0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #480 -: Март 01, 2010, 19:21:07 pm »
Здравейте, момичета. Аз съм пациент на д-р Юнакова от АГ Д-р Щерев, повече от една година. Доволна съм от нея и от отношението й към мен, както и от целият екип на болницата. Хората си знаят работата. Понякога се чудя как издържат. Няма делник, няма празник, няма ден, няма нощ, все са на разположение. От другият месец започваме процедура Ин витро. Надявам се успушна.  :wink:
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #481 -: Март 01, 2010, 19:42:35 pm »
Здравейте,аз пък съм при д-р Коновалова. :D
И ние сме в процедура за ин витро от фонда.Минах цяла година с четири неуспешни инсеминации и сега ми се иска да не пришпорвам нещата.Затова в петък ще ми предстои хистероскопия,за да се огледа в подробности един полип,който си то "отглеждам" :wink: от известно време.
Бих искала,ако е удобно да ви попитам,дали някой от вас е минал през такава манипулация и къде направихте вашите предоперативни изследвания(защото док ми каза,че мога да ги направя навсякъде)
Дълго време се взирах в ценоразписа на клиниката,но така и не можах да се ориентирам за моите изследвания.
Благодаря ви предварително!! :D
*
« Отговор #482 -: Март 02, 2010, 13:31:49 pm »
Честита баба Марта, мили момичета!Да сте живи и здрави,бели и червени и дано този месец щъркела да не ви подмине и да ви донесе по едно тестче с две червени чертички  :bighug: :bighug: Благодаря ви за хубавите пожелания  :thankyousign:

ellysot
,откриха ми полип в цервикалния канал, точно преди да правим хидротубация. Направо пристъпиха към полипектомия, под пълна упойка. Всъщност направиха абразио, защото се оказа ,че полипа се е разразнал и в матката. Нямах проблем след процедурата, няколко дена бях с леко прокървяване, пих антибиотик и се пазихме след това 6мес.Полипектомията ми я направи д-р.Юнакова, след това продължих при д-р.Тимева, която и до момента си ме следи. Успех при твоята процедура  :goodluck: :crossfingers:
*

ellysot

• 202
« Отговор #483 -: Март 02, 2010, 16:44:32 pm »
Благодаря много за информацията,didre !! :balk_62: Аз все по-спокойно се чувствам,макар през 5 минути проверявам през интернет за резултатите от изследванията   :balk_600: ...
Ще разказвам после и ще давам кураж,ако има нуждаещи!!! :balk_50:
« Последна редакция: Март 02, 2010, 16:46:15 pm от ellysot »
*
« Отговор #484 -: Март 02, 2010, 16:57:59 pm »
Елисот лека манипулация миличка, не се притеснявай всичко ще мине добре  :bighug:
*
« Отговор #485 -: Март 03, 2010, 08:27:33 am »
Здравейте момичета!Честито на всички с положителни тестове!
Искам да Ви попитам аз съм пациентка на д-рТимева след като занесохте заповедта в клиниката след колко време Ви се обадиха или започнахте с процедурите?
*
« Отговор #486 -: Март 06, 2010, 12:09:07 pm »
iner, виж се с д-р.Тимева направо, а кога ще започнете зависи от много неща, индивидуално е за всеки. Аз например започнах след като лекувах едни упорити стафилококи с мъжа ми .Иначе стимулацията си започва както всяка друга след назначаване на хормони, зада се види състоянието им в момента.
Пожелавам ти успех, и дано както на мен опита чрез Фонда ми сбъдна мечтата , така и ти да се зарадваш на  :bfp:, а после на сладко бебече  :bighug:
*
« Отговор #487 -: Март 06, 2010, 12:53:42 pm »
Честито Дидре! :P
*
« Отговор #488 -: Март 07, 2010, 19:12:04 pm »
Честито, Дидре!
Дано скоро всички се похвалим с такава новина!
Аз още не съм се виждала след заповедта с лекарката. При Коновалова съм, случайно попаднах при нея, но съм доволна от отношението й.
Малко ме е хванал страхът, а и въобще не знам какво ме чака. Уж чета, чета, но реално във времето не ми е ясно как ще се развият нещата.
Пожелавам успех на всички!
« Отговор #489 -: Март 08, 2010, 09:25:47 am »
Здравейтеее бъдещи Мами :)
 Честит ви 8-ми Март !!!
 Искам да ви попитам,понеже от Фонда сме одобрени и май се насочваме към Щерев,там зачитат ли изследвания от други клиники или настояват те да ги пуснат?
 Успешна седмица :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #490 -: Март 08, 2010, 11:35:29 am »
Мonkey :) ,на мен ми приеха всички изследвания ,с които отидох първият път.Всички бяха правени в рамките на 1-3 месеца ,преди да се прехвърля при тях.Само си ги приснимаха и ми върнаха оригиналите.Успех!
Честит празник мили момичета!
« Отговор #491 -: Март 08, 2010, 15:38:36 pm »
Дела, спокойно мила , няма нищо страшно, важен е крайния резултат , а той надявам се за всички от тук нататък ще бъде полоителен. Съветвам те да се видиш с доктор Коновалова  и да решите как и кога ще действате
Monkey на мен също ми приеха всички изследвания, дори и това за кръвна група  :wink:
*
« Отговор #492 -: Март 08, 2010, 22:06:38 pm »
Monkey, на мен ми признаха дори анонимните изследвания за HIV, сифилис и хепатите от КАБКИС, изследванията от други места, а те бяха от най-различни: Медицински Центрове, лаборатории и т.н. Ако искат нещо друго, ти пишат листче и ти казват къде да правиш изследвания, аз имам допълнително назначени в тамошната лаборатория и в Геника. Преснимаха, каквото прецениха и ми върнаха оригиналите.
Успех!  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #493 -: Март 09, 2010, 09:24:38 am »
Оп добро утро на всички,благодаря ви за отговорчетата мн сте мили  :lol: :lol: :lol:
 Може и да се намърдам из между вас по някое време хохохооххо и да станем в темичката с една бъдеща мама повечеееее  :lol: :lol:

