0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #680 -: Октомври 19, 2008, 14:25:23 pm »
Аз пия преднизолон вече месец, но ми се отразява точно обратно - преди закусвах сутрин, а сега нямам никакъв апетит и най-странното е че не ми се яде сладко - аз, дето без него не мога. Само ме гони безсъние и страшна раздразнителност. Постоянно ми е едно тягостно и тъжно и всеки един момент мога да ревна.
Краси, дано пункцията ти е рано сутринта, та да не гладуваш много. Но аз си мисля, че ще си под напрежение, което ще надделее над глада ти.
За пръв път чувам, че сам си купуваш упойката с рецепта, но може би такава е практиката в твойта клиника, а каква ще бъде упойката ти?
Успех утре - дано всичките фоликули да са добри и да се оплодят. :crossfingers:
« Отговор #681 -: Октомври 19, 2008, 14:42:43 pm »
Лора110, какво стана с теб? Оздравя ли? Мина ли и втория трансфер?

Ох миличка все още съм си яко болна затова не писах само спя  :(
Да мина и втория трансфер та вече имам 3 върнати ембриончета.
Аз едвам гледах толкова лошо ми беше и питах доки дали ще правим трансфер и тя бе категорична че трансфер ще има и така сега следва голямото чакане.
« Отговор #682 -: Октомври 19, 2008, 14:46:23 pm »
Успех на момичетата който утре им е пункцията да извадят хубави яйчица. :P
« Отговор #683 -: Октомври 19, 2008, 21:03:51 pm »
Лора, оздравявай бързо, за да могат и ембриончетата да растат и да се захващат здраво където им е мястото!
А това, че спиш постоянно е хубаво - организма ти така се бори с вирусчето!
Стискам палци за след две седмици!
Успех!
« Отговор #684 -: Октомври 19, 2008, 22:09:21 pm »
Пункцията ми е в 9 сутринта, там трябва да съм в 8:15. Упойката ми е Fentanyl - не знам защо трябваше сама да си я купя - все пак струва 2,50 лв :) Явно това е практика, не знам.

*

Aubergine

« Отговор #685 -: Октомври 19, 2008, 23:14:27 pm »
Стиснати палци за теб утре! Съдейки по себе си - сигурно ти е напрегнато, мен от сега ме тресат притеснения. :)
Аз си сложих Прегнила в 22:30, с малко мъжка помощ.
И чакам вторника с разни филми на ужасите в главата, от сорта - фоликулите се спукват преждевременно и т.н. :|

Пожелавам успех на всички! :grouphug:
« Отговор #686 -: Октомври 20, 2008, 09:58:24 am »
Момичета зравейте!Дес трябва да си правя теста,направих го вкъщи,но беше отрицателен и се смазах направо.След това реших да си направя кръвен и току що се върнах,обаче резултат казаха след 18.00 часа и ми стана едно криво че още цял ден ще съм под напрежение.Това е убийствено да седиш и да чакаш.Така се моля да покаже ++++ резултат,но ако не е здраве да е и ще опитам за втори път.Пожелавам на всички много късмет за пункциите а на другите много полужителни резултати.Успех на всички!!!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #687 -: Октомври 20, 2008, 09:58:45 am »
Стиснати палци за теб утре! Съдейки по себе си - сигурно ти е напрегнато, мен от сега ме тресат притеснения. :)
Аз си сложих Прегнила в 22:30, с малко мъжка помощ.
И чакам вторника с разни филми на ужасите в главата, от сорта - фоликулите се спукват преждевременно и т.н. :|

Пожелавам успех на всички! :grouphug:

Не си слагай излишни притеснения! Няма да се спукат, нали за това се слага прегнила да се таймира овулацията!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #688 -: Октомври 20, 2008, 09:59:24 am »
Момичета зравейте!Дес трябва да си правя теста,направих го вкъщи,но беше отрицателен и се смазах направо.След това реших да си направя кръвен и току що се върнах,обаче резултат казаха след 18.00 часа и ми стана едно криво че още цял ден ще съм под напрежение.Това е убийствено да седиш и да чакаш.Така се моля да покаже ++++ резултат,но ако не е здраве да е и ще опитам за втори път.Пожелавам на всички много късмет за пункциите а на другите много полужителни резултати.Успех на всички!!!

