Мерси,момичета!
Петя, бързо раждане и безпроблемно! Въпреки очакването всеки момент да тръгне малкото човече аз лично останах "изненадана" като ми изтекоха водите и всичко стана много бързо- като добре заучена тренировка макар да беше за пръв път
Дано и при теб така!
Относно БХС - това ми го беше казала д-р Вили Димитрова, но преди около 3 години
Явно науката търпи бърз прогрес, затова и аз ще се наредя за кръв този път.
Мини, на мен ми е много терсене, защото не мога да обслужвам Валери сама - не мога да го сложа на столчето да яде, не мога да го вдигна да му измия ръцете, не мога да го гушна.... В момента сме истински цирк, защото искам да си го гледам вкъщи, но за целта трябва да го стимулирам сам да се качи в леглото си да спи, сам да стигне до нещото което иска да разгледа пък то е нависоко и т.н. Сменям памперс в право положение.... С две думи хич не минава бързо
Е, поне съм щастлива, че за момента закрепихме положението с бременността
Момичета, някоя от вас да има отоци и да знае освен ПКК и урина за албумин нещо друго изследва ли се? Едната ми ръка е с два см. по-дебела от другата и казаха че е физиологична промяна от бременността, ама аз ако от началото се надувам като балон не искам да си ппредставя накрая какво ще бъде