0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 35
« Отговор #180 -: Януари 23, 2009, 21:19:35 pm »
Имам :) Патладжана - зашит. Добре се чувства, в понеделник ще я изписват. Пие си магнерота и ви праща поздрави :)
Сигнус,благодаря за новините  :P.
Дано от тук нататък всичко да е наред!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #181 -: Януари 24, 2009, 20:44:14 pm »
   Днес бях на преглед при д-р Александров.За първи път изживях онзи прекрасем момент,в който видях мъничето да се движи.Прекрасно е!На всички го пожелавам! :D
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #182 -: Януари 24, 2009, 21:11:45 pm »
Наминавам да видя как са бременелките :D
Милички, леко бременеене на всички ви!
Леко раждане на всички, които наближават този миг!
И честито на всички видели скоро двете чертички!

Патладжанче
, бързо възстановяване!
Баракуда, много красив миг, наистина :D Много скоро ще дойде и още един друг прекрасен - когато бебо започне да се усеща, когато ритка :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #183 -: Януари 25, 2009, 01:33:03 am »
via, честита втора лентичка!  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #184 -: Януари 25, 2009, 06:10:38 am »
Виа, честита ти втора лентичка  :D Много ти се радвам! Лека и безпроблемна бременност желая!

А има ли нещо вярно в твърдението, че след инвитро/икси няма много резон в това да се прави БХС заради хормоналната терапия преди това?
Не е вярно, правят БХС след АРТ. При многоплодните бременности не се прави.

lb2f
*
« Отговор #185 -: Януари 25, 2009, 10:40:18 am »
А има ли нещо вярно в твърдението, че след инвитро/икси няма много резон в това да се прави БХС заради хормоналната терапия преди това?
Не е вярно, правят БХС след АРТ.
Via, честита ти лентичка   :D и да jazzybaby е права. На мен също са ми правили БХС след АРТ по препоръка на доц.Димитрова и д-р Александров.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #186 -: Януари 25, 2009, 11:26:34 am »
Петя, малко ти остава.
Успех!!! :D
*
« Отговор #187 -: Януари 25, 2009, 11:45:02 am »
Пете кога е големият  момент, ти нали нищо не казваш все?!
baracuda и аз затова съм решила този път да устискам поне до 10-11г.с
*
« Отговор #188 -: Януари 25, 2009, 11:52:20 am »
Петя, малко ти остава.
Успех!!! :D

Мерси, Женя!  :D
Пете кога е големият  момент, ти нали нищо не казваш все?!
Е как да ти кажа, като и аз не знам все още, когато малчо реши.  :lol:
*
« Отговор #189 -: Януари 25, 2009, 12:05:14 pm »
Значи няма да е секцио, за това попитах  :wink:
« Отговор #190 -: Януари 25, 2009, 12:06:08 pm »
 :D е кога, всеки момент тъй като гледам. Леко раждане и щастлива среща с младежа1
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #191 -: Януари 25, 2009, 12:13:41 pm »
Вия, честито и успешна до края- и моята втора бременност беше по-зле от първата /и раждането беше по-тежко/, но тъй като работех и грижите покрай каката и мина бързо :)
Петя- пожелавам ти прекрасен завършек на дългомечтаното чудо.
Успешна и лека бременност на всички нови бременни момичета, добри изследвания и много щастливи моменти
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #192 -: Януари 25, 2009, 12:29:10 pm »
И аз се присъединявам към всички пожелания Петя да е бързо и леко раждане  :lol: ти пожелавам
« Отговор #193 -: Януари 25, 2009, 12:48:50 pm »
Здравейте и от мен момичета!
Най -накрая и аз да се престраша.Днес започвам 14г.с.благодарение на д-р Стаменов и екипа му.
Постоянно съм на тръни и живея от преглед за преглед.
« Последна редакция: Януари 25, 2009, 13:25:19 pm от zonceto »
*
« Отговор #194 -: Януари 25, 2009, 13:03:07 pm »
Мерси,момичета!
Петя, бързо раждане и безпроблемно! Въпреки очакването всеки момент да тръгне малкото човече аз лично останах "изненадана" като ми изтекоха водите и всичко стана много бързо- като добре заучена тренировка макар да беше за пръв път :wink: Дано и при теб така!
Относно БХС - това ми го беше казала д-р Вили Димитрова, но преди около 3 години :) Явно науката търпи бърз прогрес, затова и аз ще се наредя за кръв този път.
Мини, на мен ми е много терсене, защото не мога да обслужвам Валери сама - не мога да го сложа на столчето да яде, не мога да го вдигна да му измия ръцете, не мога да го гушна....  В момента сме истински цирк, защото искам да си го гледам вкъщи, но за целта трябва да го стимулирам сам да се качи в леглото си да спи, сам да стигне до нещото което иска да разгледа пък то е нависоко и т.н. Сменям памперс в право положение.... С две думи хич не минава бързо :? Е, поне съм щастлива, че за момента закрепихме положението с бременността :D

Момичета, някоя от вас да има отоци и да знае освен ПКК и урина за албумин нещо друго изследва ли се? Едната ми ръка е с два см. по-дебела от другата и казаха че е физиологична промяна от бременността, ама аз ако от началото се надувам като балон не искам да си ппредставя накрая какво ще бъде 8O

*
« Отговор #195 -: Януари 25, 2009, 13:23:24 pm »
Значи няма да е секцио, за това попитах  :wink:
Абе честно казано нещата са все още на кантар и не се знае....
Благодаря на всички ви за пожеланията!  :D
*
« Отговор #196 -: Януари 25, 2009, 13:56:10 pm »
Петя, понеже не знам коя сутрин ще си офлайн вече искам и аз да се присъединя към пожеланията на момичетата и да ти пожелая щастлива и незабравима първа среща с малкия юнак :)
*
« Отговор #197 -: Януари 25, 2009, 14:11:45 pm »
Петя, понеже не знам коя сутрин ще си офлайн вече искам и аз да се присъединя към пожеланията на момичетата и да ти пожелая щастлива и незабравима първа среща с малкия юнак :)
Хи хи,от известно време и аз само я дебна наш'та Петя коя сутрин ще е офлайн :D Но тя ни държи докрай под напрежение :D

Петенце,и тук искам отново да ти кажа колко се вълнувам и аз заедно с теб,желая ти леко раждане и най-хубавото здраво бебче!! :lovedock:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #198 -: Януари 25, 2009, 15:42:41 pm »
Петя, леко раждане и от мен!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #199 -: Януари 25, 2009, 16:24:42 pm »
Пете  yahoo_17, успешен финал и дългоочаквана среща несравнима с нищо друго!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)