0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #700 -: Октомври 20, 2008, 12:34:26 pm »
Здравейте!
Днес със сигурност приключи надеждата ни за успех!Първият ни опит ИКСИ завърши с неуспех!Днес направих кръвен тест - 0,100 - отрицателен.
Но, борбата продължава!
Успех на всички в процедури и чакащи резултати!!!
Надежда винаги има!!!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #701 -: Октомври 20, 2008, 12:44:16 pm »
viki_vat , много мъчно  :(.
Горе главата и следващия път успех. Мечтите се сбъдват! Вярвай, доброто предстои!
никога не отстъпвай на принципите си!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #702 -: Октомври 20, 2008, 13:35:22 pm »
viki_vat,   :bighug:
знам как се чувстваш и каквото и да ти кажа в този момент е малко.
Добре, че си настоена оптимистично и вече гледаш към следващия опит.
Борбата продължава...  :crossfingers:
« Отговор #703 -: Октомври 20, 2008, 14:08:30 pm »
Вики,важното в момента е че вече гледаш към нов опит и продължаваш смело напред. :bighug:

*
« Отговор #704 -: Октомври 20, 2008, 15:14:32 pm »
Благодаря ви момичета!!!
Жалко, че не стана от първия път!Но аз не съм се отказала!!!
Вярвам, че всяка от нас ще гушне своето слънчице рано или късно!!!
Обичам ви!!! :bighug:
« Отговор #705 -: Октомври 20, 2008, 15:34:21 pm »
Вики мила много съжалявам  :bighug:
Точно така давай смело напред и някой ден и ние ще успеем да станам мами. :wink:
« Отговор #706 -: Октомври 20, 2008, 15:43:51 pm »
Вики, съжалявам, мила  :(  Борбата продължава!

Моята пункция мина. Извадихме 11 яйцеклетки - 6 ще оплодят ИКСИ, 5 инвитро. Казаха, че и сперматозоидите са много добри. Утре в 11 трябва да се обадя, за да ми кажат как се развиват нещата.

В Щерев правят клизма преди пункцията - малко ме изненадаха и ме хванаха психически неподготвена, но се преживява :)

*
« Отговор #707 -: Октомври 20, 2008, 17:03:45 pm »
Вики,много съжалявам :bighug:
Хубаво е че не си изгубила надежда.
« Отговор #708 -: Октомври 20, 2008, 18:53:51 pm »
Момичета, от клиниката ме попитаха за колко дни искам болнични. Посъветвайте ме, добре ли е да не се ходи на работа след пункцията и трансфера? Знам, че трябва да си почивам, но не ми се и застоява много вкъщи. Ако трансфера ми е в четвъртък примерно, колко дни след него вече е ок да се върна на работа?

« Отговор #709 -: Октомври 20, 2008, 18:55:48 pm »
Направо се сразих днес,тъкмо мъжа ми ми донесе резултатите от ЧХГ-то които са 0,00
Незнам защо всичко се обърка така а и като видях резултата направо ми се искаше да изкрищя.Предполагам че това е краят,утре се обаждам на док. и ще видим какво ще правим за напред,но не се предавам а продължавам докато най-накрая и аз гушна моето малко съкровище.
Вики съжалявам много скапа  :bighug: но съм сигурна че следващият път ще стане не трябва да губим надежда!
Усех на всички!!!
*
« Отговор #710 -: Октомври 20, 2008, 19:40:06 pm »

stella_k и viki_vat много съжалявам!  :(  Сила и кураж момичета, един ден всички ще успеем!  :bighug:
« Отговор #711 -: Октомври 20, 2008, 20:08:08 pm »
Стела, Вики, съжалявам, момичета! Изпитала съм го не един път и знам, но .... само напред - към следващия опит!
Лора, радвам се, че оздравяваш вече! Така трябва!
А хормони и преглед - не ми се е случвало да ме викат два-три дни след трансфер. Не знам. То всъщност от първия трансфер минаха май 5 дни? А бях чула отнякъде, че в някои клиники пускат хормони и май и ЧХГ /ако не се лъжа/ на 5-7 ден. Не знам - правят някакви наблюдения - нали все пак се развиват!
Оле, преди пункцията при Владимиров ми изписаха разхлабително - предния ден! По-гадно нещо от това даже не е и клизмата! Направо............. абе, не излязох от тоалетната следобеда преди пункцията, та до късно вечерта!
А във Варна не правят нито клизма, нито дават разхлабителни.
Красита, въпрос на личен избор е дали ще ходиш на работа. Е, все пак зависи от работата ти - да нямаш физически усилия. При моите опити, първия път не си ползвах болничните, но втория вече си бях в къщи и се помотавах из къщи и наоколо. Та - както го чувстваш ти, няма изрични забрани. Но, за да си по-спокойна, питай лекаря си!

