0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Щастлива съм да обявя още една НОВИНА

На сметката на сдружението в деня след раздаване на наградите е дошъл един голям превод:

22/12/2008     032DCPN083580001      Основание: ЗАХРАНВАНЕ НА СМЕТКА-ДАРЕНИЕ КОЛЕДНО БЕБЕ
Кореспондент: *** (дарителят желае анонимност)
Вноска на каса по разпл.с-ка       BGN 2,000.00

След разговор с дарителя за неговата воля и след извънредно заседание на УС, което приключи преди малко в състав: ultra, Meli, jam, cygnus и протоколчик StefiZ се реши:

1. Победителката в конкурса du6ka ще получи 3000 лв.
2. Участничката на второ място Pesheck  е с награда 1500 лв.
3. Участничката на трето място (с разлика 1 глас) rally_pat също получава 1500 лв.
Тъй като тегленето на наградите беше вече приключило, УС реши, че разпределянето на допълнителната сума е най-благородно и целесъобразно да се извърши по този начин.
Рали, разбира се, не знае за нашето извънредно заседание - по разбираеми причини тя не беше поканена на обсъждането, ама след малко ще й звънна, да навести темичката :D

Сдружение Зачатие благодари сърдечно на Дарителя. С негова помощ успяхме да увеличим сумата за първо място и да дадем още една награда!

С последната промяна общо наградените стават 10, така че чакаме най-малко 10 бебета догодина :wink:
Ще се свържа след празниците с всички спечелили, за да ги уведомя как ще си получат наградите.

Съжалявам само, че не се сетих още преди Коледа да взема извлечение от банката :oops:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
БРАВО НА ДАРИТЕЛЯ! :D
Изключително благородно! Нека през новата година на Дарителя му се случват само хубави неща!

Честито на Рали! Успешни процедури на всички 10 спечелили! :D

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Ехааааа, страхотна новина!Суупер!!!Толкова се радвам!Душе, Пете, Рали, няма 6-5 -Бандата трябва да се увеличава!!!
Мнооого се радвам бе хора!!!
Огромно Благодаря на всички, които организираха тази инициатива!
Ами аз таковата - нямам думи ... АБЕ ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТАААА!!!!!!  :bighug: :bighug: :bighug:

Потвърждавам - Ани ме изрови от южния парк, където пиехме кайве с Ники и Дарки  :lol: В момента сме в интернет кафе, аз рива, Ники ме държи за ръката  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Благодарности на Дарителя, и честити награди на момичетата, и положителни тестове, и здрави бебета за следващата Коледа да пълнят дома ви! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Честито Рали! :wink:
Най-малко едно бебе ти пожелавам!!!
:D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Благодариме на дарителя!
Рали, честито! Много се радвам и вярвам, че това ще е твоят опит!

lb2f
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)На мен вече думичките не ми стигат за да изразявам емоциите си :)

Да е благословен и от здраве да не се оттърве Дарителя за добрината и огромното си сърце.

Рали..., пожелавам ти успех:)Дарки ще е един много грижовен и внимателен "батко" догодина:)

:):):)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Каква хубава изненада!

Браво на Дарителя!

Рали, успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Ох, много съм щастлива!
Благодаря на дарителя! Да е жив и здрав и той и семейството му!
Много се радвам за Рали!
От както прочетох, че освен първата награда, която беше предварително обявена, давате и извънредна втора, ми стана хем хубаво, хем болно... Много се радвам за наградата на Петето, не искам да бъда разбрана погрешно, но ми беше станало мъчно за Рали, тъй като разликата и от второто място е само един глас. Сега съм извънаредно щастлива! Благодаря на "Зачатие", на всички хора, дарили средства за двойките, на всички момичета, гласували за нас в анкетата! А ние, всички спечелили този път, обещаваме най-тържествено, че ще успеем! Ще използваме парите по най-добрия начин и за следващата Коледа ще има с ваша помощ още най-малко 10 дълго чакани и желани бебенца! Благодаря ви! Обичам ви!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Ехааааааааааааааааа, това е страхотна новина!
Огромни благодарности на Дарителя!
Рали, наистина много , ама много се радвам за теб.
Честно казано сега вече и на моята награда мога да се зарадвам още по-истински.
Благодаря още веднъж на всички.
Да е жив и здрав дарителя! Тази добрина ще му се върне стократно!
Успех на всички спечелили момичета! Чакаме си десетте нови бебета!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Това се казва новина! Благодарности на Дарителя, човек с голямо сърце!

Рали, много съм щастлива за теб! Вярвам в твоя успех!

Вярвам в успеха и на всички спечелили момичета!
Нова година-нов късмет!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Еее, това е върха вече.  :D Рали, така се радвам, и вярвам, че късметът ще е на твоя страна. Поздравления за Човека, дарил паричките. Да му се връща стократно добрината. Наистина беше тъжно за разликата от един глас, но ето че се случват и чудеса, и пак по Коледа. Вярвам в успеха на всички момичета.

п.с. жалко, че вече предадох материала за списанието.  :?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Огромно Благодаря на  :heartbeat:Дарителя!

Рали  :sunshine: ще се пръсна от кеф!Така да знаеш! :smiley_abxb:

Късмета понякога чака на ъгъла на някоя пряка!

а може...

Късмета понякога чака в Парка с Ники и Дарки!

Ще се случи мило, твоя ден и твоето бъдеще...
С теб съм! Късмет и Сила!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Прекрасни новини ... една истински вълшебна Коледа!
Успех, момичета!!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
честито, Рали! нека е на късмет!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
честито, Рали! нека е на късмет!

ще бъде :wink:
*
Невероятна новина!
Момичета, Рали, Пешек, Ду6ка, изключително се радвам за вас!
Успех ви желая! И на всяка най-малко по едно :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
Прегръщам ви!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!