0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #740 -: Октомври 21, 2008, 22:31:41 pm »
Момичета дайте малко съвет на кой ден най рано може кръвния да покаже дали има бременност.Днес пуснах ЧХГ така ми бяха казали и малко съм притеснена 2.60 ден 5 от първия трансфер и 3 ден от втория трансфер :(

Лора, много рано бе момиче!  :D Поне 8-ми ден изчакай да стане. Последно кога се слагала прегнил?
*
« Отговор #741 -: Октомври 21, 2008, 22:33:53 pm »
Лорче, много рано за тестове. 10-11 ден след трансфера трябва поне да дойде. Дай им време да се имплантират на ембриончетата!  :wink:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #742 -: Октомври 21, 2008, 22:37:25 pm »
Аз нещо не мога да разбера тази работа с деферилина.
Когато аз бях на дълъг протокол на 21 ден ми сложиха диферелина и от първи ден на цикъла почнах стимулацията.А когато бях на къс протокол почнахме от по-късен ден и оргалутран.
Това някакъв среден вариант ли е хем си на блокаж с депо от 21 ден на предходен цикъл ,хем почваш към 6-7 ден стимулацията.
Аз сега  също съм в Надежда, но съм правила там само лека стимулация от 7 ден без антагонисти и един естествен цикъл.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21
Като при къс може и вместо микродози всеки ден, Оргалутран или Цитротид 5-6 ден от стимулацията, та до пункцията.
Има още няколко варианта на дългия, но класическия дълъг е като на линка горе.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #743 -: Октомври 21, 2008, 22:46:09 pm »
Прегнила ми е сложен на 11.10
А ЧХГ го пуснах с още два хормона така искаше доки и в неделя пак да пусна.
Знам че днес е рано но малко се натъжих.А имам и чувството че да утру ще ми дойде :(
*
« Отговор #744 -: Октомври 21, 2008, 23:20:55 pm »
Лорче, мила, не се отчайвай още! И аз мисля, че е рано и искрено се надявам скоро да имаш повод да се похвалиш.
Наистина ми е много чудно защо те карат толкова рано да пускаш ЧХГ, но явно в тази клиника така се практикува (при Щерев беше нали?). Поне така съм чувала. Явно док си вади някакви заключения.
Успех и стискам палци!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #745 -: Октомври 22, 2008, 00:02:17 am »
Лорче, натъжаването без повод е строго забранено. Изчакай още няколко дена и мисля, че тогава ще имаш повод да се радваш.  :bighug:

*
« Отговор #746 -: Октомври 22, 2008, 09:47:45 am »
Лорче стига лоши мисли!!! :bighug:
« Отговор #747 -: Октомври 22, 2008, 09:49:00 am »
Незнам явно доки нещо следи защото миналия път само ми казаха да направя теста на датата.Сега в неделя пак трябва да пусна ЧХГ.Тя и доки вчера каза да не си вадя изводи от този резултат защото е още рано.
Благодаря ви за утешителните думички много сте мили  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #748 -: Октомври 22, 2008, 10:09:58 am »
Лора,още е мнооого рано.Щом и доки ти е казала да не си правиш прибързани изводи,послушай я  :P и се успокой!
*
« Отговор #749 -: Октомври 22, 2008, 10:12:00 am »
Лора, стискам палци! :D
« Отговор #750 -: Октомври 22, 2008, 11:03:59 am »
Здравейте момичета!Отново имам нужда от вас.И аз започнах стимулация.Първо декапептил.Днес ми беше шеста инжекция и минаха вече четири дни откакто спрях марвилона.Доки ми каза да му се обадя на първия ден от цикъла за да ми каже кога да отида.Но все още няма развитие а се е случвало да ми закъснява много повече.Имам още четири инжекции в мен незнам какво да правя.Разчитам на вашата помощ за да не безпокоя доктора и без друго са достатъчно заети.Ако на някои му се е случвало или може ли да продължа без цикъл?
Много успех желая на всички!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #751 -: Октомври 22, 2008, 11:14:46 am »
Момичета дайте малко съвет на кой ден най рано може кръвния да покаже дали има бременност.Днес пуснах ЧХГ така ми бяха казали и малко съм притеснена 2.60 ден 5 от първия трансфер и 3 ден от втория трансфер :(

Резултата ти не е 0?! Аз имах такова чхг на същия ден. По принцип е много рано за каквито и да било изводи. Но от сърце ти желая успех. Повтори теста поне на 10-и ден.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #752 -: Октомври 22, 2008, 11:19:06 am »
ДЕЗИ, по принцип мисля ,че щом спреш Марвелона трябва да ти дойде до едан седмица най-късно. А бях по същия начин и ми бяха казали ако не ми дойде до 10-тата инжекция Декапептил да се обадя да ми дадат още. Декапептила явно не трябва да се спира, но и без цикъл няма как да се започне.
*

Aubergine

« Отговор #753 -: Октомври 22, 2008, 11:37:31 am »
Здравейте.

lora110 наистина е рано, не се натъжавай още. Стискам палци за  :bfp1:

Снощи докторът ми се обади да ми каже, че са наболи 11 яйцеклетки. А днес ми звънна ембриоложка от клиниката - 9 са оплодените  :) Утре ще ми се обадят да ми кажат как се развиват и кога ще е трансфера. Записаха ме и за акупунктура /Тома Неверни съм аз и хич не връзвам на такива неща, не знам как се реших :lol:/

Пожелавам късмет на всички, усмивки през днешният хубав ден!

*
« Отговор #754 -: Октомври 22, 2008, 11:54:14 am »
Aubergine успех!
На мен пункцитята ще ми е в петък - довечера мъжът ми ще ми бие в 20.00ч. Ovetril-а. При това положение вероятно трансферът ще е в неделя - още не са ми казали.
Хайде успех момичета! :D
« Отговор #755 -: Октомври 22, 2008, 13:19:59 pm »
Aubergine, при теб нещата са точно като при мен. Имах 11 яйцеклетки, от тях се оплодиха 9. Утре в 14:30 ми е трансфера. Нямам идея колко ще ми трансферират, никакви подробности не знам.
Марилина, пусни си едно ЧХГ - самият факт, че 17 дни след трансфер нямаш цикъл, е много добър знак. Желая ти успех!
Miriam, трансферът ти сигурно ще е в понеделник, защото денят на пункцията го броят за нулев. Затова събота ще е ден 1, неделя ден 2, и понеделник ден 3. Успех!

*
« Отговор #756 -: Октомври 22, 2008, 14:44:40 pm »
Благодаря за информацията Krassita! Добре, че си пуснах отпуск и понеделник. :wink:
*
« Отговор #757 -: Октомври 22, 2008, 17:08:22 pm »
Успех на всички, на които им предстоят пункции, трансфери или стимулации!!!
Ще стискаме палци -  :crossfingers:
Марилина - направи кръвен. Уринните не винаги отчитат правилно!!!Не пречи на твоя глава да си пуснеш едно ЧХГ в някоя лаборатория.
« Отговор #758 -: Октомври 22, 2008, 19:36:45 pm »
  Ето ме и мен отдавна не бях писала но....имам въпрос предстои ми икси сега съм на-пурегон,пия го от 11.10,док. ми каза да отида при него на 14 ден от началото на първото хапче,това се пада сега в петък....може ли да ми каже някой какво ме чака от тук нататък в общи линии...Мерси предварително :)
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #759 -: Октомври 22, 2008, 19:58:55 pm »
Хапче Пурегон??????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Дали не си в грешка на лекарството?