Успех на всички!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #712 -: Октомври 20, 2008, 20:09:44 pm »
Стела съжалявам, но и ти не се предавай, бъди упорита.

Краси, ако ти се почива, още повече, че сега е сезона на грипа и не е добре да се разболяваш, си вземи една седмица болнични. После може да се върнеш и да си продължиш работа, ама по-лежерно и спокойно.
Страхотен резултат от пункцията, дано всички да се оплодят и да си замразиш - е и дано да не ти се наложи после да ги ползваш. Успех!
*
« Отговор #713 -: Октомври 20, 2008, 20:38:54 pm »
Стела:( съжалявам,мила  :bighug:

Красита,много хубав резултат!
Аз бих те посъветвала да си вземеш по-дълъг болничен,а да ползваш колкото ти е необходимо.
Успех!
*
« Отговор #714 -: Октомври 21, 2008, 09:39:51 am »
Вики, съжалявам, мила  :(  Борбата продължава!

Моята пункция мина. Извадихме 11 яйцеклетки - 6 ще оплодят ИКСИ, 5 инвитро. Казаха, че и сперматозоидите са много добри. Утре в 11 трябва да се обадя, за да ми кажат как се развиват нещата.

В Щерев правят клизма преди пункцията - малко ме изненадаха и ме хванаха психически неподготвена, но се преживява :)
Красита, аз си взех 2 седмици болничен, но стоях 5 дни след трансфера в къщи!Моята работа е на стол пред компа и предпочетох да не стоя в къщи и да го мисля!Но това си е личен избор!
Успех!!! :crossfingers:
« Отговор #715 -: Октомври 21, 2008, 11:16:45 am »
Реших да взема 10 дни общо - така ще се падне 5-6 дни след трансфера. Не ми се застоява много, прекалено много ще го мисля.

Аз сега говорих с ембриолога - имам 9 оплодени яйцеклетки от общо 11-те. Каза, че и по двата начина е станало - икси и инвитро. Уж имах антитела и нямаше как да стане естествено оплождане, но ето че може. За мен това е страхотна новина. Утре ще ми кажат кога ще е трансфера.

*
« Отговор #716 -: Октомври 21, 2008, 11:24:34 am »
Бравоооооо!!!
Успех Красита!
*
« Отговор #717 -: Октомври 21, 2008, 11:50:07 am »
Краси успех мила! :crossfingers:

*
« Отговор #718 -: Октомври 21, 2008, 12:02:55 pm »
Успех, krassita !
Нека всичко е ок и да мине леко!
Прегръдки!

Ти при кой доктор си?
*
« Отговор #719 -: Октомври 21, 2008, 12:16:21 pm »
Здравейте и от мен момичета,
Вики, много съжалявам за неуспеха, но хубавото е, че звучиш доста позитивно! Успех по-нататък!
Красита УСПЕХ и на тебе!
Аз да ви кажа нещо зациклих. Хормоналните нива са се вдигнали доста каза доктора и сега ги чакаме да спаднат. Днес пак ми взеха кръв и вчера и в събота. Иначе от дясно имам 10 големи - около 20мм. фоликулчета, а от ляво са 6,7 но не всички са толкова големи - има няколко по-малки.Лигавицата в петък беше 11.5мм. От петък вече не ми бият Гонал-а, а само Декапептил-а сутрин. Поне се чувствам по-добре. Не знам всъщност защо не може да ми направят пункцията като са високи нивата на хормоните, но явно има основателна причина. Не искам да мисля глупости и затова прото си чакам реда - дано да е по-скоро! Хайде успех на всички!