0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.Благодаря Ви предварително.
Цитат на: twin в Септември 08, 2008, 13:33:02 pmЗдравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.Благодаря Ви предварително. Здравей , не е нищо страшно около 30мин. трае всичко от началото до края,поставянето на катетъра и лежането след това ,на другия ден 24часа след първата се прави втора реинсеминация ,.... и успех от първия път
Аз започнах от вчера стимулация при д-р Стаменов , но той не ми каза по кой протокол ще съм , как мога да разбера
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко
Цитат на: ivetod в Септември 13, 2008, 16:59:50 pmЗдравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко Хубавите неща стават, когато не ги очакваш Успех!