0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #560 -: Април 07, 2010, 10:27:33 am »
rtfrtf стискаме палци и на краката  osi_9 :bfp:
sevdas и мен даже много ме е страх, снощи не съм мигнала цяла нощ се въртя и мисля. Пък и дилемата кое ембрионче да избереш ..... ох ужас дано да не се стига до там
« Отговор #561 -: Април 08, 2010, 10:32:55 am »
Рени и Севдас при кои лекари ходите?Аз съм при д-р Коновалова,чакам да ми дойде цикъла и ще пуснем пак хормони.От 2месеца пролактина ми е висок,дано вече влезне в норми и да започваме.
« Отговор #562 -: Април 08, 2010, 16:45:42 pm »
Ами аз съм при др. Тимева много съм доволна. Много е мила и според мен е чудесен лекар.
*
« Отговор #563 -: Април 08, 2010, 17:03:03 pm »
Аз съм при Коновалова, надявам се да почнем началото на май  :oops: Биско може да сме заедно  :D
« Отговор #564 -: Април 08, 2010, 18:40:17 pm »
Аз съм при д-р Юнакова.
*
« Отговор #565 -: Април 08, 2010, 18:45:08 pm »
А аз ходя при д-р Петя Андреева. Тя работи в екип с д-р Петя Чавеева.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #566 -: Април 08, 2010, 19:03:05 pm »
Здр момичета!Аз съм при д-р Савова,чакаме да ни се обадят от фонда и започвамееее!Първи опит -мъжки фактор!Понеже не сме от София/неудобството на провинцията/ и единственият начин за информация ми е форума,не ви изпускам :wink:Пожелавам успех на всички и най-вече здраве и късмет!!!
*
« Отговор #567 -: Април 09, 2010, 00:18:42 am »
Е момичета доиде време и аз да пиша тук.Аз съм при др.Александров стартирахме 2-ри опит инвитро,първи по фонда.сега все още съм на синарел и след около 10 дни 6те започна с редовните прегледи.желая на всички УСПЕХ и дано савсем скоро се преместиме в друга тема. :D
*
« Отговор #568 -: Април 09, 2010, 08:52:30 am »
Ееееееееее, ама ние сме изредили почти всички лекари в клиниката,  :D
Бари, успешна процедура ти пожелавам и най-вече успешен резултат и финал,
 preggo stork-boy :babbycarrage: :babbycarrage: ................
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #569 -: Април 09, 2010, 09:27:25 am »
iovi, bari пожелавам ви успех и дано това да е последното инвитро :)
Аз имам един въпрос. Понеже няколко пъти забравям да попитам лекарката. Вие правите ли секс по време и след процедурите. При нормална бременност знам, че секса не е проблем, но при бременност след инвитро незнам. Според мен не би трябвало да е проблем, ама все като гледаме да се пазим да не стане нещо.
« Отговор #570 -: Април 11, 2010, 15:58:48 pm »
Секса след трансфер до теста е забранен, а по време на стимулация като започнат да ти се раздуват яйчниците сигурно не е много приятно. Ние лично не правим секс. Успех
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #571 -: Април 11, 2010, 17:59:13 pm »
И при двата опита не сме правили никакъв секс.Нито по време на стимулацията нито след трансфера,пък е абсолютно забранено.Аз и по принцип нямах никакво желани.Но до колкото съм чувала преди пункция оргазмът помагал за узряване на яйцеклетките.
Да но съм била полезна.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #572 -: Април 13, 2010, 18:10:00 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
Влизам аз да питам вече правили процедура. Говорих преди малко с док, вика ме понеделник да ми пуснели СУЕ и ако е ОК почвам с блокажа. А някакви други изследвания преди процедурата не трябва ли да се правят  :oops:
*
« Отговор #573 -: Април 13, 2010, 18:33:59 pm »
След блокажа ще правите другите изследвания, в началото на цикъла. Но кога точно, ще реши лекарят ти.
Желая ти успех!
*
« Отговор #574 -: Април 13, 2010, 18:53:27 pm »
Мерси за инфото :)
Аз се чудя за разни микробиология и изследвания за други гадинки дали не трябва да ми пуснат  :?
*

Желязкова

• **
  • 82
  • Животът е предизвикателство - приеми го!
« Отговор #575 -: Април 15, 2010, 19:07:53 pm »
Здравейте, момичета!
И аз съм пациентка на д-р Юнакова и ми предстои първи опит /надявам се и последен/. Вчера, 14.04.2010 получих заповедта и веднага я занесох в клиниката. Днес ходих за консултация. Започвам да пия Regulon когато ми дойде цикъла... Между 15-17 ден трябва да отида на преглед.... Успех на всички !!!
« Отговор #576 -: Април 15, 2010, 21:40:13 pm »
Ani_1976, пожелавам ти да имаш моя късмет от първата процедура най-вероятно 2-3 разбойника, още бройката не е сигурна :) Поздрави и успех  :bfp:
« Отговор #577 -: Април 16, 2010, 08:12:55 am »
Здравейте,момичета!
Честито на бременните момичета!Късмет на тези,които чакат резултати!
Аз другата седмица ще си взимам заповедта от Фонда и ще ходя на преглед,за да видим кога ще започвам.Много се радвам и толкова се вълнувам,като че ли ще ми е за първи път.Надявам се да е последен!
Между другото имаме си и Форум-http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=163&lang=bg
*
« Отговор #578 -: Април 19, 2010, 17:55:23 pm »
Здравейте пак  :D
Аз отпаднах за другия месец  :( Пуснаха ми СУЕ което е повишено и сега са ми едни филми в главата, другия цикъл 15 ден пак трябва да ходя да видим какви ще са стойностите  :? Някой да са го връщали за подобен проблем  :?
*
« Отговор #579 -: Април 19, 2010, 21:09:31 pm »
на мен суе и пкк ми пускат винаги преди пункцията.незнам дали е редно,не се шашкай поне не си правила стимулация.успех ти желая