0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #660 -: Октомври 18, 2008, 16:31:16 pm »
Момичета моля ви помагайте,направо изпаднах в паника.Днес ми е 12 ден след трансфера и преди малко като бях до тоалетната имах леко зацапване,на какво може да се далжи това?Направо полудях а и мойта докторка не е на работа сега да е попитам.Според вас нормално ли е това?Също така имам и леко придърпване ниско долу.
*
« Отговор #661 -: Октомври 18, 2008, 16:52:39 pm »
Стела,аз не искам да давам глупави съвети,затова ще ти кажа какво бих направила аз на твое място.. 12 ден след трансфер,при това положение бих направила тест за бременност,защото много момичета така са започнали бременността си -с кървене.Знам ,че е страшно и неприяно ,но се опитай да се успокоиш.Дано е +
*

Aubergine

« Отговор #662 -: Октомври 18, 2008, 17:15:45 pm »
Здравейте,
и моята стимулация приключи, днес ми беше последната инжекция, утре вечер - Прегнил и пункция във вторник сутрин. /Прегнил вече има в МЦ Надежда/.
krassita, и аз имам един 20, 2х19, и множество по 16-17 мм, и моят естрадиол е 2 хиляди и нещо - утре пак ще го изследвам. Доколкото разбрах трябва да е повече, за 13-те ми фоликула /а бяха 9/. Не се притеснявай, макар, че знам, че не е възможно Слушаме си докторите и това е.
Пожелавам ти лека пункция и ще чакам да споделиш как е минало :balk_602:

Мен ме притеснява тънката ми лигавица - "8, към 9 мм". Не се е удебелила от сряда.. Но нищо не мога да направя сега.

Днес ме преглежда д-р Персенска, направи ми и сондаж, след като заявих, че не знам какво е това :lol:  Аз я харесвам засега - поне нямам причина да съм недоволна.

JESSY, всички сме напрегнати и ни избива я на рев, я на викане, аз съм изнервена и ме дразнят дребни неща.. Опитай се да си по-спокойна за утре, стискам палци!
roro стис и на теб, не се шашкай - нищо лошо не се е случило!

stella_k , силно се надявам и вярвам, че всичко  е наред, все пак звънни на лекарката ти, това, че не е на работа не би трябвало да е причина, да не я потърсиш.  :crossfingers:

Пожелавам успех на всички!

« Последна редакция: Октомври 18, 2008, 17:19:58 pm от Aubergine »
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #663 -: Октомври 18, 2008, 17:43:18 pm »
Краси, Патладжанче - отлични резултати, айде така да е докрая.
Стела, дано това кървене да е имплантационно зацапване. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #664 -: Октомври 18, 2008, 19:11:47 pm »
Момичета моля ви помагайте,направо изпаднах в паника.Днес ми е 12 ден след трансфера и преди малко като бях до тоалетната имах леко зацапване,на какво може да се далжи това?Направо полудях а и мойта докторка не е на работа сега да е попитам.Според вас нормално ли е това?Също така имам и леко придърпване ниско долу.
Аз съм 11 ден след трансфера.Сутринта имах кафеникаво зацапване, което продължава и до сега.Имам чувството,че се засилва и от време на време имам ПМС.Страх ме е,че до утре ще премине в цикъл. 8O
Звънях на док, той каза продължаваме лекарствата до теста, който трябва да направя на 22!!!  :crossfingers:
« Отговор #665 -: Октомври 18, 2008, 19:54:19 pm »
Вики, Стела, желая и на двете ви това да е имплантационно зацапване, а не цикъл.  :goodluck: :bighug:

*
« Отговор #666 -: Октомври 18, 2008, 20:41:30 pm »
Много ви моля момичета,недейте да отписвате нещата и да се навивате така.. Всичко ще е наред в крайна сметка..Вярно ,че не е добре зацапването,но не забравяйте че сте тъпкани с всевъзможни препарати,почти няма общо с обикновения цикъл на една жена.. Аз например от един прост сондаж за две секунди и вече 4 ден кафенея по малко.. Много ви прегръщам!
*
« Отговор #667 -: Октомври 18, 2008, 22:50:33 pm »
На добър час на пункциите в понеделник :goodluck: yahoo_17!
Болните да оздравяват, няма страшно :D!
Аз мисля, че след десети ден кръвен тест за бременност може да е показателен за причинта за зацапването, така няма да се измъчвате с тревога, стискам палци :crossfingers: yahoo_17!!!

Косето е на небето.
« Отговор #668 -: Октомври 19, 2008, 00:36:52 am »
Страхотна групичка сме!
За да не пропусна някой - на момичетата след трансфер пожелавам само ++++++ тестове, много спокойствие и усмивки, на тези преди пункция - да излюпят мноооооооооого яйчица, а тези като мен, които още се боцкат, да не ги боли като се  :needleani: и много усмивки да има след прегледите, т.е всичко да върви нормално!

