0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #820 -: Октомври 24, 2008, 22:44:22 pm »
Мисинка, мила, знаеш, че съм с теб!
Целувки и се пази! :bighug:

Успех на всички момичета, да напълните темата с  :bfp:
*
« Отговор #821 -: Октомври 24, 2008, 23:00:54 pm »

misi, успех на трансфера и ще чакаме добри резултати.  :D Днес сме се разминали в клиниката може би защото са те свалили на 3-я етаж. Аз започнах от днес стимулация.

Aubergine, Krassita браво за хубавите ембриончета. Успех и скоро да се похвалите с положителни резултати! :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #822 -: Октомври 24, 2008, 23:05:39 pm »
Миси, силно стиснати палци от мен!!!

:bighug: :crossfingers:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #823 -: Октомври 24, 2008, 23:46:30 pm »
Успех на всички!Късмет и Сила,  :grouphug:Дами!

Миси :heartbeat: вярвам, искам и искренно се моля, това да е вашя път!
С теб съм!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #824 -: Октомври 25, 2008, 10:15:59 am »
Леле, колко много познати и непознати, мили и обичани от мен хора са ми писали за късмет и се надяват и чакат заедно с мен. Благодаря Ви момичета! :balk_81:
Снощи се чухме с док, яйцеклетката е оплодена и се разивава много добре.
Вчера си взех и повторното изследване на антифосфолипидните антитела и са в норма, та може да ми се размине фраксипарина, ама да видим док какво ще каже. Сега чакам да се обадят да ми кажат кога ще е трансфера.    :balk_600:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #825 -: Октомври 25, 2008, 10:18:44 am »
Не му се плаши толкова на тоя Фраксипарин, само може да ти е в полза! :kiss:
Чакам добри вести от теб!
Успех, Мисинка!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #826 -: Октомври 25, 2008, 10:24:35 am »
Misi успех мила  :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #827 -: Октомври 25, 2008, 11:11:35 am »
Момичета, непрекъснато ви чета, но не пиша много в тази тема, тъй като не съм в процедура и май скоро няма да бъда!  :( Искам само да ви пожелая много късмет и успешни процедури! Дано има само положителни постове в темата!
По повод пункциите на ЕЦ - говорила съм и с д-р Стаменов и с д-р Владимиров. В случай, че е напълно на ЕЦ и има само една яйцеклетка д-р Стаменов предпочита и препоръчва пункция без упойка, но винаги пита преди това, казва, че няма смисъл от упойка, тъй като болката е търпима, а процедурата лесна, а пък и така спестяваме около 200 лв май беше! :wink: Д-р Владимиров май винаги прави с упойка, независимо колко са яйцеклетките, казва, че така е по-спокоен, като работи, а пък и за пъзлите, като мен е по-добре!  :wink: Но, както и да е! Ние сме свикнали да издържаме на всичко в името на нашите мечти! Още веднъж успех на всички момичета!!! :goodluck: :crossfingers: :bfp: :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #828 -: Октомври 25, 2008, 11:22:10 am »
Миси, пожелавам ти успех:)

Момичета, дано всички имате поводи да се усмихвате след процедурите си:)
« Отговор #829 -: Октомври 25, 2008, 11:34:00 am »
Миси успех мила в понеделник! :crossfingers:
« Отговор #830 -: Октомври 25, 2008, 11:44:49 am »
Миси успех и късмет и от мен както и на всички момичета в процедури и очакване :bighug:

*
« Отговор #831 -: Октомври 25, 2008, 12:16:35 pm »
Миси, успех и от мен.
Пожелавам ти :bfp1: и накрая хубавo(и) и здраво(и) бебче(та) :babyflips: :babyflips:.
*
« Отговор #832 -: Октомври 25, 2008, 12:29:10 pm »
Миси успех и дано от тук нататък имаш поводи само за усмихване! :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :bighug:

« Отговор #833 -: Октомври 25, 2008, 15:19:58 pm »
Здравейте отново момичета!Днеска бях на преглед след моят неуспешен опит на 20.10 и съм малко разочарована защото няма да почваме веднага втората процедура която ще е икси този път а чак на 11.11 защото имам един не спукан фоликул с диаметър 12мм и док. реши че е по-добре да пия пак регулон за да не стане по-зле а иначе всичко друго си е в норма и можеше да започнем още тази седмица  :balk_144: така ме е яд че няма и накъде повече ама щом така е трябвало да стане няма начин.Сега като пия пак регулона дали няма по малък шанс за успех като се блокират яйчниците защото съм чувала че било по-хубаво когато са били стимулирани веднъж от предходния цикъл?

