Здравейте момичета! :DСлънчева седмица и от мен! ![Very Happy :D](http://91.215.216.238/forum/Smileys/default/icon_biggrin.gif)
Надявам се и мен да ме приемете в вашия отбор
.
Честно казано ,за сега нямам никакво време да чета ....едва успявам да направя по 2-3 часа сън на деннощие.Момичета ,моля споделете или дайте линк към темата какъв хранителен режим трябва да спазват кърмачки.Нестигат други неща ,но вече сме и с колики.Ще ви бъда много благодарна за орговора.
Забранени храни - зеле , боб , ядки, люто, кафе, газирано, шоколад.
Аз без бой ще си призная, че Вики като беше вече на 4 месеца траях, траях но по Коледа омуах едно зеле с боб. Очаквах зверски колики, но нищо такова не се получи.Кафе пиех едно слабо за деня.
Някой тук в предишната тема се интересуваше от поставената диагноза на Вики за алергичен конюктивит. Та да се отчета:
Както знаете - Първо лекарско мнение на д-р Топов с предписан Фларекс за 6 дни /Бърди каза, че до 3/. Хубу, обаче още по време на лечението зачервяването на склерите намаля, но не изчезна, след спиране на капките - отново същата история. Беше ми казал - пазите си рецептата и при следващо такова състояния - просто я изпълнявате за същия период от време.
Потърсих второ и то с талон по ЗК /учудващо за мен/ - д-р Маркова от детски очен кабинет на ДКЦ при ІІІ градска болница. Преглед - обстоен, снемане на анамнеза - също. Обяснения за състоянието - подробни. Изписа други капки /от съображения за дистанционно лечение по нета не пиша името им/, като на второто капане червенината на склерите изчезна, не си търка така очите. Задължително контрола след проведеното лечение. В допълнение ми хареса и това, че ме изпрати с визитка с мобилния си телефон, ако нещо ме притеснява по време на лечението , да звънна, но поясни, че тя не преглежда по телефон и предпочита да види детето лично. Не правя реклама, знаете това, но ако всички лекари, бяха така ангажирани с детското здравеопазване, щеше да е по-добре.