А тези с положителните тестчета да не се спотайват - да драскат по някое редче тук за кураж!
*
« Отговор #669 -: Октомври 19, 2008, 00:47:19 am »
Аз не съм с положителен тест, но този месец ще правя трансфер на замразени. Сега ще треперя дали ще оцелеят поне 3, че толкова само могат да ми върнат. После ще си мисля дали са се закрепили. Въобще, все ще си намирам причини да потъвам в дълбоки размишления.  :lol:

Момичета, стискам палци още много от вас да се похвалят с две чертички.  :grouphug:

« Отговор #670 -: Октомври 19, 2008, 00:53:31 am »
blue_sky, май с теб сме "нощни птички"  :lol: Всичко е изпозаспало!
Колко ще размразявате? че при мен при замразения, от размразени 3 бр. само 1 започна да се развива, та него си ми върнаха. Само че аз го бях отписала опита още преди това, та .... сега съм си пак в редовна процедурка.
*
« Отговор #671 -: Октомври 19, 2008, 01:04:48 am »
4 имам, барбаронче. И аз много не разчитам на тях, ама не се знае. Нищо не губя. В момента само някакви прогестеронови лепенки лепя и ми пуснаха на 3 ден хормони.  :wink:
Много се радвам, че не ми се налага пак сама да се бода. Иначе давам да ми се бият колкото си искат инжекции, ама много ми беше гадно, като трябваше сама да си ги слагам.  :lol:
« Последна редакция: Октомври 19, 2008, 01:13:31 am от blue_sky »

« Отговор #672 -: Октомври 19, 2008, 01:25:44 am »
Хайде, дано да се развият всичките, та да имате избор. И аз така си виках - нищо не губиш, само 1-2 прегледа имах преди това.
Уф, за боцкането - не ми говори! Обаче пък като си ги слагам аз - не ме боли въобще. Само ме е страх! Аз всъщност си стискам мястото, където ще боцкам, та измествам центъра на болката  :lol:
*
« Отговор #673 -: Октомври 19, 2008, 01:48:45 am »
И аз като теб с боцкането. То не ме боли, а самата мисъл ми беше гадна. Глезотийки. Моите все на корема ги слагах. Добре, че съм хубаво подплатена там.  :lol:

Благодаря за пожеланието! Аз сега се оттеглям, че и книжка имам за четене.  :wink:

« Отговор #674 -: Октомври 19, 2008, 08:33:56 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата, много  :bighug: и дано всичко да се оправи.Viki желая ти на 22 да се похвалиш с  :bfp: и аз разбира се  :balk_600: на 20.Цяла нощ не мигнах от притеснения и нерви но да чукна на дърво не сам имала след това зацапване,дано да е спряло.На всички момичета в процедура желая много късмет и  :goodluck: и само ++++++++++ резултати!
*
« Отговор #675 -: Октомври 19, 2008, 08:44:35 am »
Стела,Вики,аз имах еднократно зацапване на 10ти ден и след това 2-3 дена утрогестана,който изтича беше съвсем леко оцветен.На 13ти ден имах положителен резултат.Така,че успех,момичета!

Красита,Патладжанче,успех утре на пункциите!
*
« Отговор #676 -: Октомври 19, 2008, 11:24:50 am »
Добро утро момичета :) Надявам се вече никакви зацапвания да няма,пък ако има,да не значат нищо сериозно.. На всички боцкащи се успех и хубави яйчица,а на чакащите пожелавам да не усетят времето и скоро да видят чаканите резултати :) Лек ден на всички!
« Отговор #677 -: Октомври 19, 2008, 12:21:31 pm »
Добро утро и от мен, и благодаря за пожеланията. Голям страх ме тресе за пункцията - само при мисълта за процедура с упойка ми настръхва косата. Сега отивам да си купя лексотана, който трябва да изпия днес, за да се успокоя преди процедурата. Дадоха ми и рецепта за упойката - много странно, не знаех че аз си я купувам. От преднизолона пък се събуждам сутрин трепереща от глад, и цял ден ям като побъркана. Как ще стигна утре до клиниката гладна и жадна не знам.

« Отговор #678 -: Октомври 19, 2008, 12:29:25 pm »
Няма страшно от упойката бе! Спокойно!
За глада - не знам дали е от преднизолона, но и аз по-предния път бях така - глааааааааад! Но се издържа до пункцията - къде ще идеш  :lol: :lol: :lol:
Обаче като се събудиш от упойката - какъв глад ще е тогаваааааааааа - ще видиш!
Успех утре на пункцията! Важен е резултата от нея! Чакаме да се похвалиш!
« Отговор #679 -: Октомври 19, 2008, 14:02:23 pm »
Лора110, какво стана с теб? Оздравя ли? Мина ли и втория трансфер?