0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Графика на viviyan
« Отговор #280 -: Януари 24, 2009, 14:48:18 pm »
Виле,не се тревожи,ако нещо не е наред,ще го оправите,медицината е вече на такова ниво че почти няма невъзможни неща :D,а и нищо не е сигурно още :wink:
Когато се прибереш ще се разбере,поразрови се из форума за Др от Варна,да не попаднеш на някой шарлатанин,дето ще те лудне още повече!!!
Дано всичко да се нареди и да не ти се наложи да търсиш мед помощ :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #281 -: Януари 25, 2009, 12:23:22 pm »
Благодаря ви за подкрепата милички... :),всичко ще стане по-ясно след изследванията...и аз се надявам да не е нещо сериозно,но доки ще има думата...лощото е само,че си нямам и напредстава как става цялата работа,какви са първите стъпки и към кой лекар да се обърна за помощ.Ще се поразровя из форума...дано попадна на някое момиче от Бургас,което би ми помогнало при избора на док...а дотогава  все ще си я кътам надеждицата,макар и минимална... :D...прегръщам ви топло!!!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #282 -: Януари 25, 2009, 12:27:26 pm »
Виленце не се тревожи всичко ще се подреди ще видиш миличка :balk_21: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #283 -: Януари 25, 2009, 12:35:50 pm »
Виленце не се тревожи всичко ще се подреди ще видиш миличка :balk_21: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря,миличка!!! :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:
*

fibo

• 2168
« Отговор #284 -: Януари 25, 2009, 13:37:57 pm »
Да де от Бургас :oops:.....
Борко Бърборко
*
« Отговор #285 -: Януари 25, 2009, 14:17:35 pm »
 :D Виленце защо не пуснеш тема тук в Зачатие със заглавие например- "Моля ви препоръчайте ми добър гинеколог в Бургас". Тук във форума има много момичета от твоя град и те ще се включат с мнение. Пробвай миличка :)
« Отговор #286 -: Януари 25, 2009, 17:50:02 pm »
Виленце,чак сега видях,че си имаш гости  :balk_144:
Аз съм си с теб и ще те подкрепям винаги,нали си знаеш  :bighug:
Пожелавам ти много позитивни мисли и огромна доза късмет,а то другото ще си се нареди!
Дано следващия месец да е твоя! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #287 -: Януари 25, 2009, 20:30:12 pm »
Да де от Бургас :oops:.....
Хи-хи-хи.... :cuddle: :balk_102:
« Отговор #288 -: Януари 25, 2009, 20:40:46 pm »
Виленце,чак сега видях,че си имаш гости  :balk_144:
Аз съм си с теб и ще те подкрепям винаги,нали си знаеш  :bighug:
Пожелавам ти много позитивни мисли и огромна доза късмет,а то другото ще си се нареди!
Дано следващия месец да е твоя! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Благодаря,мила Плами!!!Говорих с майка ми днес по телефона и тя още утре ще се обади на нейната гинеколожка за моя проблем и евентуално за час...каза ми да не се притеснявам,че всичко ще се подреди както съм искала...милата ми...разговора ми с нея ме поуспокои и даже развесели...но съм искрено благодарна и на вашата подкрепа...заедно ще успеем,рано или късно!!! :D
« Отговор #289 -: Януари 25, 2009, 20:55:08 pm »
Виленце,и аз с милата ми майчица се чувам само по телефона и скайп и това много ми липсва  :balk_145:Друго си е да те потупа по рамото и да те гушне,но няма как :(Нашите са в Майорка и ги виждам веднъж в годината и ми е много мъчно,но живот и здраве дано имаме хубави новинки  :wink: :bighug:
Песничке,и аз се облещих на тази температура сутринта!Даже си помислих да не се разболявам :oops:Дано да е от онези болести по 9 месеца  :wink: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ти да се похвалиш!И ти си я завързала една хубаваааааааааа!!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

