0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро / ИКСИ октомври и ноември 2008
« Отговор #620 -: Октомври 16, 2008, 08:34:30 am »
И аз от вчера се бода сама.Малко съм плаха още ,но ще се справя. :P
« Отговор #621 -: Октомври 16, 2008, 09:53:44 am »
И аз от вчера се бода сама.Малко съм плаха още ,но ще се справя. :P

Станахме двечки от вчера  :lol:
Браво на нас!
Леле, никога не съм си представяла, че ще се боцкам самичка - като се сетя как бягах навремето като ученичка от имунизациите  :lol:
Но на какво ли не ни научи тази борба!
Успех, Бранка!
*
« Отговор #622 -: Октомври 16, 2008, 10:01:55 am »
Здравейте ! Само да кажа че утре ще ми е пукцията и док каза че съм имала общо 20 яйчица-направо не вярвях на ушите си, защото аз бях разбрала че са към 10.Но надявам се това да спомогне за положителното развитие на нещата.Стискайте палци че много ме е страх утре.Как ли ще се чувствам после.Кажете ми, след това как се чувства човек и какво да очаквам? Желая успех на всички, захванали се с това.Дано да има с какво да се похвалим скоро.
« Отговор #623 -: Октомври 16, 2008, 10:13:39 am »
Джеси, не се притеснявай въобще за пункцията!
Всичко ще мине ОК! Важното е да се извадят достатъчно и добри яйцеклетки.
А иначе самата процедура е под лека упойка, от която излизаш веднага след манипулацията. Леко ще бъдеш замаяна, но щастлива и ще чакаш доктора да те осведоми колко яйчица са извадили. Може да имаш леко кървене, да не те притеснява това. Но може и да нямаш.
Аз лично след пункция си ставам самичка и си ходя до леглото. Нанякои момичета им помагат малко, но това е нищо - полежаваш 1-2 часа след това като със сигурност ще си гладна след пункцията /поне при мен беше така/  :lol: и после можеш да си ходиш!
Така че - споко - хич не го мисли!
Успех ти желая и да се похвалиш с положителен резултат след около две седмици!
« Отговор #624 -: Октомври 16, 2008, 10:22:33 am »
 Момичета, здрасти. Гледам доста сте се наредили предстартово :D Усхе желая а всички ве.

Днес ми е четвърти ден след трансфера. Исках да питам нормално ли е корема да си ми седи все още подут като по време на стимулациите и да ходя по малка нужда през 15 минути. Не се трае направо. А за гърдите не мисе говори, една дреха с мъка си обличам. Предполгам че е от Утрогестана, от който вече привършвам втората опаковка.
« Отговор #625 -: Октомври 16, 2008, 10:25:48 am »
Нормално е да ти е подут корема все още, следствие стимулацията! Много симптоми се проявяват след трансфер, но ако не е нещо супер притесняващо /болки и подобни/, нама страшно!
Дано коремчето ти не спре да се подува идните 9 месеца!
« Отговор #626 -: Октомври 16, 2008, 15:31:03 pm »
Здравейте и от мен.
Трансфера мина добре върнаха ми две ембриончета.
А в събота още едно ще върнат  :P
*
« Отговор #627 -: Октомври 16, 2008, 15:33:06 pm »
Момичета, имам ужасно главоболие. От вчера съм на пурегон,може ли да е от него?
« Отговор #628 -: Октомври 16, 2008, 15:38:14 pm »
Нз мила, може и от нерви да е. И аз бях на Пурегон, но освен с подут корем с друго не се сдобих по време и след стимулациите.

Ели, браво. Успех ти желая!

Момичета, цял ден чета из форума. Тестът ми е чак за 27-ми, обаче гледам много момичета избързват с кръвен та се чудя дали като наближи десетия ден да си направя един таен :?
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 15:40:31 pm от Katalina »
*
« Отговор #629 -: Октомври 16, 2008, 16:13:30 pm »
Не знам за Пурегона, но мен ме болеше от Мерионала - пишеше си го и в листовката!!!
*
« Отговор #630 -: Октомври 16, 2008, 16:33:58 pm »
Пих кафе и почна да ми минава :P.Два пъти съм стимулирана с пурегон и до сега не ми се е случвало ,явно е от нещо друго.
« Отговор #631 -: Октомври 16, 2008, 16:43:48 pm »
И мен няколко дни ме мъчи ужасно главоболие, явно е от мерионала.

