0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тестовете за бременност-точни ли са???
« Отговор #60 -: Август 02, 2008, 10:16:15 am »
 :(Вчера вечерта ми дойде.
*
« Отговор #61 -: Август 02, 2008, 11:35:58 am »
Мария, съжалявам.  :(  Следи си цикълът дали ти е като обичайния! И според мен трябва да отидеш на лекар, като ти свърши. Не е нормално да ти е толкова нередовен и на такива странни интервали.

И късмет на кандидат-студентския изпит!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #62 -: Август 02, 2008, 12:01:45 pm »
:(Вчера вечерта ми дойде.

При настоящите обстоятелства с нестабилно ЧХГ, това е най-добрия развой. Съжалявам, че звучи грубо но повярвай, че е така.

Ако сега е имало имплантация значи ще се случи отново. Пожелавам да е скоро!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #63 -: Август 02, 2008, 12:53:41 pm »
 :DАми ще следя всичко,но честно да ви кажа писна ми и ми омразна...Вече реших едно...Ще си живея живота,ще кандидатствам,ако ме приемат студентският живот ще ме разпусне...Ако ще да става ако ще не.Много деца чакат да бъдат изгледани и обичани,и ако някой ден завърша ще си осиновя едно и ще го обичам като мое.Сега ще се заема с учене и така...Много се измъчих и неискам повече такива ексцесии да преживявам.Тайно се надявах но уви... :(Просто продължавам напред и ще се примиря че засега майка няма да стана :( :( :(НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ БИ,но сега а можеби не и в този живот...Незнам просто това ми е писано или такава ми е съдбата...
*
« Отговор #64 -: Август 02, 2008, 15:10:47 pm »
Мария, не се отчайвай! Почини си малко и се концентрирай върху ученето! А майка ще станеш. Просто борбата в повечето случаи е дълга и нелека.

Много късмет ти желая!

*
« Отговор #65 -: Август 04, 2008, 18:52:19 pm »
Благодаря ти миличка!!! :bighug:
*
« Отговор #66 -: Август 08, 2008, 17:47:09 pm »
Здравейте...Мене ме приеха в Стара Загора-Мед.Лаборант :D
Обаче пък проблемите ми продължават...Дойде ми и започнах Диането и пак имам болки и вече 8-ми ден ми кърви,ако например съм бременна и приемам Диането има ли някаква опасност според вас???Аз в Понеделник ще отида до АГ-то но ми е много притеснено пак да не би да става нещо :? :(
*
« Отговор #67 -: Август 08, 2008, 18:01:05 pm »
Цитат
Мене ме приеха в Стара Загора-Мед.Лаборант
Честито :)

За кървенето и болките най-добре се консултирай с док.
*
« Отговор #68 -: Август 08, 2008, 18:10:17 pm »
 :DБлагодаря ти...
« Отговор #69 -: Август 08, 2008, 19:33:10 pm »
Мария честито и успехи в бъдещата професия!
*
« Отговор #70 -: Август 10, 2008, 09:28:58 am »
 :DБлагодаря...
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #71 -: Август 12, 2008, 17:46:55 pm »
Здрасти snejka_7 засега всичко е наред...Чакам 10-12 Август и ще ходяна ехограф пак при АГ-то да видим защо не ми идва...Засега е това...
Ако се спрат хормоналните препарати по средата на цикъла се получава объркване и големи закъснения.Аз преди време бях направила така пих дуфастон и посредата на месеца го спрях два месеца нямах цикъл и после пак с дуфастон дойде.Схемата при тези лекарства трябва да се спазва.Успех
« Отговор #72 -: Август 13, 2008, 09:53:01 am »
Здравей Мария !

Как си ?Какво каза докторът ?!?
*
« Отговор #73 -: Август 13, 2008, 10:12:08 am »
здравей,мария,
честито за това че си вече студентка.прочетох всичко в темата ти и искам да те посъветвам и аз:ао имаш кървене и след цикъла задължително отиди на лекар,особено и след закъснението,което си имала преди да ти дойде.Не искам да те плаша но аз така изгубих единственото бебе,което съм можела да имам по естествен начин.Сега ми остана да пробвам само инвитро
*
« Отговор #74 -: Август 14, 2008, 23:24:43 pm »
Здравейте,при мен нещата съвсем излязоха от контрол...На 1-ви Август ми дойде и започнах да пия Диане 35 и от тогава вече 14-ти ден не ми спира.На 10-тия ден ходих на гинеколог видя ме на ехограф и е категорична че бебе НЯМА.Без Аулин немога защото умирам от болки,такива каквито си имам при всеки цикъл.Мойто АГ ми каза да не спирам Диането в никакъв случай.Консултирах се по телефона с АГ в София и тя ми каза,че всичко е заради прекъснатото Диане миналия месец.Каза ми да изпия още 2 опаковки+тази която пия в момента и да сменя продукта с Ясмин или Жанин незнам кое е по хубаво 8O От днес почнах да пия Витамин Ц на моя глава дано ми понамалее от него...На всичко отгоре днес без да искам изпих хапчето,което трябва да изпия последно защото обърках Четвъртъка :? :? :?Това дали е опасно...Утре мисля да пия Петък и последното да ми е Четвъртъка от днес :(Каша просто ад :ask:Вече полудявам с тия боклуци,а трябва да ги пия защото правя много кисти :(От 15-ти започвам лекции и ако така я карам незнам дали ще уча или само ще практикувам върху себе си тичайки по лабораториите за изследвания и по доктори :needleani: mf_bounce8Просто УЖАС и само ядове... :?
*
« Отговор #75 -: Август 15, 2008, 09:59:39 am »
моето мнение е да отидеш на преглед при друг специалист.по телефона едва ли може някой да ти даде правилна диагноза,колкото и да си разбира от работата.и не е зле да побързаш,защото ако има някакво усложнение да не стане после късно!Не е нормално да кървиш толкова време.Успех !
аз съм от стара загора и ако искаш мога да поразпитам за някой добър лекар
*
« Отговор #76 -: Август 20, 2008, 23:56:11 pm »
Мария, честито за следването! Много отлични оценки и докато се усетиш, да е дошло и бебето.

И аз си мисля като сълза, че трябва да отидеш на лекар. Не можеш да ти казва да смениш лекарството с хикс или игрек. Пусни си отделна тема и питай за лекар в Стара Загора или Пловдив! Ако имаш доверие на сегашната ти лекарка, посети я и нея. Но консултациите по телефона са само за момента. Като се сетя на мен как ми изписаха противозачатъчни, от които след 4 месеца получих кръвоизлив, а бях на екскурзия извън България и нямаше и къде да отида ... Без изследване на хормони, без нищо. Било добро за млади жени.  :x

А за полудяването - на всички ни се случва понякога.   :?

Стискаме ти палци и ни дръж в течение!