0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #500 -: Март 23, 2010, 18:58:59 pm »
Здравейте момичета,нека и аз да се разпиша.На 12,03,ми беше ЕТ на 2 добри и едно не толкова добро ембрионче на 3 ден.Това ми е първо ин витро икси.На 22,03,ми беше кръвният тест и ми показа 141 и д-Р МИ КАЗА ,че съм много бременна,такъв резултат за 10 ден бил много добър.На 26,03, ще си направя домашен тест и на преглед чак на 06,04,, а до тогава има мноооооого време!
*
« Отговор #501 -: Март 23, 2010, 19:37:46 pm »
Sevdas, тихичко честито. И да ни зарадваш на 26.03.2010.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #502 -: Март 23, 2010, 20:52:59 pm »
Благодаря rtfrtf.
« Отговор #503 -: Март 24, 2010, 09:29:36 am »
Здравейте, и аз се записвам. На 14.03 ми беше трансфера. Върнаха ми 2 бр. бластоцитчета.  На 5-ти ден от трансфера бета ЧХГ ми беше 13.7, но доки ми каза, че още е много рано да се каже. И сега чак на 28.03 ми е домашният тест. Втори кръвен не съм правила. Дали е много рано още за домашния тест. Днес ми е 10 ден от трансфера и 15 ден от оплождането. Остават още 4дни, но като нямам търпение да видя има ли резултат, та се чудя дали на 15 ден от оплождането домашният тест би показал нещо.
Sevdas, и от мен тихичко честито :)))
« Отговор #504 -: Март 24, 2010, 10:16:37 am »
sevdas, честито и от мен, наистина резултата ти е много добър. Би ли споделила при кой лекар си, чакаме на 06.04 да ни се похвалиш с точица , а може би и със сърчице
Рени, на 10-и ден можеш да направиш кръвен, за домашен тест е още рано. Стискаме палци и те чакаме с добри новини
« Отговор #505 -: Март 24, 2010, 12:12:17 pm »
Здравейте момичета,честито на всички с  :bfp:.Имам въпрос:Пия Бромокриптин вече28дена,цикъла ми закъснява с 4дни.Като съм по часовник иначе.Дали може да е от лекарствата?Много ме болят кръста и корема.
*
« Отговор #506 -: Март 24, 2010, 12:16:35 pm »
Здравейте :)
Севдас честито и от мен лека бременност и успешен финал :) Ти беше със ЛУФ нали, много се радвам че сте успели това ми вдъхва малко надежда  :oops:

Момичета бихте ли споделили при кой лекар сте :oops:
« Отговор #507 -: Март 24, 2010, 13:28:53 pm »
Севда, честито и лека бременност  :D

Имам въпрос:Пия Бромокриптин вече28дена,цикъла ми закъснява с 4дни.Като съм по часовник иначе.Дали може да е от лекарствата?Много ме болят кръста и корема.
Аз пия от септември бромокрептин и не съм имала проблем с датата на МЦ. Само миналия месец, ама тогава пих дуфастон и бях на стимулация.
Ако има вероятност за бременност - препишкай един тест  :wink:

Рени на 12 ден най-рано можеш да направиш уринарен, но ако е – е възможно да е рано и не се отчайвай веднага  :D

« Отговор #508 -: Март 24, 2010, 14:12:45 pm »
sevdasчестито! Много, ама много бременна  :lol: може и двенки да са!
 :balk_46: :balk_47:

Рени резултата за 5-ти ден е повече от положителен! Пу, пу.Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers:
Пусни един кръвен в Кандиларов, резултата става за 2ч.
На 10-ти ден от ЕТ аз препишках един тест и се появи втора мноооого бледа чертичка, в същия ден резултата от кръвния беше 14,7.
Всичко ще е наред!

« Отговор #509 -: Март 24, 2010, 18:16:46 pm »
Здравейте отново на всички.Много благодаря на всички за хубавите думи/и аз ще се радвам на близначета/Дано и вас ви последва същото.Дано повлека крак.Да аз съм с луф синдром и съм при д-р Юнакова.
« Отговор #510 -: Март 24, 2010, 18:31:31 pm »
Браво, Севда, честити ти близначета!  :D