Миси страхотни новини  :balk_46:,успех ти желая на теб и на всички в процедури и дано да има само +++++ резултати.
« Отговор #834 -: Октомври 25, 2008, 15:29:08 pm »
Моят втори трансфер мина днес. Малко съм разочарована и обезверена. От общо 7-те ембриона, които имах, само 1 беше станал на "почти" бластоцист както се изрази ембриологът, и беше подходящ за трансфер днес. Останалите 6 бяха много зле и казаха, че нито един не става за замразяване. Не знам какво да си мисля - стартирах с 11 яйцеклетки, от тях се оплодиха 9. На трети ден само 2 от деветте бяха на перфектни 8 деления, и още две почти идеални. На пети ден само една годна, другото не става за нищо. Щом тези отвън са спряли развитието си, това дали означава че и трансферираните на трети ден не се развиват повече? А и този "почти" бластоцист днес кой знае колко ще изкара. Общо взето нещата не са добре :(

*

Aubergine

« Отговор #835 -: Октомври 25, 2008, 16:26:58 pm »
stella_k , не се тревожи за Регулона, няма да ти намали шанса. Щом трябва ще го пиеш, пък и ще починеш малко. То кой ти го казва - аз сигурно ще тропам с крака от яд, защото и на мен ще ми се иска да почна веднага.. Но - нямаме избор, освен да си слушаме докторите.

krassita , а така, хубава работа, сега ме хвърли в див размисъл и ще звъня на док да питам моите как се развиват :(
А ти се успокой, в крайна сметка те са трансферирали най-хубавите онзи ден! Тези, които са останали не са най-качествените и затова не се развиват добре или моята логика поне е такава. :?

редакция:Мдам, правилна ми е "логиката", но все пак докторът ми каза, че щом не са ми се обадили да ме питат за замразяване, вероятно и моите са спрели да се развиват. На въпросът ми "значи ли това, че и трансферираните са спрели", докторът ми се скара чак -  да не си мисля глупости и каза, че няма такова нещо. Оф,нямам сили да се притеснявам вече - каквото такова, така или иначе имам нагласа за втори опит. :)

На всички - повече спокойствие и позитивност, че тия нерви ще ни трябват за друго :babyflips:

« Последна редакция: Октомври 25, 2008, 16:38:00 pm от Aubergine »
*
« Отговор #836 -: Октомври 25, 2008, 16:35:50 pm »
Снощи се чухме с док, яйцеклетката е оплодена и се разивава много добре.
Браво Миси  :balk_46:,желая ти успех! yahoo_17

Щом тези отвън са спряли развитието си, това дали означава че и трансферираните на трети ден не се развиват повече?
Не!А и те са избрали най-хубавите за първия трансфер. :goodluck:

Аз започнах от днес стимулация.
Фауна,желая ти успешен старт и щастлив финал!
*
« Отговор #837 -: Октомври 25, 2008, 21:02:04 pm »
здравейте!
при нас от 20 извадени яйцеклетки, са се оплодили 18. засега мисля, че нещата вървят добре. трансфера май ще е в понеделник. докторът каза, че при тази бройка може да се пробва трансфер на 5-ти ден, но тъй като това ще ни струва още 430лв., смятаме а се откажем от този вариант и да направим трансфер на 3-ти ден. днес ми биха четири инжекции в корема (забравих как се казваха), за хиперстимулацията, която се получи. сега коремът ми е подут, но иначе след пункцията чувствам голямо облекчение в яйчниците. фраксипарин ми биха също и ми увеличиха утрогестана по 8 на денонощие - 3x2x3. вече нямам търпение да си ми ги върнат (не повече от два) при мене на топличко :D.
Krassita и Aubergine, аз нямам опит, но си мисля, че щом докторите ви не са ви казали, че има нещо безпокоително, значи наистина няма! УСПЕХ на всички!
*

Aubergine

« Отговор #838 -: Октомври 25, 2008, 21:19:04 pm »
Miriam, браво! Скоро и ти ще си в групата на чакащите :)

Аз се сетих защо нямаме за замразяване - SDI тестът ни не е от най-добрите, 20,3 % са сперматозоидите с фрагментирана ДНК и вероятно това е причината да не се развиват ембрионите.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #839 -: Октомври 25, 2008, 21:33:14 pm »
Miriam, страхотен резултат!
За първи път чувам за доплащане за бластоцистен трансфер?! Изумена съм!
Пожелавам ти късмет!

Aubergine, не за всичко има обяснение, още повече че резултата от СДИ не ви е лош.
Принципно критерия за замръзяване са перфектни бластоцисти, но има случаи при по-ранен трансфер (2 ден) да се замръзят и 2-двевни ембриони с потенциал.

Успех момичета!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com