0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тестовете за бременност-точни ли са???
« Отговор #40 -: Юли 26, 2008, 09:21:12 am »
Досега не исках да пиша нищо за да не те плаша, Но когато няма бременност няма и ЧХГ. Веднъж ми се случи нещо подобно. Закасня ми с 14 дни а после доиде едно такова никакво кафяво почна да цапа. Аз почаках да видя дали ще доиде и когато минаха няколко дни и продължи по същия начин да направих си тест за бременност излезе 2-ра розова черта. Отидох в спешното и се почна голямото изследване накрая докторът доиде и каза абе ти си малко бременна , ц което ме шашна тотално. После се появиха болки долу от едната страна и така решиха че е изванматочна. Никои не намери плод нито в тръбите нито в матката. Почнах да кървя повече и ми пускаха някаква система за доунищожаване на остатъците кадето и да са те. Не ме оперираха . И така до ден днешен в картона се водя че съм имала извън маточна. 8О Но никой не можа да разбере какво стана.Доктора каза че при малки стоиности или сам забременяла скоро или сам го била изгубила скоро или нещо не е било на ред и не се е развивал нормално затова и стойностите са били минимални. :ask:
*
« Отговор #41 -: Юли 26, 2008, 15:36:22 pm »
10.15 HCG + бета    

<0.100
   mlU/ml
 :( Мили момичета това са ми резултатите,бебе НЯМА остава да чакам да ми дойде и така.Благодаря ви че изчакахте с мене и ми помогнахте да премина тези дни по леко...Много ви благодаря... :bfn1: :balk_145: :balk_145: :balk_145:

Напиши референтните стойности по-точно! Въпреки, че дори и да е положителен е малко ниско  bHCG.  :(

Колко дни ти е закъснението?

Вярно, че е малко малко наистина, но ако е съвсем малко закъснението?

« Отговор #42 -: Юли 26, 2008, 18:38:07 pm »
Zdraveite, prostete mi che pisha na latiniza no za v momenta sam bez kirilica.

Znachi rezultati ot 0 do 5 UI/L se schitat za otricatelni t. e. niama bremennost poveche ot 25 UI/L nalichie na bremennost.

Za rezultatite ot 5 do 25 UI/L ne znam kak se talkuvat nadiavam se niakoi da moje da go obiasni....

Az sam bremenna v 4ta gestacionna sedmiza, kravniat test go napravih na 1via den na 4tata sedmica i rezultata e 532,3 UI/L i vse pak lekariat mi mi kaza che e nisko....Sega v ponedelnik shte hodia na vtori kraven i na oshte okolo 14 izsledvania.Dano vsichko e nared....
*
« Отговор #43 -: Юли 27, 2008, 12:38:41 pm »
Здравей,пожелавам ти късмет и всичко да е наред...
*
« Отговор #44 -: Юли 27, 2008, 12:41:53 pm »
10.15 HCG + бета    

<0.100
   mlU/ml
 :( Мили момичета това са ми резултатите,бебе НЯМА остава да чакам да ми дойде и така.Благодаря ви че изчакахте с мене и ми помогнахте да премина тези дни по леко...Много ви благодаря... :bfn1: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Това е всичко,което пише в интернет онлаин проверяване на резултатите... :(

Напиши референтните стойности по-точно! Въпреки, че дори и да е положителен е малко ниско  bHCG.  :(

Колко дни ти е закъснението?

Вярно, че е малко малко наистина, но ако е съвсем малко закъснението?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #45 -: Юли 27, 2008, 13:13:20 pm »
Мария, дойде ли ти цикъла?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #46 -: Юли 27, 2008, 16:46:27 pm »
Мария, не изключвай варианта лабораторна грешка. особено когато работят със стари реактиви. лично на мен ми се е случвало. ако имаш възможност повтори и в друга лаборатория.
успех!
*
« Отговор #47 -: Юли 28, 2008, 11:15:58 am »
Здравейте...
Момичета цикъл няма,но ужасно ме боли кръста и яйчниците ту ме болят,ту поспират,гърдите започнаха много силно да ме болят и ми се подуха особенно дясната :(Така ми става преди цикъл...Теста ми казаха от лабораторията да го повторя след 10-ти Август.Значи кръвта ми взеха в Ямбол,но я изследваха в Пловдив в някаква българо-немска лаборатория....Това е засега милички...
*
« Отговор #48 -: Юли 28, 2008, 11:32:25 am »
Здравейте...
Момичета цикъл няма,но ужасно ме боли кръста и яйчниците ту ме болят,ту поспират,гърдите започнаха много силно да ме болят и ми се подуха особенно дясната :(Така ми става преди цикъл...Теста ми казаха от лабораторията да го повторя след 10-ти Август.Значи кръвта ми взеха в Ямбол,но я изследваха в Пловдив в някаква българо-немска лаборатория....Това е засега милички...

