0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #440 -: Октомври 07, 2008, 20:10:55 pm »
Зацапването беше еднократно по тоалетната хартия, но като се има предвид, че миналия вторник ми беше трансфера, май вече е късно за имплантационно зацапване, което ме навежда на мрачни мисли. Опитвам се да се държа. Благодаря ви момичета!
  Буба,щях да ти пиша още днес за симптомите,че ги имах същите по това време,в последствие разбрах ,че подуването след трансфера е добър знак,док ми каза.За зацапването не се трежож,аз имах от 9-ти ден , в продължение на 4 дена, обадих се на док,и той ми каза :Спокойно ,няма да ти дойде! Така и стана.После ми казаха, че било от образуването на плацентите.Стискай зъби,ще видиш че всичко ще е наред. :)
« Отговор #441 -: Октомври 07, 2008, 20:18:12 pm »
Момичета, благодаря ви за куража!
« Отговор #442 -: Октомври 07, 2008, 20:24:45 pm »
Леле момичета вие направо ме стреснахте,вчера изследвах естрадиола и е 169 при реф.40-606,дали има начин да се смъкне някакси,утре ще ходя при док да видим какъв е плана и да ли другия месец ще започвам и аз най-накрая,имам поликистоза и така ме е страх и от хиперстимулация и от какво ли още не.
« Последна редакция: Октомври 07, 2008, 20:27:40 pm от ninkata1 »

« Отговор #443 -: Октомври 07, 2008, 21:26:07 pm »
Ninkata, естрадиола трябва да е нисък в първия ден на менструацията, след потискане, и ако е достатъчно нисък започваш стимулация. Имаше ли при теб потискане до сега, и този месец ли ще почвате стимулация, или следващия? Аз нещо не разбрах  8O

« Отговор #444 -: Октомври 07, 2008, 21:30:24 pm »
Красита сега след това което написа май се поуспокоих,значи аз ще започвам може би другия месец,а вчера пусках хормони за да имам актуални излседвания и утре да ги нося на док,сега разбрах че той спада след като е бита инжекцията за потискане. :bighug:

*
« Отговор #445 -: Октомври 07, 2008, 21:36:41 pm »
Имам вяра,радвам се че се появи..Аз също започвам да се притеснявам за леката..Няма я още ,а другата седмица съм на преглед.. Дано дойде,но виждам че и така може.. Пожелавам ти много успех!

И на мен това ми беше голямото притеснение,но Стаменов каза,4е съм готова и в4ера запо4нахме.Не се притеснявай!На теб сложиха ли ти дефирилина?
Успех!С поликистоза ли си?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #446 -: Октомври 07, 2008, 21:41:18 pm »
Според мен док сега ти е пуснал контролно хормони, за да започне тепърва потискането, и после вече стимулация. Няма за какво да се притесняваш, спокойно :)

*
« Отговор #447 -: Октомври 07, 2008, 21:58:46 pm »
Момичета, влизам само набързичко, за да ви прочета и да се повълнувам малко с вас! Искам да пожелая на всички ви много късмет, спокойствие, леки стимулации и пункции и успешни трансфери! А после - всички с най-малко по две бебчета! Стискам ви палци!
Киара, на теб - специални поздрави! Денди - същото се отнася и за теб!

*
« Отговор #448 -: Октомври 07, 2008, 23:19:05 pm »
Дани, ти си рекордьорка. Хайде и мама рекордьорка след има-няма 8 месеца!   :D

Вики_ват, ако имате малко сперматозоиди, възможно е затова да не са се оплодили яйцеклетките. Точно при намален брой се прави икси. Ако бъркам, нека ме поправи някое момиче! Три са ти напълно достатъчни.  :wink:

Бубе, не губи още надежда!  :bighug:

« Отговор #449 -: Октомври 08, 2008, 12:56:24 pm »
Днес ми сложиха първите инжекции, момичета. Много се вълнувам, започва се най-после! Дано напълним темата с положителни резултати!  :crossfingers:

« Отговор #450 -: Октомври 08, 2008, 13:19:55 pm »
Кrassita, много късмет и дано да ни зарадваш с положителен резултат!
« Отговор #451 -: Октомври 08, 2008, 13:24:05 pm »
здравейте момичета, и аз да се отчета
утре , петък ми е 10 ден от стимул. и док. ще ме види на ултрашал.От кръвните изсл. до сега обаче няма никаква промяна на хормоните-странна работа.Да видим ,при  моята диагноза-нам.яйчн.резерв  и при силна стимулация какво ще излезе.Вярвам ,обаче,че все ще докарам няколко яйчица - няма да се излагаме я...
Желая успешен трансфер на DannyS , Viki_vat -той  май беше днес ,ако се не лъжа ,и много спокойствие и положителни емоций.
 Buba_ste , желая ти  от сърце скоро да се похвали с двете чертички

На всички момичета в процедура,започнали или чакащи пожелавам вяра и успехи

Очакваме те бебче
« Отговор #452 -: Октомври 08, 2008, 13:26:47 pm »
Krassita ,хайде да ти е на късмет новото начало и накрая да видиш двете чертички
Очакваме те бебче
*
« Отговор #453 -: Октомври 08, 2008, 13:30:51 pm »
Имам вяра,радвам се че се появи..Аз също започвам да се притеснявам за леката..Няма я още ,а другата седмица съм на преглед.. Дано дойде,но виждам че и така може.. Пожелавам ти много успех!

