0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #380 -: Декември 26, 2009, 12:18:04 pm »
Какво мълчание тука....
Здравейте!
Честита Коледа!
Пожелавам на страхотния екип  от клиника Щерев и техните пациенти здраве,щастие и много,много късмет.Разбира се пожелавам и много бебета и сбъднати мечти през Новата 2010 година.

*
« Отговор #381 -: Декември 26, 2009, 13:26:11 pm »
Честито Рождество Христово! Нека святата Коледна нощ, донесе в дома  ви здраве, мир и благодат.!Нека се изпълни, вярвам най-съкровената ви мечта и да има много пълни коледни чорапчета със здрави и хубави бебоци.
След 9 дълги години, нашата Коледна мечта, да нося живот в утробата си благодарение на прекрасната д-р.Тимева се сбъдна.Наложи ни се да направим ембриоредукция и за щастие всичко мина добре.Дай боже всичко да е наред до края и да сме живи и здрави.
Прегръщам ви всички и ви пожелавам весели празници  santa2 santa2
« Отговор #382 -: Декември 26, 2009, 21:20:27 pm »
Честита Коледа на всички и на целия персонал на клиника Щерев всички там са страхотни.Благодарение на др.Ганева сега си имам две джуджета момчета.Весели празници момичета  :P
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #383 -: Декември 28, 2009, 12:47:15 pm »
Честита Коледа на всички и от мен, нека мечтите ви се сбъднат и да им се наслаждавате с много здраве!
Аз отново ви моля за помощ.Вчера взех резултатите си от микробиологията, която д-р Юнакова ми беше пуснала. Не звучат никак добре. От регистратура ми казах, че по рано от 4 ти януари няма как да ме свържат с нея. На мъжо му предстои биопсия и много се притеснявам, че ще седя без лечение толкова време / дано при него нещата не са толкова зле/. Ако някоя от вас има телефона и да я притесня по-рано, ако смятате, че е удачно, моля да ми го дадете на лични.Или просто ми дайте съвет, ще се побъркам вече, все нещо излиза :(
Благодаря ви!
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
*
« Отговор #384 -: Декември 28, 2009, 13:28:54 pm »
Dolphin, ако микробиологията ти е лоша, се обърни към дежурния лекар, да ти назначи лечение.Няма да ти откаже, все пак не е хубаво да седиш и да не се предприеме нищо, ако имаш някаква инфекция.
*
« Отговор #385 -: Декември 28, 2009, 14:22:04 pm »
Честита Коледа на всички и от мен, нека мечтите ви се сбъднат и да им се наслаждавате с много здраве!
Аз отново ви моля за помощ.Вчера взех резултатите си от микробиологията, която д-р Юнакова ми беше пуснала. Не звучат никак добре. От регистратура ми казах, че по рано от 4 ти януари няма как да ме свържат с нея. На мъжо му предстои биопсия и много се притеснявам, че ще седя без лечение толкова време / дано при него нещата не са толкова зле/. Ако някоя от вас има телефона и да я притесня по-рано, ако смятате, че е удачно, моля да ми го дадете на лични.Или просто ми дайте съвет, ще се побъркам вече, все нещо излиза :(
Благодаря ви!

Моля те пише ми за да ти дам телефона, тъй като се опитах да ти пише, но не съм сигурна, че успях. Ако си получила отговора ми на "лични" ОК, ако ли не пише ми за да мога да ти отговоря.
*

Dolphin

• 294
« Отговор #386 -: Декември 28, 2009, 16:59:50 pm »
Dolphin, ако микробиологията ти е лоша, се обърни към дежурния лекар, да ти назначи лечение.Няма да ти откаже, все пак не е хубаво да седиш и да не се предприеме нищо, ако имаш някаква инфекция.
Благодаря ти много за точния съвет didre! Точно това се сетих да направя преди да прочета написаното от теб. Още съм новобранец, вчера можеха да ме посъветват същото координаторките, но чак днес като се обадих и попитох за този вариант се оказа, че е възможен, утре действам вече по въпроса.
Благодаря много на всички, които ме оказаха съдействие, пожелавам на всички чудесно посрещане на Новата година :)
« Отговор #387 -: Декември 29, 2009, 22:46:59 pm »
Здравейте момичета.Първо искам да ви пожелая весело посрещане на Новата Година,и надявам се тази година да се сбъднат мечтите ни  osi_9.
Искам да ви попитам нещо за Регулона(защото тези дни си чакам цикъла и го започвам)-Трябва ли да го пия всеки ден по едно и също време или часът няма значение?

« Отговор #388 -: Декември 29, 2009, 22:59:10 pm »
Здравейте момичета.Първо искам да ви пожелая весело посрещане на Новата Година,и надявам се тази година да се сбъднат мечтите ни  osi_9.
Искам да ви попитам нещо за Регулона(защото тези дни си чакам цикъла и го започвам)-Трябва ли да го пия всеки ден по едно и също време или часът няма значение?

3. КАК СЕ ПРИЕМА РЕГУЛОН

Всеки ден трябва да приемате по една таблетка, за предпочитане по едно и също време, в продължение на 21 дни, като се започне от първия ден на менструацията. Следва 7-дневен интервал без прием на таблетки, през който се появява подобно на менструация кървене. На 8-ия ден трябва да започнете да приемате следващите 21 таблетки, дори ако кръвотечението не е спряло.

Това е от листовката на регулона, много успех ти желая.

Момичета, весело посрещане на Новата година и дано 2010г. ни донесе само сълзи от радост!

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
« Отговор #389 -: Декември 30, 2009, 18:40:16 pm »
Благодаря ти speranza sempre.
Желая ви весело посрещане на Новата 2010 година

*

Dolphin

• 294
« Отговор #390 -: Януари 07, 2010, 17:17:23 pm »
Честита Нова Година на всички ви!
Пожелавам ви скорошни успешни процедури и разбира се много здраве и щастие!
Надявам се скоро да започнете да се хвалите с успехите си последвали от борбата през новата година.
 :goodluck:
« Отговор #391 -: Януари 08, 2010, 14:46:35 pm »
какво става тук , никой нищо не казва, много партизанки имаме, като отида в клиниката виждам толкова момичета, а тук никой нищо не казва :)
Аз си чакам фонда за втори опит, а до тогава търпение му е майката
« Последна редакция: Януари 08, 2010, 16:07:06 pm от krisi1812 »
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
« Отговор #392 -: Януари 08, 2010, 15:47:10 pm »
Криси,и аз съм за втори рунд.Добре,че е фонда.Иначе с финансите които имаме до никъде,нямаше да я докараме.Търпение и късмет.
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
« Отговор #393 -: Януари 08, 2010, 17:10:42 pm »
И аз съм на поправителен и чакам одобрение за втори опит по Фонда.krisi1812,viviqn вие кога правихте първи опит?Моя беше октомври/ноември при д-р Юнакова.Дали не сме се засякли по време на процедурите?
*

viviqn

• *
  • 34
  • вярвам,че ще стана мама
« Отговор #394 -: Януари 08, 2010, 17:19:14 pm »
Напълно съм сигурна :).Защото и аз бях там по същото време,при същия док.
Виктор-нашето слънце,на мама и тате щастието
*
« Отговор #395 -: Януари 08, 2010, 21:43:55 pm »
На 18.01. съм на преглед и тогава ще решаваме. Ще ми е първо инвитро или ИКСИ. Стискайте ми палци,  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #396 -: Януари 08, 2010, 22:18:53 pm »
Здравейте момичета!!! Честита Нова Година!!! Вярвям, че ще е много успешна за нас!!! И аз съм на поправителен и този опит ще правя при д-р Тимева. Сега първо трябва да направя изследване на НК-клетките и след това трябва да се консултирам с док. Искам да попитам д-р Тимева изписва ли Регулон или други противозачатъчни преди опита и за колко време???
Пожелавам ви плодородна и благотворна година!!!
*
« Отговор #397 -: Януари 08, 2010, 23:24:12 pm »

Момичета, здравейте!! На всички желая една здрава и щастлива 2010 година и най-вече успешна в осъществяването на съкровеното ни желание за рожба !!!
Нов потребител съм и с голямо внимание чета споделените от Вас мнения за професионализма, вниманието и успеваемостта на екипа на клиниката.Аз в момента съм на етап запознаване, проучване и избор на лекар и клиника за ин витро.
Бихте ли ми казали дали правилно съм разбрала, че за финансиране от фонда има възрастово ограничение? Какво е то ? На 42 години съм и през декември чрез коремна операция ми бяха отстранени две шоколадови кисти на жълтото тяло / по една във всеки яйчник всяка от която по 3 см/. По време на операцията не са открити други находки,т.е нямам ендометриозни лезии на други места.Резултатът от хистологичното изследване е добър.В момента следвам няколко месечно следоперативно лечение с противозачатъчни. Притестнена съм , че това, както и възрастта ми са фактори, които са свързани с успеваемостта на ин витро процедурата. В сряда имам час за консултация с Д-р Щерев. Пишете ми дали дали познавате успешни ин витро на тази възраст. Мисля си, че щом една жена на 53 год. стана майка чрез ин витро / познатия телевизионен случай /, значи и аз мога, много се надявам.
*
« Отговор #398 -: Януари 09, 2010, 11:09:36 am »
Здравейте момичета!Аз съм почти на старта на 1вия си опит.Лееекичко съм  8O,ама не много.Чакам лелката в края на другата седмица и ако хормоните са в норми и при прегледа няма изненади... :needleani:.                                      Котенце десси_г ,аз съм при д-р Тимева,на мен ми изписа Оргаметрил за 21дни,но не мисля,че изписва на всеки.Моят цикъл ми направи номер/дойде ми на 14ти ден/ и тя реши да се презастрахова,т.е.при мен в случая е за регулиране.                                                                 Успех на всички!
*

Dolphin

• 294
« Отговор #399 -: Януари 10, 2010, 18:41:52 pm »
На нас утре ни е биопсията, стискайте палци! Аз стискам също на всички час!
fcrossfingers