0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Щерев ?
« Отговор #460 -: Февруари 11, 2010, 10:10:36 am »
Момичета, някоя от вас ще ходи ли утре в клиниката? Имам време между хормоните и прегледа, да се видим в кафето :D
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #461 -: Февруари 11, 2010, 14:50:42 pm »
Здравейте  :D
ellysot къде ще правиш хистерото  :oops:
Здрасти Lailah,
sorry,но тия дни не се чувствах добре  :balk_138: и не поглеждах към компютъра.
Относно хистерото...май в клиниката с Коновалова.Аз имам цял месец да мисля,но натам клонят везните.Все пак лекуващия лекар ми я предложи като поредна стъпка(поне в моя случай)към ин витрото.Не на последно място коментираме вкъщи и цените при тях,но пък ще разчитаме първо на професионализъм! :balk_602:
Ще пиша продължение...
Поздрав
P.S.Ние няколко години бяхме пациенти на Майч.дом,не искам да се връщам назад!
*
« Отговор #462 -: Февруари 11, 2010, 17:16:25 pm »
ellysot стискам палци да стигнате до най-добрия избор  :bighug:
Бързо оздравяване  :bighug:
« Отговор #463 -: Февруари 12, 2010, 15:11:32 pm »
Здравейте момичета,с нетърпение чакам цикъла този месец около 25/26.Това е най желания цикъл,след това започваме изследванията.Дано всичко е наред :P
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #464 -: Февруари 12, 2010, 19:26:04 pm »
Здравейте момичета,с нетърпение чакам цикъла този месец около 25/26.Това е най желания цикъл,след това започваме изследванията.Дано всичко е наред :P
Стескам палци.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

ellysot

• 202
« Отговор #465 -: Февруари 12, 2010, 20:27:23 pm »
Това изречение много ме разсмя... :balk_602: ,браво bisko72!!!
Трябваше някой да ми каже,че като чакам и аз поредната м....всъщост все по-скоро и ние се включваме в играта!! :balk_69:
Не помня от кога идването на "лелката" да съм приемала толкоз спокойно!!
Успех!!! :youwoman:
« Отговор #466 -: Февруари 13, 2010, 13:20:39 pm »
Момичета, кога се връща д-р ганева, знаете ли?
*
« Отговор #467 -: Февруари 13, 2010, 14:22:40 pm »
Здравейте и то мен. Сега чакам да ми дойде лелката и ще правим биопсия. Едновременно с това чакам да ми се обадят и от Фонда...
Стискам палци на всички!!!
Много успехи!!!
« Отговор #468 -: Февруари 13, 2010, 15:27:24 pm »
Момичета, кога се връща д-р ганева, знаете ли?
От понеделник 15.02 е на работа.

0888 555 385 - национален телефон на Ла Лече Лига
*
« Отговор #469 -: Февруари 18, 2010, 22:00:37 pm »
Здравейте, момичета!
И аз съм пациентка на тази клиника и ми предстои първи опит /надявам се и последен/. Миналата седмица получих заповедта, но още не съм ходила до клиниката. Мисля да го сторя другата седмица и да започвам с изследванията.
Пожелавам на всички ви успех :)!
*
« Отговор #470 -: Февруари 19, 2010, 10:09:52 am »
Дела успех и на теб  :D Ти при коя лекарка си  :oops:
*
« Отговор #471 -: Февруари 20, 2010, 12:29:07 pm »
Здравейте момичета, не съм писала отдавана тук, но сега минавам да ви вдъхна малко кураж и да ви пратя разбира се една кошница с бременни вирусчета  :crossfingers: :bfn: :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy:
Нашата мечта се сбъдна от вторият ни ИКСИ/ИН-ВИТРО опит, финансиран от фонда и разбира се от златните ръце на д-р.Тимева.
Зная колко сте развълнувани и претеснени в същото време , да започнете или за завършите успешно своят опит. От сърце ви го пожелавам  :goodluck:.Запазете само положителна нагласа, игнорирайте всичко негативно около вас и най-важното ...ПОВЯРВАЙТЕ , че ще успеете  :bighug:
« Отговор #472 -: Февруари 20, 2010, 14:56:19 pm »
Опааа,пу първа под вирусчетата!
Честито,didre!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и да изживееш най-щастливите моменти от тук нататък.
Ох,ако знаеш как ми възвърна надеждата!Аз чакам одобрение за втори опит по Фонда и също се надявам този път вече да успея.Желая успех и на всички други момичета!
Целувки!!!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #473 -: Февруари 20, 2010, 17:48:05 pm »
Честито Дидре.
Дано да е на късмет за всички следващи момичета а на теб лека и безпроблемна бременност и само щастие от сега нататък.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #474 -: Февруари 20, 2010, 19:24:49 pm »
Честито Дидре!!!Пожелавам на цялото семейство мнооого здраве и щастие!!!Аз също чакам обаждане от фонда-пожелавам успех и на другите момичета които се борим за сбъдване на това чудо!!!
« Отговор #475 -: Февруари 21, 2010, 20:50:38 pm »
Честито Дидре лека бременност и ако решиш там да родиш ще си мноого доволна когато се появят бебоците се зареди с мноого сили  :lol:
« Отговор #476 -: Февруари 23, 2010, 14:21:38 pm »
Здравейте момичета,каква е разликата между къс и дълъг протокол?Първият ми опит беше по дълъг а сега ще съм по къс.
« Отговор #477 -: Февруари 23, 2010, 14:28:39 pm »
Здравей,bisko72!
Прочети тук:http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=850&Itemid=21
В общи линии разликата между двата протокола е в това кога започва стимулацията.При късия започва от 2-3 ден на цикъла,а дългия започва от предния цикъл с блокаж.
Успех!!!
*

ellysot

• 202
« Отговор #478 -: Февруари 23, 2010, 20:22:39 pm »
Здравейте! :D

Дълго време не писах,защото изчаквах резултати от изследванията.
При мен антифосфолипидните антитела и клетъчния имунитет излязоха в норма, :D
но при мъжа ми на разширената спермограма се оказа,че има завишени левкоцити и в повече атипични сперматозоиди  8O .Определено вървим към ICSI и ИН-ВИТРО!Поне това бяха думите на док по телефона.
Сега съм в очакване и на М-то,та да започна с противозачатъчните и да насрочим хистероскопия за март месец.Това,което ме изненада приятно ,че ми искат направление...т.е. тайно се надявам да мина по-тънката лайсна  :wink: "но поживьом увидим"!! osi_10

Надявам се и при нас нещата да потръгнат...бавно,но славно!!!
Поздрав!

P.S.Много съм разсеяна...и разбира се на печелившите късмет и занапред,Дидре!!! :bighug:
« Отговор #479 -: Февруари 27, 2010, 12:17:14 pm »
Здравейте мили момичета,при нас се отлага инвитрото за другия месец.Оказа се ,че Пролактина ми е двойно по-висок и сега съм на Бромокриптин.Ще съм на къс протокол.Иначе другите хормони са добре.Сега чакаме другия месец и започваме :P