Момичета, честно казано като ви чета и направо се депресирам. Нашето хранене е следното - сутрин към 6-7-8 ч. - 180-200 мл. АМ - пробвах вместо млякото да давам каша, извара с плодове на ХИП (преди много го ядеше), попара, тц-само мляко яде, на обяд след 5 часа нещо с фиде или кус кус и задължително с месо на Гербер - около 120-160 гр. максимум (пробвах домашно, ХИП - тц), следобяд 5 часа след обяда - инстантна каша - яде само 3 вида - бананова на Милупа, ябълка и морков на Милупа и праскова и каисия на ХИП - около 60-100 мл. (вчера изяде 150 мл. и аз танцувах около нея) и вечер в 21 ч. 170-210 мл. АМ. Нощем между 1 и 3 яде АМ отново - около 60 до 210 мл. И всяко ядене е с много зор, занимавки, игри, закачки, клоунади и т.н... Жълтък не съм давала от месеци - нали не може да се смесва с месото - пробвах няколко пъти постно с желтък - все едно й давам отрова. От къде намира сили това дете да търчи цял ден из къщата, хваната за мен, идея си нямам. Имам чувството, че моето дете е най-злоядото на света и съм се хванала за главата вече.