fibo

• 2168
« Отговор #290 -: Януари 26, 2009, 00:24:12 am »
Милички,аз днес цял ден ви чета,ама не пиша и се спотайвам....нещо ми е тъжно и не искам да ви занимавам с мрачни неща.... :(
Ти Виле не се тревожи,дай го малко по тежко,по-ларж така,почини,че и ти,мила много се изтормози тия месеци... :hug2:
Борко Бърборко
« Отговор #291 -: Януари 26, 2009, 12:57:31 pm »
Милички,аз днес цял ден ви чета,ама не пиша и се спотайвам....нещо ми е тъжно и не искам да ви занимавам с мрачни неща.... :(
Ти Виле не се тревожи,дай го малко по тежко,по-ларж така,почини,че и ти,мила много се изтормози тия месеци... :hug2:
Фибчо,миличка,та нали затова ни е събрал този форум...да изливаме душата си когато сме тъжни,и обратно да се радваме на успеха,когато постигнем целта си... :)без вас съм заникъде... :?...чрез подкрепата,която получавам от вас дните минават по-бързо,и болката,като,че ли минава по-бързо... :)зареждам се с нова енергия за новия месец :D,борбата продължава... :wink:  :hug2:
« Отговор #292 -: Януари 26, 2009, 13:11:02 pm »
Момичета и аз в последно време неюо нямам настроение и само форума ми е сасението,тук се разсеийвам и обнадеждавам.Така че да се усмихнем всички и после да последват звезди от плюсове.

*

fibo

• 2168
« Отговор #293 -: Януари 26, 2009, 13:27:23 pm »
Така е,Виленце,но не съм от хората дето се оплакват,не ме разбирай погрешно! Просто като ми е кофти предпочитам да си мълча вместо да занимавам другите с лоши и мрачни мисли... :(,а и вие всички сте в такова добро настроение и еуфория,че не искам за нищо на света да ви развалям настроението :D
Много гушки и от мене,радвам се че започваш с нови сили :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #294 -: Януари 26, 2009, 13:35:47 pm »
Ох, миличките ми и аз съм изпадала в такива състояния. Не исках да виждам никого, нямах желание дори да излизам на вън, искарвах си го на мъжа ми без да е виновен в нищо. Но за щастие тези състояния не ме държаха дълго - един, два дена и ми минаваше. След това се улавях че мисля отново за следващият ми цикъл, за овулация, за прегледи и т.н.
Много е тъжно че при нас нещата така се закучват, но аз вярвам :) че един ден (дано да не е много далеч) и ние ще гушкаме нашите пухкави бебенца. Вярвайте го милички. Ще стане.
« Отговор #295 -: Януари 26, 2009, 14:10:25 pm »
Много е тъжно че при нас нещата така се закучват, но аз вярвам :) че един ден (дано да не е много далеч) и ние ще гушкаме нашите пухкави бебенца. Вярвайте го милички. Ще стане.
И аз съм на това мнение......със сигурност денят не е далеч  :D...дали майката природа ще си свърши работата или с малко док помощ,но ще стане...на всички ни мечтата ни ще се сбъдне!!! :D
« Отговор #296 -: Януари 29, 2009, 13:57:10 pm »
Здравейте,милички!Явно е,че си имам някакъв проблем  :?...вече втори месец М ми е по-оскъдна и кратка...,а това поне по това,което успях да намеря из нета и форума си мисля,че е хормонален проблем :(...не знам дали въобще е нужно да меря и БТ този месец...някоя от вс имала ли е същия проблем с М?
« Отговор #297 -: Януари 29, 2009, 14:00:18 pm »
Цитат
Здравейте,милички!Явно е,че си имам някакъв проблем  Confused...вече втори месец М ми е по-оскъдна и кратка...,а това поне по това,което успях да намеря из нета и форума си мисля,че е хормонален проблем Sad...не знам дали въобще е нужно да меря и БТ този месец...някоя от вс имала ли е същия проблем с М?

Аз понякога също имам оскъдно М,казах на лекарката си и тя ми каза,че това не е притеснитело,а и като си правих изледвания те бяха добри.Така че милия,че не е хормонален проблем,но да ти кажа не знам какво точно е? 8O

*

fibo

• 2168
« Отговор #298 -: Януари 29, 2009, 14:03:47 pm »
Не,Виленце,не съм имала такъв проблем,макар че и при мен последния цикъл не беше особено кървав :lol:,но все си е минимум 5 дни :?
Но съм и забелязала че когато единия мц е по обилен,следващия не е :?
Не мисля че е проблем
Колко ти струва прегледа при доки там тука е 60 евр...
Борко Бърборко
*
« Отговор #299 -: Януари 29, 2009, 14:07:48 pm »
Вили сега като си отидеш в България изчакай да ти дойде мензиса и на трети ден си пусни хормони.
Вярвам че резултати ще са добри, поговори с докторката ти, кажи й всичко което те притеснява. Тя ще те посъветва най-добре какво трябва да предприемеш по-нататък.
Стискам ти палци Вили всичко да е наред и да нямаш проблеми :)