И на мен това ми беше голямото притеснение,но Стаменов каза,4е съм готова и в4ера запо4нахме.Не се притеснявай!На теб сложиха ли ти дефирилина?
Успех!С поликистоза ли си?

Днес ми дойде. С лукрин депо от 28.09.На 15.10 имам час и започва стимулацията..Дано Е2 да ми е нисък тогава,но все ще се оправят нещата.. Нямам поликистоза ,но за сметка на това си имам пълен комплект високи антитела :) Ще правя и вливания на имуновенин и интралипид..

Успех на всички и ще се моля днес за Вики и Дани!
« Отговор #454 -: Октомври 08, 2008, 15:17:28 pm »
Кrassita, много късмет и дано да ни зарадваш с положителен резултат!

Благодаря ти! Изпълнена съм с надежда, сега работя и по въпроса с оптимизма :)
Късмет на всички момичета!

« Отговор #455 -: Октомври 08, 2008, 15:53:21 pm »
Момичета може ли да попитам кога най-рано може да се направи теста след трансфер и дали е нормално да имам болки в корема и подуване.Може ли да е от утрогестана това подуване?
*
« Отговор #456 -: Октомври 08, 2008, 16:04:38 pm »
Момичета може ли да попитам кога най-рано може да се направи теста след трансфер и дали е нормално да имам болки в корема и подуване.Може ли да е от утрогестана това подуване?
Можеш да направиш кръвен тест най-рано 10 дни след трансфер (може и по-рано, но не е за предпочитане, защото не винаги е достоверен). А болките в корема и подуването кога ги получи? Мисля, че най-добре е да се обадиш на док, защото понякога нищо не значат, но понякога са предвестник на хиперстимулация.
Успех и дано подуването ти е за нещо хубаво!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #457 -: Октомври 08, 2008, 16:07:33 pm »
Здравейте,
от тичане по доктори не ми остава време да се разпиша и аз. На мен в понеделник ми дойде цикъла, във вторник при доктора - преглед и изследвания сутринта, след обяд-резултатите и начало на стимулацията. Стимулацията ще е с Гонал 150 ( 2x75) и продължаваме с Decapeptyl-a сутрин. Вече започнаха да ми омръзват тия инжекции, но трябва да се стягам, защото явно няма да свършат скоро. Много се притеснявах за Гонала, но засега нямам някакви особени реакции, като се изключи една лека замаяност и сънливост. В петък съм на първи преглед - тогава ми е четвъртият ден. Ами това е засега от мен. УСПЕХ на всички! :D
*

Aubergine

« Отговор #458 -: Октомври 08, 2008, 16:22:03 pm »
Здравейте,
днес бях на преглед, единият яйчник нищо не е образувал, другият "има фоликули, но малки", каза док, не спомена колко са.
Увеличи ми Менопура на 4 ампули, в неделя съм пак на преглед.
Каза, че има шанс..
 :?
Пред асансьора ме заприказва едно момиче, казах, че съм с Менопур и то каза, че е правило стимулации с всички видове хормонални лекарства и от Менопура образувала един-единствен фоликул, при това кух..
Направо си се вкиснах, да си призная. Върнах се в един филм от 2004 година, когато ми прекратиха стимулация поради недобър яйчников отговор. Тогава бях с Гонал.
И чувството за дежа вю не ме напуска.

Пожелавам успех на всички!
*
« Отговор #459 -: Октомври 08, 2008, 16:29:19 pm »
Здравейте,
днес бях на преглед, единият яйчник нищо не е образувал, другият "има фоликули, но малки", каза док, не спомена колко са.
Увеличи ми Менопура на 4 ампули, в неделя съм пак на преглед.
Каза, че има шанс..
Пред асансьора ме заприказва едно момиче, казах, че съм с Менопур и то каза, че е правило стимулации с всички видове хормонални лекарства и от Менопура образувала един-единствен фоликул, при това кух..
Направо си се вкиснах, да си призная. Върнах се в един филм от 2004 година, когато ми прекратиха стимулация поради недобър яйчников отговор. Тогава бях с Гонал.
И чувството за дежа вю не ме напуска.

Пожелавам успех на всички!

Знам,че е трудно ,но опитай да повярваш че този път ще е различно.. Предгъдка!