0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Задължително и то възможно най-скоро, само да проуча при кой.
FT4- 17,32-(12-22)
TSH- 3,30 (0,27-4.2)
TAT- 38,25- (под 115)
MAT- 7,72- (под34)
Това са резултатите. Казаха ми, че ТСХ трябва да е около 1, за да е възможно забременяване. :(

Чудя се защо моите референтни стойности са различни:
FT4 15,98 при реф. от 11 до 22,60
TSH 1,00 при реф до 5,00
ТАТ - 34,7 при реф. до 34
МАТ 3,1 при реф. до 12

*
FT4- 17,32-(12-22)
TSH- 3,30 (0,27-4.2)
TAT- 38,25- (под 115)
MAT- 7,72- (под34)
Това са резултатите. Казаха ми, че ТСХ трябва да е около 1, за да е възможно забременяване. :(

Чудя се защо моите референтни стойности са различни:
FT4 15,98 при реф. от 11 до 22,60
TSH 1,00 при реф до 5,00
ТАТ - 34,7 при реф. до 34
МАТ 3,1 при реф. до 12
Всяка лаборатория има различни референтни стойности.
*
Всяка лаборатория има различни референтни стойности.
Мдааа. Дори и в същата лаборатория понякога са различни референтните стойности.
Важни са границите и дали резултата е в тях  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

mira_mimi

• 1375
След като ме прегледа д-р Тодорова и започна лечение при първа възможност ще направя и имунологични. Дано там няма проблем, че работата става дебела!
*

mira_mimi

• 1375
Много назад мина темата, няма ли кой да се похвали?  :)
*
здравейте момичета на мен инсето ми беше на 9 август, днес нямах търпение и си направих тест, който за жалост беше отрицателен. Питам се дали днес не е рано и има ли шанс да видя двете чертички?
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
*
много е раничко да правиш тест, както и да се отчайваш, потърпи да направиш тест след 2 или 3 дена закъснение, горе главата и успех. стискам палци :)
По слънчевата страна на улицата
здравейте момичета на мен инсето ми беше на 9 август, днес нямах търпение и си направих тест, който за жалост беше отрицателен. Питам се дали днес не е рано и има ли шанс да видя двете чертички?
Рано е още. потрай до 23.08, примерно. Успех!
*
Evig,как вървят нещата при теб?Направи ли нов тест?
Съжалявам за всички момичета с неуспешни опити!Няма да губим надежда,нали?!

Аз утре ще си бия прегнила и в понеделник стартира второто ми инсе.То ще бъде и последно.След него започваме с тежката артилерия.

Оказа се,че този утрогестан ми действа доста зле-при вчерашния преглед се установи,че се е появил миомен възел-7 мм.и до колкото разбрах от изчетеното във форума,се е образувал най-вероятно от утрогестана.Този път мисля да не го вземам,че да не започне да расте.
Освен това по средата на последната ми лутеална фаза прокървих за 3 дни - съвсем слабо,придружено с много силна,прерязваща болка.Док смята,че може да съм образувала киста,която да се е спукала.И тя ако е била от утрогестана,май изобщо не трябва да го приемам...
cream , каква е зависимостта мужду Утрогестана и миочния възел?
 Успех ти пожелавам!
*
cream , каква е зависимостта мужду Утрогестана и миочния възел?
 Успех ти пожелавам!
Четох,че миомата се влияе от хормоните и се увеличава се от естрогенови и комбинирани естроген-прогестеронови препарати.
Във форума момичета споделят,че след прием на прогестеронови препарати са се появили миомни възли и затова си мисля,че може от утрогестана да се е получил.Аз ходя редовно на лекар и до сега съм нямала такива проблеми.Естествено не съм сигурна,това са си мои разсъждения.Док не каза нищо по въпроса.
*
здравейте, лелката не идва :D Утре съм на док, стискайте палци!
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user

Браво, стискам палци! Дано се похвалиш утре!  :crossfingers: Направи ли тест?

*
Инсето мина днес. Фоликулът се беше спукал. Сега идва ред на надеждата............
Успех на всички!
Eviq, късмет и стиснати палци и от мен!!! stork-boy
Тест не си ли направи? Много стиснати палци за утре!
*
Късмет evig - ще чакаме да пишеш след прегледа!
Инсето мина днес. Фоликулът се беше спукал. Сега идва ред на надеждата............
Успех на всички!
Eviq, късмет и стиснати палци и от мен!!! stork-boy

Хайде и на теб успех!!! След две седмици положителен тест!

*
cream, evig - стискам палци момичета за положителни тестчета  :crossfingers: yahoo_17

За съжаление моята инсеминация завърши неуспешно. Няма да страдам. Имам много силна подкрепа в лицето на мъжа ми и ще продължим напред. Сега ще починем и октомври пак :) Както каза мъма ми "сега ще има секс до дупка без въздържание :lol:"
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.