0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета съжалявам, имайте вяра че ще се случи най-хубавото
 :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
Момичета :bighug:съжалявам.Вие сте силни и ще успеете .
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Момичета,съжалявам :(Знам как се чувствате и не мога да ви кажа нищо,освен силно да ви прегърна :bighug:
*
Krassita,Fatalwoman  :bighug: Beauty от теб чакам само хубави новини наесен. Късмет на всички момичета!
Благодаря на всички! Този месец ще си починем и ще направим допълнителни изследвания, и после ще решаваме дали да продължаваме с инсеминации или инвитро. Късмет на всички момичета, които са в процес на инсеминации или очакват ++

*
Късмет на всички и да напълните темичката с много +++++++++ резултати.
Аз оставам за септември или октомври още не съм го решила но няма да спирам да ви чета и да се моля за всяка една от вас.
*
Пими  :bighug:
наесен с песен и опита ще е лесен и успешен :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Ето ме и мен. Направо се разплаках като прочетох Красита и Фаталуоман. Толкова съжалявам, исках да има много :bfp: :bfp: :bfp: Но какво да се прави напред и нагоре - искрено ви желая много късмет следващия път и горещо ви прегръщам :goodluck: :bighug: Толкова момичета чакат трябва най-накрая да има ++++

Дано не съм се разчувствала много, но от този прогестерон нещо ми става. Снощи си плаках, плаках без да знам защо. А и вдигнах температура 37,6, яйчниците почнаха да ме болят силно - не знам какво стана, дали е от инсето (5дни са минали само от тогава) или съм настинала.Днес ми няма нищо, ама си мисля, че и при мен краят ще е неуспешен с тези странни състояния.   
Само не се настройвай от сега за неуспешен край! Оптимизмът също помага. Желая ти успех, дано това е твоят месец!

Здравейте хайде нямали някоя жена да се похвали че вече е успяла,пожелавам успех на всички да имат положителни тестове. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Вече съм на линия. Бях на село, далече от нета. Няма с какво да се похваля - второ неуспешно инсе.. Аз днес пуснах МАТ, ТАТ, ТСХ, ФТ4, но нещо не мога да си изтегля резултатите. Не знам при мене ли е проблема или от сайта на Кандиларов. Много ми е напрегнато!
Красита, Фаталуоман, lawyer,  :( съжалявам.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Мира Мими,съжалявам мила :(
*
МираМими, много съжелявам миличка
*

mira_mimi

• 1375
Този път всичко приех много филосовски  :). Всеки се бори за нещо в живота, едни за кариера, други за любов, трети за уважение и т.н. и т.н. Ние пък се борим за дете. Имах щастието 2 седмици да се грижа за моята племенница и моите грижи останаха на втори план. Не съм разтроена. Просто ми се иска да намеря достатъчно пари, за да следвам плана си.
*
mira_mimi съжалявам мила - не спирайте с опитите когато не си в процедура, късмет мила, ще се сбъдне и твоята мечта.
*

mira_mimi

• 1375
Благодаря ви на всички!
Титка, никакво спиране  :D днес съм в О и ще си опитаме късмета.
Изследванията ми са в референтните стойности. А трябва ли да са в някакво съотношение?
*
Благодаря ви на всички!
Титка, никакво спиране  :D днес съм в О и ще си опитаме късмета.
Изследванията ми са в референтните стойности. А трябва ли да са в някакво съотношение?
Тези на щитовидната жлеза ли имаш предвид.
ТСХ-трябва да е по ниско от горната граница.
Колко е твоето?
*

mira_mimi

• 1375
FT4- 17,32-(12-22)
TSH- 3,30 (0,27-4.2)
TAT- 38,25- (под 115)
MAT- 7,72- (под34)
Това са резултатите. Казаха ми, че ТСХ трябва да е около 1, за да е възможно забременяване. :(
*
Добре е да направиш една консултация с ендокринолог и ехография на щитовидната жлеза.