0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Второто инсе мина успешно. Имаше и спутани и неспукани Ф. Сега чакане, чакане и пак чакане.
Второто инсе мина успешно. Имаше и спутани и неспукани Ф. Сега чакане, чакане и пак чакане.

И аз бях така. Успех, и търпение!  :crossfingers:

titkata, благодаря за пожеланията!

Здравейте на всичко отдавна не съм писал но ето ме сега съм тук,честито на всички успели и горе главата на всички други като нас и ние ще успеем само не се депресирайте всичко ще е наред,всички ще имаме скоро бебчовци. :bighug:

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Честито на Бо!
Страхотна новина!

При мен развитието на нещата е в отрицателна насока-днес вече окончателно си ми потече както трябва.Жалко за голямото закъснение и за мислите, че нещо се е случило.

Кураж! И при мен е така, ама все си мисля щом има + резултати и при нас скоро ще има!!! Аз съм оптимист - то гадните неща не може да се случват вечно - все някога ще има и хубави новини!! Нали така!! :D :D :D
*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Бооооо честитоооо, успех до края и да влачиш краченца за всички нас :))

Бюти, Гершуин - не се предавайте, трудно е знам с толкова надежди е всяка от нас - ще успеете!!

Красита - стискам палци да се похвалиш с положително тестче :)

Цветенцето - дано този тест да е фалшиво отрицателен!
Титката благодаря! Имам нужда някой да ми вдъхне кураж!Нещо почнах да се панирам напоследъки,тази неизвестност за причините при мен е мъчителна!  Стискам палци на всички! Аз в петък започвам отначало процедурата пък дано този път чудото стане!  :D :D :D
GERSHUIN ,  успех ти желая! Стимулацияза ново инсе ли ще правите?
Здравейте на всичко отдавна не съм писал но ето ме сега съм тук,честито на всички успели и горе главата на всички други като нас и ние ще успеем само не се депресирайте всичко ще е наред,всички ще имаме скоро бебчовци. :bighug:

Радвам се, че се върна при нас с нова надежда и кураж. Аз преди 5 дни направих първата си инсеминация при д-р Андреева в клиниката на Щерев. Вие до сега бяхте правили инсеминации също при нея, нали? Беше споменал, че ще се насочите към друг лекар. Направихте ли го?

fatalwoman, графиката ти е върха! (за разлика от моята) Имам много хубаво предчувствие за теб, да знаеш!  :crossfingers:  preggo

*
Да,графиката на Фатал наистина изглежда доста обнадеждаващо :goodluck:След една седмица трябва да има добри новини :bfp1:

*
Ще стискаме палци за положителен резултат.
И при мен имаше и спукани и неспукани фоликули.Реинсе няма ли да правите?
*
Хайде момичета, стискам ви палци и редовно следя, докъде сте стигнали! Още веднъж благодаря за подкрепата и дано всички изпитате това чувство в най-скоро време! :balk_602:
Ще стискаме палци за положителен резултат.
И при мен имаше и спукани и неспукани фоликули.Реинсе няма ли да правите?

Пими, а по-късно имаше ли преглед, за да разбереш дали са се спукали? Моят неспукан фоликул просто стана на киста, и това много ме притеснява. Мисля си, че така шансът е много по-малък. В крайна сметка имах само един спукан фоликул при инсеминацията, и киста при реинсеминацията.

TINI78, Кrassita , на мен ми се струва , че ако имаше нещо , графиката трябваше да има 3 -та фаза. А такова повишение на БТ си имам винаги , когато съм на Утрогестан или Дуфастон. Лошото е , че предишните месеци имах много симптоми , уж, а бременност няма накрая. Сега и симптомите ми убягват нещо!
 Красита, че какво и е на твоята графика?
fatalwoman, аз не съм чувала за трифазност. Защо не питаш Денис в темата "Дайте да ви видя графиката"? Там не съм виждала някога да се говори за трифазност. Твоята графика има много добре изразена двуфазност, а при мен заради кистата Т не се повишава особено. Дори ако не взимам дуфастон и утрогестан, няма въобще да се повиши. Иначе и аз съм така - преди имах придърпване, симптоми, сега нищо. Но май ни е рано и на двете да си търсим симптоми все още. Ще се чака.

Трифазността може да се причисли към ранните симптоми на бременност. Това е когато има още едно пивишение на БТ над повишеното ниво след овулацията.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
TINI78, Кrassita , на мен ми се струва , че ако имаше нещо , графиката трябваше да има 3 -та фаза. А такова повишение на БТ си имам винаги , когато съм на Утрогестан или Дуфастон. Лошото е , че предишните месеци имах много симптоми , уж, а бременност няма накрая. Сега и симптомите ми убягват нещо!
 Красита, че какво и е на твоята графика?
Не се притеснявай за това. Аз нямам абсолютно никакви симптоми, въпреки че ЧХГ-то в претък беше 280. Дори гърдите не са ми напрегнати, само от време на време и то за малко.

Боби

Bobbie , ти преди теста никакви необичайни усещания ли нямаше?
*

Bobbie

• *
  • 5701
Bobbie , ти преди теста никакви необичайни усещания ли нямаше?
Никакви. Аз и сега нямам.  Единствено ме боляха яйчниците, но това си беше от стимулацията, защото започна няколко дена преди инсето. Заради тази липса на симптоми ме беше страх, че ми са ниски хормоните, но те се оказаха съвсем нормални. Днес като ходих да ми взимат кръв и споменах на лаборантката, че нямам симптоми и тя ми каза, че тя с нейното дете въобще не е чувствала нищо до 5-тия месец. При всеки е различно и всяка бременност е различна, така че не отдавай кой знае какво значение на симптомите. На мен ми казаха да се считам за късметлийка.
Ти защо въобще мериш температура? Няма смисъл да мериш когато те стимулират, мерят хормони, определят деня на овулацията и накрая пак с хормонален тест се показва дали има бременност. Не се стресирай излишно с тези графики. Аз от както не пробвам естествено въобще нищо не меря, пък и моята температура обикновено е ниска. Днес сутринта я измерих, защото нещо ми беше много топло и се оказа, че е 36.9. Като гледам, на повечето момичета е по-висока в лутеалната фаза, от колкото на мен сега.

Поздрави на теб и стискам палци.

Боби

И аз все се притеснявам, че не ми е достатъчно висока температурата. Момичетата продължават да ми казват, че при повече фоликули графиката не е актуална, а на мен пак първата ми работа като отворя очите, е да посегна към термометъра. И само си мисля, че с тази температура нямам никакъв шанс.

*

Bobbie

• *
  • 5701
И аз все се притеснявам, че не ми е достатъчно висока температурата. Момичетата продължават да ми казват, че при повече фоликули графиката не е актуална, а на мен пак първата ми работа като отворя очите, е да посегна към термометъра. И само си мисля, че с тази температура нямам никакъв шанс.
Аз за абсолютната стойност на температурата никога не съм се притеснявала. Важното е да има показчване, а не колко ти е температурата точно. Температурата е резултат от увеличените хормони, а не причина. Като ти следят хормоните, ти вече ги знаеш и без това.
 Задай си въпросът какъв е смисълът да мериш температура. Графиката ти показва кога и дали овулираш. При положение, че те следят и ти казват кога и дали си овулирала, няма смисъл.  Моят лекар ме посъветва да не меря като и без това ми ги мерят в кръвта. На мен това мерене и тълкуване на графиката ми беше голям стрес. Като гледам и на теб ти е. Остави го това и разчитай на кръвните резултати.

Боби
« Последна редакция: Юли 21, 2008, 19:39:47 pm от Bobbie »