*
« Отговор #511 -: Март 25, 2010, 10:01:57 am »
Здравейте колежки!Много се радвам за всички с положителни тестове и бог да ви помага да гушкате така очакваните бебчета.Аз съм с втора заповед от фонда и ще започвам процедурите.Сега ми предстои биопсия за метода кокултивиране,преди трети опит икси.Моля,която е правила кокултивиране да даде малко инфо за самата процедура.Всичко по темата съм прочела в нета,но то не ме задоволява особено.Интересува ме на кой ден от цикъла се вземат клетките,с каква упойка,колко време е престоя в клиниката и т.н..Знаете ли за успели след такава процедура?Благодаря ви предварително!В очакване съм на отговорите ви.
*
« Отговор #512 -: Март 25, 2010, 10:36:27 am »
Севда можеш ли да напишеш малко повече за това как е минала процедурата при теб  :oops: Можеш и на лични да ми пишеш, че нещо хората с ЛУФ сме много малко та ми е притеснено  :?
*
« Отговор #513 -: Март 25, 2010, 11:12:11 am »
Честито БЛАГОВЕЩЕНИЕ!!!Пожелавам на всички успех и скоро да се похвалят!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #514 -: Март 25, 2010, 12:11:10 pm »
Пожелания съвсем скоро всички да получим благата вест, която чакаме толкова дълго :) Честит празник :)))
« Отговор #515 -: Март 25, 2010, 12:39:32 pm »
Моята процедура започна предния месец като бях на противозачатачни .Като ми дойдецикала,но при ясно червено на 3 ден започнахме с изследвания на LH и Estradiol през 3 и после през 2 дни и всеки ден на инжекции сутрин и вечер.Пръсках си в носа sinorel още преди да ми дойде.Според големината на фоликулите ти определят кога ще ти се бие овитрел или прегнил.Аз имах в левия яйчник 5 фоликула ,а в десния само 2.При пункцията отивате и двамата,тебе те викат за да те подготвят,слагат ти абокат,нищо страшно,и после те качват горе, слагат ти упойка и после те свалят с легло долу и ти се сабуждаш това всичко за около 30 мин.през това време мъжът ти го викат за материал.И това е.Като се савземеш  преди да се облече6 лекарката те преглежда .На другият ден се обаждаш в клиниката да те свържат с ембриолозите,ако са заети си оставяш тел. както беше при мен.На мен ми се обадиха след 2-3 часа и ми казаха ,че имам 5 оплодени,като 3 са ги правили ин витро, а 2 ИКСИ ,за да било по сигурно, и ми казаха ,че трансфера ще бъде на 3 ден в 14.00,а да отида в 13.00 за подготовка.пак сам по ношница и ми биха някякво оспокоително и чаках да стане 14.00ч.Качиха ме пак горе дойде д-р и ембриолози и ми казаха ,че са останали само 2 хубави и 1 не толкова добър и ми ги върнаха и трите.Дори нямаше за замразяване.И ме свалиха на легло долу ,лежах 1 час и си тръгнах.Около 5 ден след трансфера имах силни болки в яйчниците,явно со били вазпалини ,но с нош па се оправих .Аз си мислех че нищо не е станало,и бях отписала този опит.Така се бях вече настроила,докато д-р не ми каза резултата.А иначе си ходя на работа ,но се пазя.Утре като се прибера ще пиша за резултата от дом. тест.   
« Отговор #516 -: Март 25, 2010, 12:48:53 pm »
Забравих да споделя ,че нямам никакви симптоми на бременност,дори си мисля да не би да съм извънматочна бременност.
*
« Отговор #517 -: Март 25, 2010, 14:11:00 pm »
Браво Севдас  :bighug: Това със симптомите не е задължително, при мен имаше един симптом много ми миришеше всичко ама този симптом ми се появява и като пия противозачатъчни така че не го броя  :D
« Отговор #518 -: Март 25, 2010, 14:41:19 pm »
Забравих да споделя ,че нямам никакви симптоми на бременност,дори си мисля да не би да съм извънматочна бременност.

Не е нужно да имаш симптоми толкова рано, повечето се появяват след 6 г.с., а за извънматочната, мисля, че резултата ти е висок, при мен на 11 ден чхг беше- 31, но най важно е да си спокойна, след 10 дни на прегледа ще се види всичко.
Много успех!

Момичета, честит празник! На всички желая най скоро да чуете Благата вест!

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
« Отговор #519 -: Март 26, 2010, 07:08:19 am »
Здр. отново току що си направих дом. тест и ми показа 2 чертичка,но маалко по бледа от контролната/14 дни след трансф./Това нормално ли е ,а не е ли извънматочна,или е нормално.