Ами, Лейди,
опитвала съм на вкус и прясна, и замразена. Честно казано, еднакво гадно ми се вижда. Да, ама на бебето си му харесва.
То и АМ е гадно на вкус, ама бебетата си го хапват, нали. Явно, с годините човек променя вкусовите си възприятия.
Аз така или иначе, не съм оставяла във фризера кърма на повече от 3 месеца, но бях чела, че замразена на -18 и ако много рядко се отваря фризера, трае до 5-6 месеца. Е, вярно, и аз не знам какво значи много рядко да се отваря фризера, но така пишеше в една статия.
Аз просто споделих, че бих искала да кърмя до годинка, но това не значи, че ще мога. Кърмата ми усилено намалява
, така че - колкото толкова.
Абе, мацки, дайте да зарежем тая тема за кърменето.
Чакайте, да се похваля нещо.
Утре заминаваме за два дни за Априлци на гости на вилата на едни приятели. Много се радвам, защото сама гледам Мишка и покрай грижите и ревовете вече нещо взех да изтрещявам. Мъжът ми пък постоянно пътува служебно, все по няк'ви срещи, обучения, тийм билдинги ... бла бла! Все по Слънчев бряг, Боженци, Поморие и други места, по хотели с басейн.
Най-после си извоювах фемили билдинг.
Дано на Мишка да и се отрази добре двудневната разходка до планината.
Утре ще редя багаж, че мъжът ми утре пристига от Боженци, сменя служебната кола с личната и тръгваме, този път заедно! Много съм щастлива!