Успех желая навсички от сърце .
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

ellysot

• 202
« Отговор #494 -: Март 09, 2010, 12:59:21 pm »
Здравейте девойки!! :balk_64:
Много късмет и кураж на всички!!
Харесва ми позитивизмът във вашите писма!! :balk_602:
А ето и при мен как се развиха нещата...
Не можах да дам хубави кръвни изследвания,една завишена утайка ми изигра лоша шега.Отложих хистероскопията за следващия цикъл.Но то почти си дойде време..към 20 :roll:
А после...с пълна газ към първия опит ин витро!

И още нещо...прочетох,че коментирате изследванията...да признават абсолютно от всякъде,стига да са в давност от 6 месеца.Изключение е кръвната група,разбира се!! :wink:
Много усмивки и останете си със здраве!!! :bighug:
*
« Отговор #495 -: Март 09, 2010, 21:36:53 pm »
Мацки, другата седмица си записах час в клиниката и мисля като за начало да си изясня какво ни чака :)!
Занесох си заповедта и направо се шашнах от стълпкновението в чакалнята. Със сигурност бяха над 40 жени, а на рецепцията имаше опашка. Дано за всички всичко приключи с успех!!!
*
« Отговор #496 -: Март 11, 2010, 09:58:16 am »
Здравейте момичета  :D
И аз вече имам заповед от фонда :) На 31 март ще я взема да видим после какво следва  :D
*
« Отговор #497 -: Март 11, 2010, 18:15:37 pm »
Честито на всички, получили заповета си и започващи процедури  :goodluck:
Пожелавам ви, само положителни емоции, много  :bfp: и накрая да се похвалите с по едно щръкнало коремче  :crossfingers: yahoo_17 preggo :cloud9: :bighug:
« Отговор #498 -: Март 23, 2010, 10:30:18 am »
Ехо, какво става тук. Голямо затишие е, дано да последва канонада от положителни тестчета. Много малко вероятно е никой да не е в процедура в момента. Къде сте партизанки?
« Отговор #499 -: Март 23, 2010, 18:31:10 pm »
Здравейте на всички, имам въпрос, незнам дали точно тук е мястото да попита, но ако не е моля да ме извините. Аз също съм в "Щерев" и тъй като не съм от София, искам да попитъм къде отсядате по време на стимулацията?