0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #300 -: Октомври 02, 2008, 19:25:44 pm »
Днес нямах време да пиша, но ви чета!
Аз днес съм с едно главоболие - ужас направо!
Днес ми е последната инжекция от стимулациите!!!
Утре док ще си каже тежката дума - колко яйчица съм отгледала и кога ще е пункцията!!!
Стискайте ми палци, щото ме хваща страх!
желая ти успех,Viki
Очакваме те бебче
*
« Отговор #301 -: Октомври 02, 2008, 19:27:40 pm »
Вики успех!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #302 -: Октомври 02, 2008, 19:32:52 pm »
Вики, всичко ще е наред. Успех ти желая и стискам палци!

Аз пък от два дни имам някакво парене при уриниране, като цистит. А след 5 дни трябва да почвам стимулация. Чудя се да се обадя ли на док, дали ще иска да ме прегледа преди да почнем? Ако ще пуска микробиология, няма ли много да се забавят нещата? Или пък да пия ципрофлоксацин 3-4 дни...
при мен се случва наесен или напролет,при смяна на сезоните,нали казват ,че имунната ни ссистема тогава отслабва.Щом усетя нещо такова, веднага започвам да се наливам с вода.Има и специални чайчета,но не зная как ще действат при нашия случай.Може да си слагаш и загряваща възглавничка, също помага.Пожелавам ти  в най-скоро време да почувстваш облекчение
Очакваме те бебче
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #303 -: Октомври 02, 2008, 19:37:31 pm »
Вики, всичко ще е наред. Успех ти желая и стискам палци!

Аз пък от два дни имам някакво парене при уриниране, като цистит. А след 5 дни трябва да почвам стимулация. Чудя се да се обадя ли на док, дали ще иска да ме прегледа преди да почнем? Ако ще пуска микробиология, няма ли много да се забавят нещата? Или пък да пия ципрофлоксацин 3-4 дни...

Aбе, я по-добре се обади на док. При първия ми опит, който беше през зимата, ми бяха казали да се пазя да не се разболявам, защото ако стигна до антибиотик ще се наложи да отложим процедурата. Така, че недей да си самоназначаваш антибиотици, още повече, че с Ципрофлоксацин може да си докараш гъбички. Обади се на док.
Успех, дано всичко е наред.
« Отговор #304 -: Октомври 02, 2008, 19:45:01 pm »
момичета,моля за съдействие.
Вчера ми беше направена пункция на киста на яйчника , понеже щяла да пречи на стимулацията .След упойката малко наболяваше,но после премина все едно нищо не е било-нито кървене,болки .Днес на обяд отидох до толетната да свърша "голямата работа" и видях  кръв. Стъписах се първо ,но пък  може би е нормално след пункцията...Как е след пункцията на яйцеклетките,свързана ли е с кървене. Моля ви за съвет,за първи път ми е и нямам представа
Очакваме те бебче
« Отговор #305 -: Октомври 02, 2008, 20:39:15 pm »
boiger , аз съм имала кървене след пункциите и спираше на следващия ден  -няма страшно :wink:
Днес нямах време да пиша, но ви чета!
Аз днес съм с едно главоболие - ужас направо!
Днес ми е последната инжекция от стимулациите!!!
Утре док ще си каже тежката дума - колко яйчица съм отгледала и кога ще е пункцията!!!
Стискайте ми палци, щото ме хваща страх!
Вики  и аз така, само дето хич не ме е страх :lol:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #306 -: Октомври 02, 2008, 20:41:55 pm »
момичета,моля за съдействие.
Вчера ми беше направена пункция на киста на яйчника , понеже щяла да пречи на стимулацията .След упойката малко наболяваше,но после премина все едно нищо не е било-нито кървене,болки .Днес на обяд отидох до толетната да свърша "голямата работа" и видях  кръв. Стъписах се първо ,но пък  може би е нормално след пункцията...Как е след пункцията на яйцеклетките,свързана ли е с кървене. Моля ви за съвет,за първи път ми е и нямам представа
Ако е само замазване, не се безпокой, нормално е. Все пак е бодена стената на влагалището, ако обаче е кървене - непременно иди при лекаря си!

Успех на всички момичета!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #307 -: Октомври 02, 2008, 23:14:03 pm »
Благодаря за съветите, момичета!
Обадих се на док - каза сутринта да си пусна урина и после да й се обадя с резултатите. Ако такива неща наистина се получават при отслабване на имунната система, може и да е от преднизолона. Дано всичко е наред.

