. А за две ероятноста е 99%  :wink: В неговия род почти всички имат близнаци, а в нашия е ред на мойто поколение да има.
Даже кандидат свекъра го базикаше, че ако се паднат момче и момиче ще е хем майстор, хем художник :wink: А мен сигурно като принцеса ще ме гледат всички, ще е първо внуче за двете фамилии. Братята ми от сега са замислили къде ще го водят. Всички много го чакат бебето, дано се получи скоро.
А аз докато съм на почивка да ни ви намирам в тази тема и за ми пазите место в другата. :goodluck: :bighug: :grouphug2:
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 11:58:36 am от elenakg »

*

bibica

• 532
« Отговор #316 -: Юни 26, 2008, 11:57:08 am »

Абе мацки, довечера и мъжо е с мен. Само че той си тренира сам, а аз съм с моя "идол" :balk_600: Не ви ли разправях миналата седмица като ходихме двамата кво стана, когато моя инструктор ми показваше едно мнооооогооооо хубаво упражнение с надупване и съответно инструктора беше зад мен и ме навеждаше :oops: , а мъжа ми бягаше на пътеката и......спря да бяга като видя упражнението. Не съм ли ви разправяла случката? Ако не ще ви я разкажа.Ще има да се хилитеее :D

Иве целите сме във слух, как може да пропуснеш този разказ!!! :lol:
А за другите съжалявам за лелката, но пък гонете я бързо че идва нов ловен сезон.

*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #317 -: Юни 26, 2008, 12:03:33 pm »
Здравейте на всички.Съжалявам Еленакг но другият път ще успеете.Аз скоро ще почна да ловувам.Приятен ден на всички и ви пожелавам късмет в начинанията!
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*

bobi 2

• 384
« Отговор #318 -: Юни 26, 2008, 12:04:41 pm »
На теб не ти ли е малко рано за тест.?Кога трябва да ти дойде? Изчакай поне един ден закъснение. Стискам палци,мила.

Много ти благодаря за успокоението. И аз не знам кога трябва да ми дойде, много ми е нередовен цикъла. Може би понеделник или вторник. Много се бях обнадеждила от високите температури предните дни и имах симптоми. А сега сутринта 36,8 :(. При предишната ми бременност ми отчете 5 дни по-рано, затова и сега така се надявах. Неприятното е, че мъжът ми е много болен-пие антибиотици, снимаха го на ренген и ми се искаше много да стане този месец, за да не се притеснявам и за това.
 Между другото случката във фитнеса много ме развесели, благодаря :lol:
« Отговор #319 -: Юни 26, 2008, 12:19:02 pm »
Амиии направих грешката един ден да накарам моя да дойде и той да тренира. Като видя кой е инструктора направо се облещи. За капак излезнаха и приятели от детството и училище. Кога ли ми е вървяло. Но инструктора като разбра коя съм и ми разказа как моя мъж на младини му е взел едно негово гадже и с спал с нея. И този инструктор се смее и ми вика " А аз сега мога да му го върна с теб!" :oops: Казах " АААААААААА, да си имаме уважението." Но пък той/ инструктора/ започна по-усилено да ми показва упражнения и да ми раздвижва тялото. :lol: :lol: :lol: :lol:
До като реши да ми показва разтягане с пречупване в кръста, тоест трябва да си хвана палците на краката с ръце. Нали се сещате позата каква е- надупена. Е, и той реши да застане зад мен и да ме натисне, за да си стигна палците. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: В този момент моичкия както си тичаше на патеката и....за секунди дойде до нас и започна да вдига гири и да гледа злобно. И му направи забележка, че може да ме нарани така. Той да ме нарани!!!!! ПО СКОРО АЗ ЩЕ ГО НАРАНЯ КАТО ГО РАЗКЪСАМ ОТ ЦЕЛУВКИ/ ауууууууу шегувам сеееее/.
Та, така. Тази вечер да видим какво ще сатне. :P