Патладжанче,радвам се,че всичко е минало добре и отново си тук - сега си почивай,всичко ще е наред!
За въпросните витамини Пренатал - 2 вида са витамините с това име - на две различни фирми - едните са с огромни таблетки наистина,както Жабче казва; НО вторите са по-компактни ,на капсули - тези,към които е дала линк Патладжанче.
Аз лично преди 1-2 седмици си поръчвах по интернет тези вторите на Вега(британски са),понеже ги нямаше в никоя аптека тук във Варна,а д-р Александров ми ги беше препоръчал
(спомена,че тъй като съм с близнаци ще е добре да пия и витамини допълнително; въпреки,че бебчовците да чукна на дърво все доста едрички вървят досега поне )Честно казано не съм сигурна кой от двата вида "Пренатал" док имаше предвид,защото като ми ги препоръча,нямах идея,че може да се окажат два вида,а после не ми се щеше да му звъня само за това да го питам. Но като разучих съдържанието и на двата вида,мисля,че е варианта на Вега - в него няма витамин А,за който знаем,че високи дози не са препоръчителни(и съответно доставяйки си го само от храна спред мен е напълно достатъчно),освен това другите витамини и минерали са в съвсем умерени,леки дози - за разлика от първия Пренатал,където дозировките на повечето съставки са почти двойни.
Както и да е,като се видим на следващия преглед ще питам док,но съм 99% сигурна,че са тези,които пия.Но и двата вида като цяло са хубави,така като чета отзиви в нета.
Ох,малко дълго стана заради тоя Пренатал,но не мога да се стърпя да не ви споделя и покрай мен какви са емоциите тия дни - от началото на 21 седмица вече усещам как малките юначета ме поритват здравоооо
Усещах някакви леки пърхания още от 17-18 седмица,но не бях сигурна дали са те - все пак е ново усещане за мен
Но сега са съвсем ясни потупвания отвътре,усещам си ги и ме изпълват с огромно щастие всеки път,направо ми иде при всяко потупване да се метна до тавана от радост
Дори вечер нямам търпение да си легна,тъй като по-активно действат тогава като че ли
пп.И пак извинявайте за дългия пост Уж рядко се включвам тук,но затова пък избухвам зверски