0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през септември и октомври!
« Отговор #20 -: Септември 08, 2008, 16:19:43 pm »
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.
Благодаря Ви предварително.
  Здравей , не е нищо страшно около 30мин. трае всичко от началото до края,поставянето на катетъра и лежането след това ,на другия ден 24часа след първата се прави втора реинсеминация ,.... и успех от първия път :D
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

lawyer

« Отговор #21 -: Септември 08, 2008, 17:26:40 pm »
Здравейте! Не мен при предстои първа инсеминация през октомври. Понеже не съм от София, искам да знам колко време отнема цялата процедура. Бихте ли ми описали как протича всичко и евентуално колко време ще ми е необходимо да остана там.
Благодаря Ви предварително.
  Здравей , не е нищо страшно около 30мин. трае всичко от началото до края,поставянето на катетъра и лежането след това ,на другия ден 24часа след първата се прави втора реинсеминация ,.... и успех от първия път :D
втората се прави само, ако при първата не се е спукал фоликулът и на УЗИ на следващия ден се установи, че все така не се е спукал. Така че, имай предвид да си уговориш УЗИ на другия ден след инсето и питай лекарят, който прави процедурата дали фоликулът се е спукал. УСПЕХ
« Отговор #22 -: Септември 08, 2008, 22:24:44 pm »
Здравейте! И ние, за съжаление, пропускаме септемврийското инсе, защото доки е в отпуск. От сега се надяваме всичко да е наред и октомври да е нашия късметлийски месец! Пожелавам на вас и септември да направи щастливи повечето, а още по-добре и всички от вас!  yahoo_17
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #23 -: Септември 09, 2008, 06:54:31 am »
Здравейте,малко тъп въпрос,но ще го задам.Кога дава мъжът сперма за да се обработи ,и за двата пъти веднъж ли се дава или всеки от двата дни трябва да даде?Тъп въпрос,но съм новобранец и какво да се прави.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #24 -: Септември 09, 2008, 09:31:19 am »
Марина тъпи въпроси няма :DИ на инсеминацията и на реинсеминацията съпругът ти трябва да даде материал.Успех!!!Дано първото ти инсе е с положителен резултат!
*
« Отговор #25 -: Септември 09, 2008, 16:07:22 pm »
Дава се в деня на инсето,горе долу 2 часа преди самата процедура.Успех!
*
« Отговор #26 -: Септември 10, 2008, 09:46:41 am »
Благодаря ви за отговорите. И за пожеланията  :oops:
Ако може още няколко въпроса... :oops:
Колко дни преди процедурата трябва да ходя на преглед?  Искам да знам колко дни като цяло да си предвидя при идването ми в София?  Вие колко посещенията сте имали преди самата инсеминация? На кой ден от цикъла отивате за първи преглед?
Има и още, но да не ви затрупвам.
*
« Отговор #27 -: Септември 10, 2008, 10:50:31 am »
twin
преди самата процедура се ходи на УЗИ както при фоликуметрията. Лекаря преценя кога ще се бие Прегнил-а и на следващия ден е инсеминацията, а след 24 часа е реинсеминацията. НА първи преглед се ходи в началото когато ти дойде 2-3 ден, различно е, когато док ти каже. Когато отидеш за 1-ви път док ти изписва стимулиращи лекарства и ти казва след колко дни да идеш. При мен всичко мина за 2 седмици, нямаше и толкова, като през 2-3 дни ходих на прегледи.
Успех и ако те интересува още нещо - питай :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #28 -: Септември 10, 2008, 16:45:41 pm »
Благодаря ти, titkata.
 :balk_102:
*
« Отговор #29 -: Септември 10, 2008, 17:47:26 pm »
Да се запиша и аз в темичката. Днес бях на преглед и ми биха първите 3 ампули меногон. Започвам и аз процедура-втора подред.
*
« Отговор #30 -: Септември 11, 2008, 13:25:24 pm »
sistur хайде късметлийска да е втората процедура  :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #31 -: Септември 11, 2008, 17:48:08 pm »
Здравейте , аз съм нова във форума искам да се запознаем и да си пишем .На мен също ми предстои ин витро
« Отговор #32 -: Септември 11, 2008, 17:49:49 pm »
Здравейте искам да си пиша с вас на мен също ми предстои ин витро
« Отговор #33 -: Септември 11, 2008, 17:53:41 pm »
Аз започнах от вчера стимулация при д-р Стаменов , но той не ми каза по кой протокол ще съм , как мога да разбера
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #34 -: Септември 11, 2008, 18:07:26 pm »
Аз започнах от вчера стимулация при д-р Стаменов , но той не ми каза по кой протокол ще съм , как мога да разбера

Питай го
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #35 -: Септември 11, 2008, 20:28:15 pm »

Лукрин депо сложиха ли ти?
« Отговор #36 -: Септември 11, 2008, 21:59:56 pm »
Момичета, колко трябва да е Прогестерона преди самата инсеминация? Бях чела някъде, че трябва да е около 1-2.Обаче моят беше 8.5 и се чудя дали е имало смисъл да я правим.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #37 -: Септември 13, 2008, 16:59:50 pm »
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко :D
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #38 -: Септември 13, 2008, 20:25:57 pm »
Здравейте момичета! Да се разпиша и аз, този месец и аз съм на инсе; трети ден-преглед,един фоликул 9 мм, сл. петък ще ходим с мъжо за микробиология; Този път ще е нестимулиран цикъл, малко съм скептична за резултата, но само малко :D
Хубавите неща стават, когато не ги очакваш :wink: Успех!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #39 -: Септември 14, 2008, 05:55:12 am »
Хубавите неща стават, когато не ги очакваш :wink: Успех!
Стискам палци и ти желая успех,дано да стане от първия път.Дано,дано,дано инсеминацията да е успешна,да износиш и родиш прекрасно бебче.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"