Нормално ли е естрадиола ми да е 326 на седми ден, и 830 на девети? Достатъчно бързо ли нараства? За 15-тината фоликула които имам, ми се струва нисък.

*
« Отговор #632 -: Октомври 16, 2008, 17:10:28 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

Лора,радвам се,че трансфера е минал добре :D!

Каталина,мисля,че 10ти ден е рано,но ти си решеваш.

Джеси,не се притеснявай за утре,минава неусетно :P!

Красита,Е2 ще порасне още.При мен последните дни от стимулацията ми расте доста бързо.

Барбаронче,Бранка,браво,че сте се престрашили  :D!Аз и при двете стимулации си слагах сама инжекциите.сега си слагам фраксипарина,но в корема.Ако преди години някой ми беше казал,нямаше да му повярвам  :lol:.Но е много удобно и неангажиращо  :P.

:goodluck:

пп: :oops: Извинявам се,Бранка,печатна гршка  :D!
« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 18:13:35 pm от elliq »
*
« Отговор #633 -: Октомври 16, 2008, 17:43:12 pm »
Брабка :D,така се смях,както ми беше едно криво и ти ми върна усмивката,успех миличка!
« Отговор #634 -: Октомври 16, 2008, 18:40:10 pm »
elliq , браво мила, стискам палци още девет месеца и да влачиш крачета :D  На останалите момичета  - успех :wink:

*
« Отговор #635 -: Октомври 16, 2008, 21:15:58 pm »
аз пак с въпросче,ако някой може да помогне.
в "Надежда" съм, в 11 съм на преглед, а преди това трябва да пусна 3 хормона, въпросчето ми е за колко време стават готови хормоните, забравих да попитам днес и се чудя дали няма да е късно ако ида в 10  :ask:
« Отговор #636 -: Октомври 16, 2008, 21:23:01 pm »
аз пак с въпросче,ако някой може да помогне.
в "Надежда" съм, в 11 съм на преглед, а преди това трябва да пусна 3 хормона, въпросчето ми е за колко време стават готови хормоните, забравих да попитам днес и се чудя дали няма да е късно ако ида в 10  :ask:
късно ще е да идеш в 10,щом в 11 ти е часът!!иди за по-сигурно и си ги пусни към 8 сутринта/имат доста работа понякога лаборантките и ненасмогват да обработят всички за 2 часа/ ,до 11 са три часа,а като се вземе предвид и ,че обикновено чакаш около час-час и половина,за да влезеш при док. ,та тъкмо ще са готови и качени резултатите при него!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #637 -: Октомври 16, 2008, 22:14:58 pm »
elliq, така е който яде от моите картофки.  :balk_46: Прекрасно чхг, миличка, дано да е двойно. Много се радвам, прегръщам те. Много ме зарадва, но ще ти честитя като видите сърчицата.  :balk_21: :bighug:

« Последна редакция: Октомври 16, 2008, 22:16:31 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #638 -: Октомври 16, 2008, 22:21:51 pm »
И мен няколко дни ме мъчи ужасно главоболие, явно е от мерионала.

Нормално ли е естрадиола ми да е 326 на седми ден, и 830 на девети? Достатъчно бързо ли нараства? За 15-тината фоликула които имам, ми се струва нисък.
идеален е за този срок!
*
« Отговор #639 -: Октомври 17, 2008, 11:10:19 am »
Здравейте момичета,
Ето го и моят отчет :D: Вчера сутринта "доминантните"(както се изрази доктора) фоликули бяха с размер 16мм. Докторът каза, че нещата вървят добре и вчера и днес ми продължи същата доза - сутрин Decapeptyl и вечер Gonal 225 (3x75). В събота сутринта съм на преглед и хормони. След обяд ще ми каже кога ще е пункцията - понеделник или вторник. Нещо носа ми почва да тече и сутринта се попритесних, но пих чай с мед и лимон и витамин c. Много се изнервам с тия вируси сега! Анестезиологът ми даде да пия