Моята процедура започна предния месец като бях на противозачатачни .Като ми дойдецикала,но при ясно червено на 3 ден започнахме с изследвания на LH и Estradiol през 3 и после през 2 дни и всеки ден на инжекции сутрин и вечер.Пръсках си в носа sinorel още преди да ми дойде.Според големината на фоликулите ти определят кога ще ти се бие овитрел или прегнил.Аз имах в левия яйчник 5 фоликула ,а в десния само 2.При пункцията отивате и двамата,тебе те викат за да те подготвят,слагат ти абокат,нищо страшно,и после те качват горе, слагат ти упойка и после те свалят с легло долу и ти се сабуждаш това всичко за около 30 мин.през това време мъжът ти го викат за материал.И това е.Като се савземеш преди да се облече6 лекарката те преглежда .На другият ден се обаждаш в клиниката да те свържат с ембриолозите,ако са заети си оставяш тел. както беше при мен.На мен ми се обадиха след 2-3 часа и ми казаха ,че имам 5 оплодени,като 3 са ги правили ин витро, а 2 ИКСИ ,за да било по сигурно, и ми казаха ,че трансфера ще бъде на 3 ден в 14.00,а да отида в 13.00 за подготовка.пак сам по ношница и ми биха някякво оспокоително и чаках да стане 14.00ч.Качиха ме пак горе дойде д-р и ембриолози и ми казаха ,че са останали само 2 хубави и 1 не толкова добър и ми ги върнаха и трите.Дори нямаше за замразяване.И ме свалиха на легло долу ,лежах 1 час и си тръгнах.Около 5 ден след трансфера имах силни болки в яйчниците,явно со били вазпалини ,но с нош па се оправих .Аз си мислех че нищо не е станало,и бях отписала този опит.Така се бях вече настроила,докато д-р не ми каза резултата.А иначе си ходя на работа ,но се пазя.Утре като се прибера ще пиша за резултата от дом. тест.