Какъв тест използва?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #689 -: Октомври 20, 2008, 10:06:27 am »
ами sure check нали уж са най-добрите
*

Aubergine

« Отговор #690 -: Октомври 20, 2008, 10:21:59 am »

Не си слагай излишни притеснения! Няма да се спукат, нали за това се слага прегнила да се таймира овулацията!
Честно казано, нямаше и да се сетя да се притеснявам точно за това, ако вчера не бях чула подобна история.
Изобщо за пореден път трябва да се убедя, че не бива да слушам нищо и никого - от самото начало ми върви да слушам за неуспешни стимулации и страховити случки и то именно за неща, които точно ми предстоят. 
На теб пожелавам сила да продължиш напред! :)

stella_k , стискам палци да е положителен кръвният тест!

Чакаме krassita да каже как е минала пункцията при нея.

Някой ще ми каже ли как стои въпросът с 00 преди пункция - не ми казаха нищо, за гладна и жадна разбрах, то пък има си хас да се наям преди това.

Хубав ден ви желая и късмет на всички!

*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #691 -: Октомври 20, 2008, 10:27:03 am »
krassita-Успех, миличка !!! :goodluck: :bighug: :crossfingers:
Стискам палци за всички момичета тръпнещи в очакване -УСПЕХ!!!  :bighug:

*
« Отговор #692 -: Октомври 20, 2008, 10:30:34 am »
Стела,рано е да се отчайваш.На 14ти ден не винаги отчита уринарния.В коя лаборатория си направи изследването?Стискам палци за положителен резултат на кръвния.

Патладжанче
,можеш да си ходиш до тоалетната.Дори точно преди пункцията ще те пратят да се изпишкаш.В колко часа ти е пункцията?
« Отговор #693 -: Октомври 20, 2008, 10:36:11 am »
Лора, оздравявай бързо, за да могат и ембриончетата да растат и да се захващат здраво където им е мястото!
А това, че спиш постоянно е хубаво - организма ти така се бори с вирусчето!
Стискам палци за след две седмици!
Успех!

Ей barbaron0708  :balk_101: днес миличка се чувствам по добре
утре трябва да пусна хормони и в сряда доки иска да ме прегледа ама защо не знам  :balk_160: то е още доста рано ти как мислиш защо е този преглед и хормоните.
Ти справяш ли се с  :needleani:
« Отговор #694 -: Октомври 20, 2008, 10:37:45 am »
elliq ходих в торакс пловдив да го направя дано да даде резултат.
« Отговор #695 -: Октомври 20, 2008, 10:40:21 am »
Стела миличка не се отчайвай толкова бързо най верния тест това е кръвния изчакай и неговия резултат  :crossfingers:
Само не знам защо толкова са ти казали да чакаш обикновенно до 2ч. излиза.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Aubergine

« Отговор #696 -: Октомври 20, 2008, 10:52:51 am »
elliq, в 9:30, в 9 трябва да съм там с мъж под мишница.
А за тоалетната имах предвид дали не трябва червата да са празни :) Че това е мисия изключително трудна при мен, а се съмнявам че е добра идея да взема нещо разхлабващо..
Ама големи терзания имам, чак съм си забавна сама на себе си :lol:
« Отговор #697 -: Октомври 20, 2008, 10:56:52 am »
elliq, в 9:30, в 9 трябва да съм там с мъж под мишница.
А за тоалетната имах предвид дали не трябва червата да са празни :) Че това е мисия изключително трудна при мен, а се съмнявам че е добра идея да взема нещо разхлабващо..
Ама големи терзания имам, чак съм си забавна сама на себе си :lol:

Миличка не се притеснявай за червата те правят клизма поне при мен беше така всеки път .
Успех и няма нищо страшно  :wink:
*
« Отговор #698 -: Октомври 20, 2008, 11:05:39 am »
Ааа,в Надежда не правят клизма  :D.И няма условие да си с празни черва.Само да си гладна и жадна.
« Отговор #699 -: Октомври 20, 2008, 11:10:45 am »
Само спокойно ние сме мъжки момичета я прати някой мъж да видиш какво става те само зъб да ги заболи и умират :lol: