Момичета, здравейте!! На всички желая една здрава и щастлива 2010 година и най-вече успешна в осъществяването на съкровеното ни желание за рожба !!!
Нов потребител съм и с голямо внимание чета споделените от Вас мнения за професионализма, вниманието и успеваемостта на екипа на клиниката.Аз в момента съм на етап запознаване, проучване и избор на лекар и клиника за ин витро.
Бихте ли ми казали дали правилно съм разбрала, че за финансиране от фонда има възрастово ограничение? Какво е то ? На 42 години съм и през декември чрез коремна операция ми бяха отстранени две шоколадови кисти на жълтото тяло / по една във всеки яйчник всяка от която по 3 см/. По време на операцията не са открити други находки,т.е нямам ендометриозни лезии на други места.Резултатът от хистологичното изследване е добър.В момента следвам няколко месечно следоперативно лечение с противозачатъчни. Притестнена съм , че това, както и възрастта ми са фактори, които са свързани с успеваемостта на ин витро процедурата. В сряда имам час за консултация с Д-р Щерев. Пишете ми дали дали познавате успешни ин витро на тази възраст. Мисля си, че щом една жена на 53 год. стана майка чрез ин витро / познатия телевизионен случай /, значи и аз мога, много се надявам.