Иначе аз съм май по добре,мечтая и се надявам да има нещо,но да ви кажа няма да правя повече уринни тестове за да не се натоварвам така,защото преживях ужасен кошмар.Уча за кандидат-студентски изпити за Стара Загора-Медицински колеж и така...На 7-ми Август ми е изпита.Стискайте палци поне там да не се проваля ,защото съм много разсеяна в момента и много ми се струпа наведнъж :(Аз винаги гледам напред,мисля уж позитивно и положително дори на най-тежкото....Надявам се на чудеса и ще гледам да не се предам за нищо на света...На вас имам много да благодаря,защото отценявам помоща и подкрепата ви.Не вярвах,че във виртуалното пространство ще срещна подкрепа за този мой проблем,но сега се убедих и съм щастлива,че споделих с вас,защото без вас нямаше да преживея всичко...БЛАГОДАРЯ ВИ... :bighug: :pink_dust_1: :blowingdust: :hello:
« Отговор #49 -: Юли 28, 2008, 13:29:24 pm »
Абе Мария много ми е съмнителна твоята работа. Колко дни закъснение имаш?
*
« Отговор #50 -: Юли 28, 2008, 15:19:55 pm »
 8OАбе и аз незнам вече...Ще чакам да ми дойде или да не ми дойде и това е...Да става вече каквото ще...
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #51 -: Юли 28, 2008, 16:17:04 pm »
Абе Мария много ми е съмнителна твоята работа. Колко дни закъснение имаш?

8OАбе и аз незнам вече...Ще чакам да ми дойде или да не ми дойде и това е...Да става вече каквото ще...

Не искам да те плаша... но има вероятност при закъснение на цикъла, нестабилно ЧХГ да има извънматочна бременност...
Разбира се  в никакъв случай не го твърдя за теб но е хубаво да проследиш липсата на цикъла при лекар.

Вярно е, че в този форум малко повече премисляме ситуациите и е твърде вероятно всичко да е в рамките на нормалното... все пак исках да го споделя, за да няма неприятни изненади.  :bighug:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #52 -: Юли 28, 2008, 16:38:44 pm »
Да ти кажа и аз това питах АГ-то когато ме гледа на ехограф,но каза уж няма...Не я знам как го каза след като ако има нещо то ще е на седмица-две и неможе да се види още нищо...Заради отвратителното диане което прекъснах и цикъла ми се обърка.Последно ми дойде на 6-ти Юли,но това беше в следствие на спирането на хапчетата.Преди това ми беше на 16-ти,по преди на 25-ти.Изобщо кошмар.Просто ще чакам и ако до 10-ти Август не ми дойде ще тичам пак по лекари и дано да не е извънматочна защото тогава вече ще полудея.И аз мислих за този вариянт :( :( :(
« Отговор #53 -: Юли 30, 2008, 19:21:29 pm »
Мария как си? Всичко наред ли е?
*
« Отговор #54 -: Август 01, 2008, 12:44:57 pm »
Здрасти snejka_7 засега всичко е наред...Чакам 10-12 Август и ще ходяна ехограф пак при АГ-то да видим защо не ми идва...Засега е това...
*
« Отговор #55 -: Август 01, 2008, 13:02:17 pm »
Мария, а как стоят нещата с болките? Още ли имаш?

*
« Отговор #56 -: Август 01, 2008, 13:48:49 pm »
Ами не няма ги от няколко дни да чукна на дърво,не са така остри,остана само някакво леко напрежение като слабо наболяване,по скоро напрежение...Останаха само в гърдите
*
« Отговор #57 -: Август 01, 2008, 13:53:24 pm »
Дано всичко е наред!  :bighug:

*
« Отговор #58 -: Август 01, 2008, 14:35:16 pm »
 :DДано,дай Боже всичко е наред,засега просто ще чакам!!!Благодаря ти  :bighug:
« Отговор #59 -: Август 01, 2008, 18:33:56 pm »
Непременно да пишеш след прегледа. Стискам палци  :crossfingers: