0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графика на viviyan
« Отговор #260 -: Януари 22, 2009, 14:35:22 pm »
Виленце,
Аз не вярвам на тези тъпи тестове!!!
Ти закъснение имаш ли на МЦ?
Оф,и аз така съм се шашнала  :( Имам някакви постоянни бодежи в яйчниците и корема,като все едно ми идва :( А на всичкото отгоре имам много воднисто течение и тичам през 10мин. до тоалетната :( Аз май ще изчакам и утре,защото ако не ми дойде тези 2-3 имам надежда  :oops:
Ти не се отчайвай!
А остави ли тестчето за няколко часа преди да го хвърлиш?
При всеки е различно и ако нивата на ЧХГ са много ниски може и тестът да е отрицателен,а бебче да има  :) Чела съм,че понякога 2-рата чертичка може да бледнее след няколко часа много слабо,което е ниски нива на хормона,но предполагаем признак за бременност ;)
Ако не си го изхвърлила-погледни го пак!
Гушкам те многооооо и стискам палци лелката да не дойде  :bighug:

« Отговор #261 -: Януари 22, 2009, 16:11:26 pm »
Знам,че искаш да ми дадеш надеждица,но не и след толкова много часове,там където трябва да има чертичка...няма... :lol:,а за закъснение нямам...днес ми е 14 ден от ЛФ,по принцип утре би трябвало да ми дойде,но и това е относително,защото по-предния месец ЛФ ми беше 16 дни...така,че живот и здраве,ако утре и в други ден все още имам хубава Т ще направя още един тест,макар,че предчувствието ми казва,че няма да се наложи за втори тест.Абе,каквото- такова...няма да се измъчвам повиче!!! :D
« Отговор #262 -: Януари 22, 2009, 16:28:44 pm »
 :bighug: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #263 -: Януари 22, 2009, 19:56:32 pm »
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #264 -: Януари 22, 2009, 21:46:11 pm »
чакаме хубави новини  :crossfingers: :crossfingers:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #265 -: Януари 23, 2009, 09:11:32 am »
Като ти гледам сега графиката / която вече е почти завършена/ ми се струва, че О. може да е била и на 12-13 ден от МЦ, защото се получава стъпаловидно покачване /от 8 до 15 ден /- и в този случай О е някъде в границата да долните 2/3 и горната 1/3
Така че днес може да ти е и 13 ден от МЦ - имай го в предвид
Дано да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #266 -: Януари 23, 2009, 11:03:47 am »
Виле,не остана много  :D ще си мисля за теб :bighug:
Дано да е станало,но не губи надежда ако не е,ще си имате и вие бебче - сигурна съм
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #267 -: Януари 23, 2009, 11:08:25 am »
Днес имам спад на Т,а това знам какво означава за съжаление :?...Със сигурност и този месец няма да е моят...ама нищо... :),може пък следващият да е ,няма да се предавам я... :D.Благодаря на всички,които ме подкрепиха и искрено се надявам и занапред да е така!!!На всички една голяяямаааа  :bighug:   от мен :D
« Отговор #268 -: Януари 23, 2009, 11:14:38 am »
Виле,не остана много  :D ще си мисля за теб :bighug:
Дано да е станало,но не губи надежда ако не е,ще си имате и вие бебче - сигурна съм
Благодаря,мила фибчо :)...Пожелавам ти от сърце същото!!! :balk_21:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #269 -: Януари 23, 2009, 11:32:54 am »
Аз смятам да меря БТ и през февруари и после спирам,вече ме боли  :cul2: :lol:
пък и няма смисъл ако ще съм на стимуланти,доколкото знам тогава БТ не е реална...
ще видим какво ще каже докито...ама вас ще си ви наглеждам 8) 8O с голямо внимание :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #270 -: Януари 23, 2009, 11:38:43 am »
Днес имам спад на Т,а това знам какво означава за съжаление :?...Със сигурност и този месец няма да е моят...ама нищо... :),може пък следващият да е ,няма да се предавам я... :D.Благодаря на всички,които ме подкрепиха и искрено се надявам и занапред да е така!!!На всички една голяяямаааа  :bighug:   от мен :D
според мен не е рязък спад -например под 37, така че стискам палци за  :bfp:
кога по принцип не чакаш
« Отговор #271 -: Януари 23, 2009, 11:42:47 am »
Аз смятам да меря БТ и през февруари и после спирам,вече ме боли  :cul2: :lol:
пък и няма смисъл ако ще съм на стимуланти,доколкото знам тогава БТ не е реална...
ще видим какво ще каже докито...ама вас ще си ви наглеждам 8) 8O с голямо внимание :bighug:
Ще чакам с нетърпение новини след прегледа при доки...да ти кажа честно и аз смятам да спра с меренето на Т... :wink:..ще си дам и аз малко почивка на Д-то.През месец март ще си ходя до Б-я и смятам да си правя пълни изследвания пък да видим какви ще са резултатите...  8O  а,дотогава и аз ще ви наглеждам :D  :lol: :D
« Отговор #272 -: Януари 23, 2009, 11:50:30 am »
според мен не е рязък спад -например под 37, така че стискам палци за  :bfp:
кога по принцип не чакаш
ами по-принцип МЦ ми 26-27 дни,и както е казала Денис, че е възможно О да е на 12-13 ден,а не на 11,работите се нареждат точно,т.е. би трябвало да ми дойде на 24-25... :D
*
« Отговор #273 -: Януари 23, 2009, 12:38:39 pm »
Ох този сайт стана страшно бавен да не говорим че два пъти писах и нищо не излезе :(
Вили, Фибчо дайте си малко почивка щом така ще се чуствате по-добре. Аз също съм на предела, всеки месец с разбити надежди, не знам и аз кога ще ми писне и ще зарежа всичко това. Но съм с вас милички. Цункам ви и ви гушкам силно  :)
« Отговор #274 -: Януари 23, 2009, 15:42:15 pm »
Като ти гледам сега графиката / която вече е почти завършена/ ми се струва, че О. може да е била и на 12-13 ден от МЦ, защото се получава стъпаловидно покачване /от 8 до 15 ден /- и в този случай О е някъде в границата да долните 2/3 и горната 1/3
Така че днес може да ти е и 13 ден от МЦ - имай го в предвид
Дано да е станало  :D
Мила Денис,благодаря!Аз имам едно малко въпросче,което не ми дава мира от известно време...бях прочела някъде из форума по постове от други момичета,че по принцип по графика може да се види ако има някакъв хормонален проблем...ако е така,би ли ми казала дали по моята графика се вижда някакъв такъв проблем?Забелязала съм поне от графиките ми досега,че при ме не се получава спад на Т преди Ову?Това проблем ли е? :thankyousign:  :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #275 -: Януари 24, 2009, 08:32:08 am »
Не е проблем и често се случва да няма спад преди О.
Но, аз на твое място бих проверила дали всичко е наред с О. /чрез ФМ и Изследвания:  на 3 ден от МЦ, преди О.  и след О. /
Не е зле графиката ти - но честно да си призная малко ме притеснява.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #276 -: Януари 24, 2009, 11:05:03 am »
Не е проблем и често се случва да няма спад преди О.
Но, аз на твое място бих проверила дали всичко е наред с О. /чрез ФМ и Изследвания:  на 3 ден от МЦ, преди О.  и след О. /
Не е зле графиката ти - но честно да си призная малко ме притеснява.
Ще послушам съвета ти,мила Денис!След около месец ще си ходя до България и ще си пусна изследванията....благодаря за отговора! :biglove:
« Отговор #277 -: Януари 24, 2009, 11:30:38 am »
Виленце,дано не се налага! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Дано да е това,което най-много искаме  :bighug: :hug2: :crossfingers:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #278 -: Януари 24, 2009, 11:41:09 am »
Виленце,дано не се налага! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Дано да е това,което най-много искаме  :bighug: :hug2: :crossfingers:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #279 -: Януари 24, 2009, 13:39:23 pm »
 :) Виленце кураж душицо
Не се притеснявай от изследванията - дори и да имаш проблем поне ще знаеш как да го решиш. С теб сме да знаеш :)