*
« Отговор #308 -: Октомври 02, 2008, 23:23:32 pm »
Благодаря за съветите, момичета!
Обадих се на док - каза сутринта да си пусна урина и после да й се обадя с резултатите. Ако такива неща наистина се получават при отслабване на имунната система, може и да е от преднизолона. Дано всичко е наред.
Всичко ще е наред! Ще видиш! :bighug:
*
« Отговор #309 -: Октомври 03, 2008, 06:08:59 am »
По въпроса за кафенцето, не може ли безкофеиново?

Много силно стиснати палци на всички момичета от мен!  :goodluck:
Аз съм чувала че безкофеиновото кафе е дори по-вредно от кофеиновото, защото за да се извлече кофеина се използват доста силни химикали, част от които остават в кафето след обработката. Според мен по едно кафе на ден не пречи.
« Отговор #310 -: Октомври 03, 2008, 09:03:24 am »
Аз също много съм слушала за кафето и неговите полезни и вредни качества..Изключително пристрастена съм към него и към цигарите..С цигарите мога да намеря решение,като си купя електронна..С кафето също няма да ми е трудно,защото обожавам аромата му,затова безкофеиновото ще ми залъгва нуждата.. И все пак ,смятам че е препоръчително да се намали,защото то извежда полезните в-ва от организма.. Пожелавам успех на всички ни :)

Миличка аз си купих електронна цигара и това не помага.
Дърпаш като луд поне моята е такава първите две три дърпания са ок и после еле да видиш какво сецане пада :lol:
Не си давай паричките излишно.Като моята цигара е купена от Щатите и нее някой боклук. :wink:
« Отговор #311 -: Октомври 03, 2008, 09:11:00 am »
Момичета от диферелина ли ми дойде цикъл като при положение последния ми беше преди23дни.
Иначе от днес почнах и меногона.
Успех на всички :wink:
« Отговор #312 -: Октомври 03, 2008, 09:33:06 am »
Всичко ще е наред, но нищо не е наред. Застреляха ме пак с новини.
pH - 6
левкоцити - 6-7
4-5 еритр.
плоски епителни клетки
уробилиногрн - леко увеличен
Единични мъртви трихомони  8O

Какво инвитро ще правя с всички тези гадини? Сега ще се обадя на док да я "зарадвам".
Тези трихомони май се лекуват много дълго? Дано поне единични мъртви е по-малкото зло.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #313 -: Октомври 03, 2008, 10:50:22 am »
Здравейте!Днес ми направиха блокажа и сега чакаме да ми дойде цикъла и започваме със стимулацията.Момичета това ми е трети опит и така се надявам  да е последен за мен и за всички вас.Изпълнена съм с толкова надежди,дано успеем.И да не забравя в Майчин дом Варна условията са супер, ако знаете какво инвитро отделение имат...браво на тях.
« Отговор #314 -: Октомври 03, 2008, 10:52:46 am »
Здравейте!Днес ми направиха блокажа и сега чакаме да ми дойде цикъла и започваме със стимулацията.Момичета това ми е трети опит и така се надявам  да е последен за мен и за всички вас.Изпълнена съм с толкова надежди,дано успеем.И да не забравя в Майчин дом Варна условията са супер, ако знаете какво инвитро отделение имат...браво на тях.
Дано това да е твоя опит! Успех  :)
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #315 -: Октомври 03, 2008, 10:58:24 am »
Включвам се и аз. Вчера се видях с док и от утре съм на фостимонче по 2 на ден. На 07.10 преглед и продължаваме. Предполагам, че пак тогава някъде ( 07-08.10) ще ми влеят и имуновенините. Успех на всички. Лорка, ти при кой лекар ходеше, че не ми се рови сега и темичките  :oops:

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #316 -: Октомври 03, 2008, 11:23:49 am »
 Стискам ви палци, момичета!!! Нека има много положителни тестове и растящи коремчета!!! :wink:

« Отговор #317 -: Октомври 03, 2008, 11:26:59 am »
Успех, момичета!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #318 -: Октомври 03, 2008, 11:27:53 am »

Бранка,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #319 -: Октомври 03, 2008, 14:10:55 pm »
Е, дойде и моят ден!Днес в 21.00 - Прегнилче /или по-точно безбожно скъпия му заместител!/ - неделя в 9.00 ми е пункцията!!!Док каза около 4-5-6 ще извадел!Мисли в дясно въобще да не ги пунктира /така се изрази/, въпреки че и там има 1-2 добри екземпляра!Не знам защо!!!Не е ли по добре колкото се може повече да се извадят?!Мисля да питам!Аз разбрах, че се вадят всички и от тях си избират!Иначе ако ги оставят вътре някои, няма ли опасност от образуване на кисти?! 8O