Нефертити как си мила, поспря ли течението? Да не би да си около дата на месечния цикъл и от там да е това течение? Пиши ми.
Топсиимунологични изследвания можеш да си направиш в София или Плевен. Аз си правих в Плевен. Във Варна лаборатория Надежда работи с КИРМ - Плевен. Също в клиника Надежда видях, че има имунолог и той може да те посъветва, какво да изследваш, но НО голямо...нашите доктори много не се доверяват на имунологичните и генетичните фактори. Моят съвет е първо да се посъветваш с д-р Александров и после да пристъпиш към изследванията - все пак те са доста скъпи.
diva73 стимулация за инвитро не се прави само при заболяване от рак. Тези твои кистичко са по-скоро в следваствие на завишения пролактин. Аз също имам този проблем, завишени стойности около 600-700 при норма 550. Ако ти е доста завишен пролактина сигурно ще ти предложет терапия с бромокриптин, но докти ще ти каже от кога да го пиеш. Ако имаш притеснения относно хормони и цялостно здравословно състояние, по-добре сама си отложи процедурата докато се успокоиш. Това,за което трябва да мислиш сега е само за успешния й край. Ако искаш отиди напреглед за гърдите на хирург в окръжна болница. Там има център за борба с рака на гърдата, записваш си час и минаваш на ефограф за две часа - напълно безплатно е. Аз съм много доволна от лекарите там, направиха ми преглед на гърдите и цитонамазка.Телефона за записване е 052/614142
klem4e как е настроението мила?