Еххх...една седмица ни нямаше и докато наваксам с четенето, страничките са станали още повече
Виждам, че доста сте изписали по темата с кърмата и нейните качества... Аз да си призная, още докато бях бременна, се бях зарекла, че ще кърмя поне до 6 месец. Не знам дали е на психологическа основа, но все още държим фронта. Не дохранвам Вероника с нищо, само съм започнала да и давам различни плодове, за запознаване с различните вкусове, докато все още им е сезон. Не консумирам зеле, бобови и цитрусови продукти, но за сметка на това не се лишавам от мляко, мед, овесени ядки, по малко други ядки, газирани напитки...При това Ронката не е имала колики! По едно време ядях като ламя варено жито, но сега, понеже е лято и е бирено време, употребата и доста помага на производството на кърма.
За опитването - опитвала съм, от прясната кърма като ми капне някъде, съм си го изсмуквала, а и ме се искаше да знам какво консумира детето ми, за замразената - понеже съм с чувствителен нос, ме беше лъхнала една вълна на вкиснато, та реших да не рискувам да тровя детето и се принудих да топна пръст. Е, нищо общо нямаше с прясната, направо ми се додрайфа и веднага излях
Та изводът ми е, че всеки си има собствени виждания и преценки, затова нека постъпва, както намери за добре, важното е дечицата да са живи и здрави!
Ние вече сме с второ зъбче. На всичкото отгоре бяхме 4 дни на Китен, нащракахме се едно хубаво,а и стигнахме до извода, че Вероника ще обича много морето. Доволни се прибрахме в СЗ...Сега се пържим на тукашните жеги и колкото и да не ми се вярва, чакам с нетърпение по-хладен септември.