denisa12251, Iffi.13, garga, joli75, anizi, Eфирче, StefiZ, gubkata11, nimika, tanita7 , Miriam, alia_alia, Думите ви ми бяха ценни... Нямате си представа колко съм ви благодарна. Човек се чувства по-различно, когато намери друг в подходящ момент да му поговори.
Да,
Ефирче, това е - хармонията, която търся и все още дори не мога да си я представя каква е... Със сигурност, обаче, ще трябва да погледна ситуацията от страни, трезво, отново, за да я преценя правилно... Благодаря ти.
Стефи, благодаря ти! Точно това се опитвам да правя - да се справя със себе си. Не, няма да взема прибързано решение, дори и сега, когато главата ми ври и кипи, манталитетът ми е такъв, че пак разумът ми отново надделява и анализира, за и против. Иска ми се да съм малко като теб - бързо се справяш с вземането на решения и хайде, действаш, няма пет-шест.
А аз си падам по Достоевски, защо ли?!
Относно вината. Обикновено винаги търся вината само в себе си. А може би, все пак това трябва да престане?! Факт е, сега категорично вината не е в него, а в мен...
Гъбчице, свикнала съм с това той физически да ми липсва, поради заетост и дълъг работен ден. Отдавна съм се адаптирала, претръпнала. Не ми е проблем. Ценя какво ми дава, но и не мога да си затворя очите за това, което не иска да ми дава. Вярно, не е много. Пак зависи от мен. Определено аз ще започната промяната. За пореден път. Винаги аз започвам промяната... Ще потърся най-точната
Нимика, така е, сърцето и разумът понякога гледат в различни посоки.
Но си мисля, тия дни - добре какво ще ми остане после. Детето си поема по своя път. До мен остава другар, вечно забързан и работещ, уважаващ ме, но може би отегчен от живота, ако остане... Какво ми остава на мен? Всъщност зависи само от мен, нали?! - Изводът е пълна криза на личността, моята в случая. Нищо, явно ще започвам нов житейски цикъл
Танита 7, благодаря! Да, повече от ясно ми е, че няма универсална романтична любов. Взаимоотношенията между двама души се възпитават от момента, в който решат, че са заедно. Взаимен процес. Двупосочен. Замислям се какво давам. Може би наистина е недостатъчно. Трудно ми е да погледна отстрани и да преценя. Но знам, че давам доста за връзката ни от самото й начало. Вярно е, че последните месеци, бих определила, нищо не давам. Може би се поддадох на безсъзнателен рефлекс. Все пак това са 11 години. Но ще продължавам да се замислям какво давам, и може би ще променя малко спецификата му
Аля_аля, а ти направо ме разби! Защото силите наистина ми се поизчерпаха. Трябваше с доста трудности да се справим. И не може постоянно да действаш хладнокръвен и да правиш преценки, да контролираш всяка своя емоция, постъпка, да прогнозираш събитията и да ги направляваш, да поемаш ударите на живота твърдо... Някак става много математическо
Напрало съм жадна да оставя нещата просто да се случват!
Прегръщам ви силно. Помагате ми много