Здравейте и от мен.
Цветенце, моите съболезнования за приятеля ви. Много тъжно,....
Имам страшно много работа тази седмица и няколко италианци на посещение и направо ми дойде в повечко.
И Мия има нужда от подмяна на есенния гардероб -обувки, яке, анцунг. В тази връзка, виждали ли сте някъде хубави анцузи -търся такъв с ципче отпред, от хубава материя с качулка по възможност. имаше подобен миналата година и бях много доволна от него, много го носи, но не беше мръднал и сега го предадох на сестра ми.
Някой ползва ли памперсите на Huggies? Ние бяхме с либеро, но попаднахме на много лоша партида и пропускаха ужасно много, та взех Huggies и те бяха много добри. Вчера купих нов пакет, който е много различен на външен вид от предишния. Замислих се да не би пак да са менте, но като прочетох се оказа, че вчерашният е произведен в Англия, а предишните бяха от Турция. Обаче и дизайнът им е различен, та не знам. Въпреки, че пишкаме и акаме по няколко пъти на ден в гърнето, не можем да махнем памперс и това е.
Джам, аз харесвам много сиренето на Добрич. С кашкавала по експериментирам, но обикновено купувам от пита от 1 магазин до нас, но не помня откъде точно зареждат кашкавала.